19 / 04 / 2024

Metag İnşaat kap

Metag İnşaat kap

Metag İnşaat Ticaret A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bugün tahvillere ilişkin 5. kupon ödemesinin yapılması,6.ve son kupona ilişkin faiz oranının bildirilmesini yayımladı.

Alphan İnşaat'ın Antalya projesi resmen başlıyor! Kepez'e 336 konut geliyor!

Alphan Taahhüt ve Toprak İnşaat Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Antalya Kepez'de yükselecek olan projede  336 konut, 3 kapıcı dairesi ve 43 dükkân yapılması planlanıyor.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Merkür Kapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merkür Kapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yıldıray Aksu tarafından kuruldu.

Yurt dışı telefonlar için kayıt harcı zamlandı: Sınır kapısında zamanla yarışan vatandaşlar!

Kısa süre önce yurt dışı telefon kayıt harçlarına gelen zamdan sonra vatandaşlar soluğu sınır kapısında aldı. 20 bin TL olan kayıt harcı nedeniyle sınır kapısında kalabalık oldukça arttı ve zamanla yarış başladı. Sınırda telefon alışverişi yapmak isteyenlerin işte son hali…

Erga Mühendislik İnşaat Çelik Kapı Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Erga Mühendislik İnşaat Çelik Kapı Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Gamza Kaçmaz tarafından kuruldu.

Dmc Kapı Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmc Kapı Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Şafak Demirci tarafından kuruldu.

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Sena Hançer tarafından kuruldu.

Yunus Özdemir İnşaat Çelik Kapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Özdemir İnşaat Çelik Kapı Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Yunus Özdemir tarafından kuruldu.

Anex Kapı Pencere Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anex Kapı Pencere Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Isalmagomed Bııaslanov ve Merdan Deniz ortaklığında kuruldu.

Getex Kapı Pencere Aksesuarları Tekstil Gıda İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Getex Kapı Pencere Aksesuarları Tekstil Gıda İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  2 milyon TL sermaye bedeli ile A Abderrahmane C. Djouamaa ve Mohamed Bomace Samake kuruldu.

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 17 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yaşar Kapıcıoğlu tarafından açıldı.

Candoor Kapı Mobilya İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Candoor Kapı Mobilya İnşaat Sanayi Limited Şirketi  Kartal’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Kibar Toprakkale Özker tarafından kuruldu.

Kapıkule sınır kapısında bulunan taşınmazların kira alacağı mecliste!

Kapıkule sınır kapısında bulunan ve Bulgaristan menşeili bir kuruluşa kiraya verilen taşınmazların kira alacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Metag İnşaat kap Haberi

Metag İnşaat kap

Metag İnşaat Ticaret A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bugün tahvillere ilişkin 5. kupon ödemesinin yapılması,6.ve son kupona ilişkin faiz oranının bildirilmesini yayımladı.



Metag İnşaat açıklaması:



05.10.2016 tarihli KAP'ta yaptığımız açıklamada da belirttiğimiz üzere ,şirketimiz tarafından 08.04.2015 tarihinde ihraç edilen TRSMETGE1615 ISIN kodlu tahvilimizin kupon ödemesi , tahvilimizin vadesi olan 05.10.2016 tarihinde yapılmıştır. Anaparadan eksik kalan 2.529.815,88 TL bugün tamamlanmış ve işlemiş faizleriyle birlikte tahvil bedelinin tamamı ödenerek yatırımcı hesaplarına...