19 / 04 / 2024

Metal Gayrimenkul genel kurul toplantısı

Metal Gayrimenkul genel kurul toplantısı

Metal Gayrimenkul, bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2015 yılı olağan genel kurul toplantısının sonucunu ve gündem maddelerini paylaştı.

Metal Gayrimenkul 2014 genel kurul toplantı kararını yayınladı!

Metal Gayrimenkul, Kamu Aydınlatma Platformu'nda olağan genel kurul toplantısıyla ilgili açıklama yaptı. Metal Gayrimenkul 2014 genel kurul toplantı kararını yayınladı.

Metal Gayrimenkul Genel Kurul Toplantısı Sonucu'nu yayınladı!

Metal Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Kurul Toplantısı Sonucu'nu yayınladı.

Metal Gayrimenkul 2 Eylül'de genel kurul toplantısı yapacak!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul A.Ş. 2 Eylül 2014 günü genel kurul toplantısı yapacak.

Metal Gayrimenkul 30 Mayıs genel kurulunu tescilledi!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul 0 Mayıs 2014 tarihinde yapılan 2013 yılı Olağan Genel Kurul İkinci Toplantısı kararlarını tescilledi.

Metal Gayrimenkul 30 Nisan'da genel kurul toplantısı yapacak!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul A.Ş. 30 Nisan 2014' te genel kurul toplantısı yapacak.

Yektaş Metal Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yektaş Metal Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Ata Co Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Co Gayrimenkul Genel Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zahra Habıbı tarafından kuruldu.

Evren Sarıçiçek, Kuyumcukent Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür  olarak görev yapan Ufuk Başer'in yönetim kurulu 16 Ağustos 2021 tarihli kararı ile görevden azline, Evren Sarıçiçek'in  Ceo - Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi. 

Polatkan Obay, GSD Denizcilik Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul tarafından 22 Ocak 2013 tarihinden itibaren Kıdemli Kiralama Müdürü olarak görev yapan Polatkan Obay'ın 7 Mayıs 2021 tarihi itibariyle Genel Müdür Yardımcısı görevine atanmasına karar verildi.

Global Bussins Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Bussins Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrdad Mola Zadeh Dezfolı tarafından kuruldu.

Reality Life Group Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reality Life Group Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahareh Jalili ve Ali Esmaeili ortaklığında kuruldu.

Metal Gayrimenkul, Ömer Saçaklıoğlu'ndan taksitle 4.6 milyon TL alacak!

Metal Gayrimenkul'ün şirket ana ortağı Ömer Saçaklıoğlu'ndan 4 milyon 652 bin TL tutarındaki alacağı ile ilgili olarak yapılan görüşmeler sonucunda protokol düzenlenerek taksitlendirilmesinde mutabakata varıldı. 

Metal Gayrimenkul 3 aylık faaliyet raporu!

Metal Gayrimenkul, 1 Ocak 2020 - 31 Mart 2020 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanı yayınladı...

GSD Denizcilik Gayrimenkul genel kurul sonuçları tescillendi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 14 Mayıs 2020'de yapılan olağan genel kurul toplantısının sonuçları tescillendi...

Metal Gayrimenkul ve YK Yatırım Holding'in hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı!

Ömer Saçaklıoğlu ve Metal Yapı Konut'un Metal Gayrimenkul'e verdiği beyanda icra takibi nedeni ile sahip oldukları hisseler üzerine haciz konulduğunu beyan etti.  Bu beyan sonucunda hisseler için YK Yatırım Holding A.Ş. ve Yalçın Yalçınkaya ile yapılan hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı.

Metal Gayrimenkul hisselerinin satışı için görüşmelere başladı!

Metal Gayrimenkul,  Metal Yapı Konut A.Ş.'ye ve Ömer Saçaklıoğlu'na ait olan hisselerinin satışı için görüşmelere başladı. 

Metal Gayrimenkul kar payı dağıtacak mı?

Metal Gayrimenkul'ün 1 Ocak 2019- 31 Aralık 2019 hesap döneminde zarar oluştuğunun tespitine, dağıtılabilir kar oluşmamış olması nedeniyle kar dağıtımı yapılamayacağının, Olağan Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi...

Fatih Ergincan, TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

İnşaat, otomotiv ve sigorta sektörlerinde 40 yıldır faaliyet gösteren Aydın Holding’in bir kuruluşu olan TGM Trend Gayrimenkul'un yeni genel müdürü Fatih Ergincan oldu...

Metal Gayrimenkul genel kurul toplantısı Haberi

Metal Gayrimenkul genel kurul toplantısı

Metal Gayrimenkul, bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2015 yılı olağan genel kurul toplantısının sonucunu ve gündem maddelerini paylaştı.


Gündem Maddeleri

1 - Toplantı Başkanlığı'nın oluşturulması, Genel Kurul Toplantı Tutanağı'nın ve hazır bulunanlar listesinin imzalanması hususunda Toplantı Başkanlığı'na yetki verilmesi

2 - 2015 yılına ilişkin Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ile Bağımsız Denetim Kuruluşu tarafından hazırlanan Bağımsız Denetim Raporu'nun okunması ve görüşülmesi,

3 - 2015 yılı finansal tablolarının incelenmesi, görüşülmesi ve onaylanması,

4 - Yönetim Kurulu'nun 2015 yılına ait kâr dağıtımına ilişkin teklifinin görüşülerek karara bağlanması,

5 - Yönetim Kurulu Üyelerinin 2015 yılı muamele, fiil ve işlerinden dolayı ayrı ayrı ibra edilmeleri konusunda karar oluşturulması,

6 - Yönetim Kurulu'nun; Şirketin 2016 yılına ilişkin bağımsız dış denetiminin yapılması hususunda bağımsız denetim kuruluşuna ilişkin teklifinin görüşülerek karara bağlanması,

7 - Şirket...