20 / 04 / 2024

mesa orman fiyatları

mesa orman fiyatları

Gayrimenkul sektöründe 50 yıla dayanan ödünsüz kalite anlayışını nitelikli yaşam alanlarıyla buluşturan Mesa, Beykoz Çubuklu'da hayata geçirdiği yeni projesinin lansmanını gerçekleştirdi.

Mesa Orman 2'de 120 ay yüzde 1,49 vade oranı! Hemen teslim!

Mesa Orman 2 projesinde 120 ay yüzde 1,49 vade oranı fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor.

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci açıkladı! Et fiyatları düşecek mi?

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, kırmızı et fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı. Kirişçi et fiyatlarının gerilediğini, ileri gidişin söz konusu olmadığını kaydetti.

Mesa Orman 2 fiyat listesi Ekim 2022!

Mesa Orman 2 Projesi’nin tüm detayları belli olmaya başladı. Peki, Mesa Orman 2 Projesi’nin fiyatları ne kadar, Mesa Orman 2 Projesi’nin nerede? İşte detaylar…

Şeker fiyatlarındaki hareketlerin ardından Tarım ve Orman Bakanlığı açıkladı! Resmi Gazete'de yayımlandı

Tarım ve Orman Bakanlığı şeker fiyatlarındaki hareketliliğin sinyalini vererek yeni karar alınacağını duyurmuştu. Karar, bu gece Resmi Gazete’de yayımlandı. Artık gümrük vergisi alınmayacak. İşte detaylar…

MESA Orman I’in teslimleri bu ay!

MESA, Beykoz Çubuklu MESA Orman I’deki konut telimlerini bu ay gerçekleştiriyor. MESA Orman I, şehirden uzaklaşmadan, doğa ile komşu bir yaşam sunuyor.

Mesa Çengelköy Bosphorus ön talep topluyor! Yeni proje!

Mesa Orman projesinin 2. etabını geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Mesa, Çengelköy Bosphorus projesi için ön talep topluyor.

Mesa Orman 2 satışa çıktı!

Mesa, Çubuklu'da inşa ettiği 350 milyon TL yatırım bedelli üçüncü projesi 10 blokta 163 daireden oluşan Mesa Orman II projesini satışa çıkardı.

Mesa Orman 2 satışa sunuldu!

MESA, Orman projesine yoğun talep gösterenleri daha fazla bekletmemek amacıyla Mesa Orman'ın yeni etabı Mesa Orman 2'yi satışa sundu. Projede 2+1'den 6,5+1'e kadar değişen konut tipleri bulunuyor.

Mesa Orman 2 satışta!

Konut üretim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Mesa, kısa bir süre önce ön talep topladığı,  Mesa Orman 2 projesinde yer alan konutlarını satışa çıkardı.

Mesa Orman 2 ön talep topluyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Mesa, yeni projesi Mesa Orman 2. Etap ön talep topluyor.

Mesa Orman 2 fiyat!

Kasım ayı içerisinde satışa çıkması beklenen Mesa Orman Mesa Orman 2 fiyat bilgisi detayları haberimizde yer alıyor.

Mesa Orman 2 nerede?

Kasım ayı içerisinde satışa çıkması beklenen Mesa Orman 2 nerede? İşte Mesa Orman 2 detayları...

Mesa Orman 2. Etap geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına devam eden Mesa, yeni projesi Mesa Orman 2. Etap için düğmeye bastı...

mesa orman fiyatları Haberi

mesa orman fiyatları

Gayrimenkul sektöründe 50 yıla dayanan ödünsüz kalite anlayışını nitelikli yaşam alanlarıyla buluşturan Mesa; Anadolu Yakası’nın en özel lokasyonlarından biri olan Beykoz Çubuklu’ da kent ormanı ve doğal gölün yanı başında Mesa Orman projesinin lansmanını gerçekleştirdi. Bugün gerçekleştirilen lansmana Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Mesa Yönetim Kurulu Üyesi Mert Boysanoğlu, Mesa Satış ve Pazarlama Koordinatörü Kadir Yılmaz, İki Design Group Kurucu Ortağı Murat Kader katıldı. Kolay ve rahat ulaşım olanaklarına sahip olan Mesa Orman projesi kentten uzaklaşmadan doğayla komşu bir yaşam sunuyor. 

İnce Düşünülmüş Mimari Tasarım, Doğayla Komşu Butik Yaşamlar


Sadece 219 daire ile butik bir yaşam vadeden MESA Orman projesi zevk ve prestij sahibi ayrıntılara sahip. İstanbul’un nadir ormanlarında birine komşu olan proje, doğanın tüm renklerini ahenk ve konforla şehrin...