19 / 04 / 2024

MESA Orman örnek daire

MESA Orman örnek daire

50 yıldır konutta kalite ve güvenin simgesi MESA’nın, orman ve doğal gölün hemen yanı başında yükselen projesi MESA Orman’ın örnek dairesi ziyarete hazır...

Dilasa Orman'da Şubat ayına özel yüzde 14 indirim fırsatı!

Sahiplerine 18 ay sonra teslim edilecek olan Dilasa Orman projesinde Şubat ayına özel yüzde 14 indirim imkanı sağlanıyor. Örnek dairelerin tamamlandığı projeden 0 faiz imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. 

Mesa Urla Kekliktepe'nin örnek villası hazır! 27 milyon TL'ye 4+1 villa!

Gayrimenkul sektöründe 52 senelik deneyimiyle dikkt çeken Mesa'nın Urla Kekliktepe projesinde fyatlar 27 milyon TL'den başlıyor. İşte Mesa Urla Kekliktepe projesi ile ilgili tüm merak edilenler...

Mesa Orman 2'de 120 ay yüzde 1,49 vade oranı! Hemen teslim!

Mesa Orman 2 projesinde 120 ay yüzde 1,49 vade oranı fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor.

Mesa Orman 2 fiyat listesi Ekim 2022!

Mesa Orman 2 Projesi’nin tüm detayları belli olmaya başladı. Peki, Mesa Orman 2 Projesi’nin fiyatları ne kadar, Mesa Orman 2 Projesi’nin nerede? İşte detaylar…

Mesa Çengelköy Bosphorus'un örnek dairesi tamam!

İstanbul'un ne değerli semtleri arasında yer alan Çengelköy'de hayata geçirilen Mesa Çengelköy Bosphorus projesinin örnek dairesi tamam. Mesa Çengelköy Bosphorus'ta daireler sınırlı sayıda!

Mesa Bodrum Demirbükü'nde dört dörtlük yaşam!

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde 5+1'den 6+1'e 3 farklı tipte 48 villa ve 2+1'den 5+1'e değişen 196 rezidans yer alıyor. Proje, ormanın ve denizin, güneşin ve meltemin sıra dışı uyumunun deneyimlenmesine imkan sunuyor.

MESA Orman I’in teslimleri bu ay!

MESA, Beykoz Çubuklu MESA Orman I’deki konut telimlerini bu ay gerçekleştiriyor. MESA Orman I, şehirden uzaklaşmadan, doğa ile komşu bir yaşam sunuyor.

Mesa Çengelköy Bosphorus ön talep topluyor! Yeni proje!

Mesa Orman projesinin 2. etabını geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Mesa, Çengelköy Bosphorus projesi için ön talep topluyor.

Mesa Orman 2 satışa çıktı!

Mesa, Çubuklu'da inşa ettiği 350 milyon TL yatırım bedelli üçüncü projesi 10 blokta 163 daireden oluşan Mesa Orman II projesini satışa çıkardı.

Mesa Orman 2 satışa sunuldu!

MESA, Orman projesine yoğun talep gösterenleri daha fazla bekletmemek amacıyla Mesa Orman'ın yeni etabı Mesa Orman 2'yi satışa sundu. Projede 2+1'den 6,5+1'e kadar değişen konut tipleri bulunuyor.

Mesa Orman 2 satışta!

Konut üretim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Mesa, kısa bir süre önce ön talep topladığı,  Mesa Orman 2 projesinde yer alan konutlarını satışa çıkardı.

Mesa Orman 2 ön talep topluyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Mesa, yeni projesi Mesa Orman 2. Etap ön talep topluyor.

Mesa Orman 2 fiyat!

Kasım ayı içerisinde satışa çıkması beklenen Mesa Orman Mesa Orman 2 fiyat bilgisi detayları haberimizde yer alıyor.

MESA Orman örnek daire Haberi

MESA Orman örnek daire

İstanbul’un en temiz havalarından birine sahip Anadolu Yakası’nın en özel lokasyonlarından olan  Çubuklu’da hayata geçirilen MESA Orman, hemen yanı başındaki doğal göl ve orman ile doğanın tüm tonlarını kucaklıyor. Az katlı bloklarda sadece 219 daire ile butik ve özgün bir yaşam sunan MESA Orman, yeşil ile kurduğu bağ sayesinde metropol yaşamından uzak saklı bir dünya sunuyor.

Kentin içinde ama şehrin karmaşasından uzak, doğayla iç içe bir yaşam hayalini gerçek kılan MESA Orman’da kuşların sesine, ağaçların görkemine ve kokusuna, yaprakların arasından sızan güneş ışığına, temiz havaya, kısacası ormana ve verdiği huzura yakın olmak mümkün. Açık havanın iyileştirici gücünün her an hissedilebildiği MESA Orman, sakinlerine huzurlu bir yaşam vadediyor...

Örnek daire ile doğayla iç içe yaşamı deneyimleme fırsatı

Yaratıcı bir mimariyle doğanın yaşam alanlarına taşındığı,...