18 / 04 / 2024

mesa sahill kartal resimleri

mesa sahill kartal resimleri

Mesa Sahill Kartal Projesi Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirildi. Mesa Mesken A.Ş tarafından 32 katlı tek blok olarak hayata geçirilen projede teslimlerin 2014 yılında yapılması planlanıyor...

Kartal Sahill Mesa Projesi!

Kartal Sahill Mesa Projesi kapsamında yer alan daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak müşterilere sunuluyor

Mesaş Tekstil Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesaş Tekstil Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aytek Baş, Murat Salış ve Okan Salış tarafından kuruldu.

Eczacıbaşı Holding'in Kartal arazisiyle ilgili flaş gelişme!

Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin Kartal'da bulunan arsasıyla ilgili Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş. ("MNT") ile yapılan sözleşmenin fesh edildi.

Mesa, Nurol ve Tahincioğlu Kartal'daki dev arazi için birleşti!

Eczacıbaşı'nın Kartal’daki 318 bin metrekarelik dev arsası için Mesa, Nurol ve Tahincioğlu el sıkıştı. Geliştirilecek projede yaklaşık 3 bin konut olması planlanıyor...

Eczacıbaşı Gayrimenkul Kartal'da yeni proje yapacak!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Kartal'da yer alan fabrika arazisinde gayrimenkul projesi geliştirilecek. Şirket bu projeyi Tahincioğlu, Mesa, Nurol ile birlikte gerçekleştirecekmiş.

Kartal, markalı konut üreticilerinin üssü oldu!

Kartal, DKY’den Teknik Yapı’ya, İş GYO’dan Mesa’ya kadar markalı konut üreticilerinin üssü oldu. Bölgede şu anda yapımı süren, toplam 45 proje bulunuyor.

Mesa, Kartal'da komşu sahil blokları inşa ediyor!

Kartal, İstanbul'un yükselen yıldızlarından. Metro ve deniz ulaşımının çift yönden avantaj sağladığı bölgede, sahil ile E5 arasında gayrimenkul satışlarında metrekarede 2 bin liraya varan fark var.

Kartal markalı konut projelerinin üssü haline geldi!

İstanbul'un genişleme bölgelerinden biri olan eskinin sayfiyesi Kartal, markalı konut projelerinin üssü haline geldi. Mesa'dan Teknik Yapı'ya, DKY'den Dap Yapı'ya kadar birçok şirketin 27 gayrimenkul projesi gelişme ve üretim aşamasında.

Mesa Marmara Kartal ödeme planı!

Mesa Marmara Kartal ödeme planı kapsamında 24 ay vade imkanı sağlanıyor. 20 katlı tek bloktan meydana gelen proje İDO Kartal İskelesine 1 dakika yakınlıkta inşa ediliyor.

Mesa Marmara Rezidans Kartal satılık!

Mesa Marmara Rezidans Kartal satılık 2+1 daire kalmadı. Mesa Marmara Rezidans Kartal projesinde 3+1'lerin peşin fiyatı 880 bin 200 TL olarak belirlendi...

Mesa Marmara ulaşım!

2+1 dairelerin satışları tamamlandığı projede teslimler 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor. Mesa Marmara ulaşım bilgileri kapsamında İDO Kartal İskelesine 1 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Kartal Mesa Marmara Evleri fiyatları!

Kartal Mesa Marmara Evleri fiyatları konutların planlarına göre değişiyor. 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı projede 2017 yılı Haziran ayında anahtar teslimlerinin yapılması planlanıyor.

Mesa Marmara Mesa Mesken satış ofisi!

Mesa Marmara Mesa Mesken satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kartal'da inşa edilen Mesa Marmara projesinde daireler 2017 yılı Haziran ayında teslim ediliyor...

Kartal Mesa Marmara lokasyon!

20 katlı tek bloktan meydana gelen proje Mesa Mesken imzası taşıyor. Projede 105 adet daire bulunuyor. Kartal Mesa Marmara lokasyon bilgisi kapsamında Bağdat Caddesi'ne 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

mesa sahill kartal resimleri Haberi

mesa sahill kartal resimleri

Mesa Sahill Kartal Projesi, çocuk oyun alanları, spor alanları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, kapalı otopark gibi olanaklara sahip.


Mesa Mesken A.Ş tarafından Anadolu Yakası Kartal'da konumlandırılan Mesa Kartall, 32 katlı tek blok olarak yükseliyor. Projede teslimlerin 2014 yılının Nisan ayında yapılması planlanıyor.


Ödeme koşulları kapsamında yüzde 50 peşinat verildikten sonra Mesa Sahill Kartal Projesi için kalan yüzde 50'lik tutar 6 ay vadeli olarak ödeniyor.


Mesa Sahill Kartal Projesi, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri sunuyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri 61 metrekare ile 168 metrekare arasında değişiyor.


 Cumhuriyet Mh. Mermer Sk. No:16 Kurfalı Yakacık Yanyol 34876 Kartal-İstanbul 


Telefon: 0216 451 93 70

Web Adresi: www.mesakartall.com

Gizem...