29 / 03 / 2024

GSD Denizcilik Gayrimenkul genel kurul sonuçları tescillendi!

 GSD Denizcilik Gayrimenkul genel kurul sonuçları tescillendi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 14 Mayıs 2020'de yapılan olağan genel kurul toplantısının sonuçları tescillendi...



GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantı sonucu hakkında açıklama yaptı. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul, 14 Mayıs 2020'de yapılan olağan genel kurul toplantısının sonuçları tescillendi. Genel Kurulu'na ilişkin toplantı tutanağı, hazır bulunanlar listesi, oylama sonuçları ve kar dağıtım tablosu yayınlandı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin KAP açıklaması:
Şirketimiz'in, 14 Mayıs 2020 tarihinde yapılan 2019 faaliyet dönemi Olağan Genel Kurul Toplantısında alınan kararların özeti aşağıda belirtilmiş olup Genel Kurulu'na ilişkin toplantı tutanağı, hazır bulunanlar listesi, oylama sonuçları ve kar dağıtım tablosu pdf olarak ekte sunulmuştur.

1. Şirket Yönetim Kurulu'nca hazırlanan 2019 yılına ait yıllık faaliyet raporu, Şirket'in bağımsız denetçisince hazırlanan 2019 yılına ait bağımsız denetim rapor ve Şirket'in 2019 yılına ait mali tabloları onaylanmıştır.

2. Yönetim Kurulu Üyeleri 2019 yılı faaliyetlerinden dolayı ayrı ayrı ibra edilmiştir.

3. Yönetim Kurulu'nun, karın dağıtılmaması önerisi kabul edilmiş olup bunun nedenleri ile dağıtılmayan karın kullanım şekline ilişkin pay sahiplerine bilgi sunulmuştur.

4. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyelerinin her birinin ücretinin aylık net 7.500,00 TL ve diğer Yönetim Kurulu Üyelerinin her birinin ücretinin aylık net 3.750,00 TL olması kararlaştırılmıştır.

5. Şirket'in 2020 yılı için bağımsız denetimini yapmak üzere Yönetim Kurulu tarafından Bağımsız Denetim Kuruluşu olarak seçilen KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.bağımsız denetim kuruluşu olarak onaylanmıştır.

6. Şirket'in 2019 yılı içerisinde yaptığı bağışlar hakkında pay sahiplerine bilgi sunulmuş ve Şirket'çe bir hesap döneminde yapılabilecek bağış sınırının 125.000,00 TL olarak kabulüne karar verilmiştir.

7. Şirket'in 2020 ve izleyen yıllara ilişkin kar dağıtım politikasının kabulüne oybirliği ile karar verilmiştir.

8. Şirket Ana Sözleşmesinin Kayıtlı Sermaye Başlıklı 6. Maddesinin değiştirilmesine ilişkin tadil metninin aynen kabulüne karar verilmiştir.

Tutanak için tıklayın

Hazır bulunanlar için tıklayın

Toplantı sonuçları için tıklayın

İlan metni için tıklayın

Kar dağıtım tablosu için tıklayın


Geri Dön