26 / 04 / 2024

Mesa projeleri evim türkiye

Mesa projeleri evim türkiye

MESA, 8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf şehrinde gerçekleştirilecek olan Evim Türkiye Fuarı’nda projelerini tanıtacak.

TOKİ Malatya İlk Evim kuraları çekiliyor! İşte Malatya TOKİ kura sonuçları 26 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak lanse edilen TOKİ 2022 projeleri kapsamında TOKİ Malatya İlk Evim kuraları çekiliyor... İşte Malatya TOKİ kura sonuçları 26 Kasım 2022...

TOKİ İlk Evim kura çekilişleri başladı!12 il için nefesler tutuldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İlk Evim projeleri için kura çekilişleri bugün itibarıyla başladı.

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortaklığı 6 bin 250 konuta imza attı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortaklığı ile hayata geçirilen projeleri kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in '311 yönetim kurulundan güçlü ortaklık ve 6 bin 250 konut çıktı' başlıklı yazısı...

Mesa Mesken yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul'da sayısız konut projesi hayata geçiren Mesa Mesken yeni yatırımlar için düğmeye bastı. Firma yeni projelerinde bahçeli müstakil konutlar inşa edecek. 

Mesa Koza 66'a uluslararası ödül!

Mesa Koza 66 Projesi, World Architecture Community Ödülleri 34'üncü Dönem Projeleri'nin en iyi oldu ve ödüle layık görüldü.

Mesa'dan 0,64 faizli konut kredisi kampanyasına destek!

Mesa'nın projelerinden konut almak isteyenler ayrıcalıklı fırsatlarla konut sahibi olabiliyor. Mesa Çubuklu 28, Mesa Orman, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Ankara'daki Park Mozaik projeleri kampanyaya dahil edildi.

Mesa'dan 4 yeni proje geliyor!

Mesa, markalı konutta 50 yıllık köklü geçmişi ile güvenin sembolü oldu. 40 bini yurtdışında olmak üzere 104 binden fazla konut üreten Mesa, yeni projeleri ile yoluna devam ediyor.

Mesa’dan yüzde 0.64 faiz oranlarıyla ev almak kolaylaştı!

50 yıllık tecrübeye sahip Mesa’nın projeleri arasında yer alan kamu banklarının konut kredisi faizlerini düşürmesiyle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Mesa projeleri görüntülü konuşma ile evinizde!

Mesa, koronavirüs salgını sebebiyle evde kalınan bugünlerde, projelerinin internet sitelerinden randevu oluşturulan görüntülü konuşma hizmetine, canlı olarak gerçekleştirilen bire bir sohbetleri de ekledi. Mesa projeleri, görüntülü konuşma ile evinize geliyor...

Sign Of The City Awards’da MESA En İyi Konut ödülünü aldı!

Türkiye’deki inşaat ve gayrimenkul projeleri arasından en iyilerinin ödüllendirildiği Sign of the City Awards ödül töreninde MESA imzası taşıyan MESA Orman projesi devam eden en iyi konut kategorisinde ödül almaya hak kazandı...

Mesa Demirbükü ve Mesa Orman projeleri golf etkinliğinde tanıtılacak!

Mesa Kemer Country Golf Kulübü'nde düzenleyeceği etkinlikte yeni projelerini tanıtacak. Mesa'nın düzenlediği etkinlik 3 gün boyunca devam edecek.

Mesa projelerini Düsseldorf'a taşıyor!

MESA, 8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf şehrinde gerçekleştirilecek olan Evim Türkiye Fuarı’nda projelerini tanıtacak.

MESA Gökada'ya yoğun ilgi! 0,98 faiz 120 ay vade fırsatı!

Anadolu Yakası’nda projeleri ile yükselmeye devam eden MESA, Maltepe’de hayata geçirdiği Mesa GÖKADA için yüzde 10 peşinata indirim, yüzde 0,98 faiz oranına 120 ay vadeye 2.800 TL’den başlayan fiyatlarla yılın kaçırılmayacak son fırsatını sunuyor....

Mesa projeleri evim türkiye Haberi

Mesa projeleri evim türkiye

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteği ile Evim Türkiye Fuarı’na katılan MESA, başta Almanya olmak üzere tüm Avrupa'da yaşayan yabancıların Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yaparak, yatırımcı Türk vatandaşı olmaları için de ciddi bir yatırım fırsatı sunuyor.

Konutun kalite ve güven ile anılan markası MESA; İstanbul’daki projeleri MESA ORMAN, MESA ÇUBUKLU 28, MESA KOZ, MESA CADDE, YEŞİLYAKA KORU, YEŞİLYAKA SU ve MESA GÖKADA, Bodrum’da hayata geçirtiği MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ, Ankara’da ise PARK MOZAİK, projeleri ile Evim Türkiye Fuarı'na gelenlere avantajlı ve özel ödeme koşullarıyla projelerini tanıtacak.

Yurt Dışında Yaşayan Türklerin Tercihi ‘MESA CADDE

Gayrimenkul sektörünün güçlü temsilcileri MESA, ASLAN YAPI ve CABA ortaklığında İstanbul Maltepe’de hayata geçirilen MESA CADDE, yurt dışında yaşayan Türklerin gözdesi oldu. Adalar manzarasının yanı sıra sahil aksına yürüme mesafesindeki benzersiz konumu...