19 / 04 / 2024

Metal Yapı proje

Metal Yapı proje

“En büyük hayalimiz Empire State gibi İstanbul’a simge olabilecek ikonik bir bina kazandırmaktı” diyen Metal Yapı Konut Genel Müdürü Karali, “5 yılda planladığımız projeler ve arsa stoku ile hedefimiz 2,5 milyar dolar ciroya ulaşmak” diyor.

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Ar Teknik Yapı Proje Arazi Geliştirme İnşat ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ar Teknik Yapı Proje Arazi Geliştirme İnşat ve Mimarlık Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Akan ve Şükrü Tolga Fırat tarafından kuruldu.

Advanced Metal Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Advanced Metal Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Devrim Mustafa Yarkın tarafından kuruldu.

Baykara Metal Yapı Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baykara Metal Yapı Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Baykara tarafından kuruldu.

MMK Spor Çelik Metal Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MMK Spor Çelik Metal Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Keçeli tarafından kuruldu.

Tube Çelik Yapı Proje Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tube Çelik Yapı Proje Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Kama tarafından kuruldu.

Öz Yavuz Hırdavat Metal Yapı ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yavuz Hırdavat Metal Yapı ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Kula tarafından kuruldu.

AGZ Metal Yapı Malzemeleri Tekstil Reklam Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

AGZ Metal Yapı Malzemeleri Tekstil Reklam Danışmanlık Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Yerlikaya tarafından kuruldu.

Güneşin Metal Yapı İzolasyon Makina Peyzaj Elektrik Tekstil Kimya Tem. Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşin Metal Yapı İzolasyon Makina Peyzaj Elektrik Tekstil Kimya Tem. Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kalkat tarafından kuruldu...  

AHN Yapı Proje Otomotiv Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

AHN Yapı Proje Otomotiv Turizm Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Aygül Ayhan tarafından kuruldu.

Çtk Mimarlık Metal Yapı Elektrik Dekorasyon Temizlik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çtk Mimarlık Metal Yapı Elektrik Dekorasyon  Temizlik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Çetinkaya tarafından kuruldu. 

Metal Yapı Konut'tan Evim Türkiye Fuarı'na özel indirim!

Evim Türkiye Fuarı’na Blue Lake ve Kemerlife XXIII projeleriyle katılan Metal Yapı Konut fuara özel olarak yüzde 15 indirim uyguluyor.

Metal Yapı Konut, Metal Gayrimenkul'e 4,6 milyon TL ödedi!

Metal Gayrimenkul tarafından Metal Yapı Konut A.Ş.'den alacağı olan 13 milyon 951 bin 552 TL'nin birinci taksit ödemesi bugün 4 milyon 652 bin TL olarak tahsil edildi...

Metal Yapı proje Haberi

Metal Yapı proje

Metal Yapı Konut Grubu eğitimden perakendeye, gayrimenkulden AVM işletmeciliği ve otelciliğe kadar 7 farklı sektörde hizmet veriyor. Grubun 1980 yılında kurulduğunu belirten Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali, “7 farklı sektörde 20 aktif şirketimiz bulunuyor” diyor.

Capital’in Dream ekinde yer alan habere göre; İstanbul’un en merkezi lokasyonlarında bugüne kadar bitmiş toplam 18 projelerinin bulunduğunu belirten Karali, 6 projenin inşaatının devam ettiğini söylüyor. Karali, “Planlaması başlayacak olan ise 4 projemiz bulunuyor” diyor.

Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali, bugüne kadar 2 milyar TL yatırıma imza atan gruplarının aktif büyüklüğünün ise 4 milyar TL seviyesinde bulunduğunu belirtiyor.

İstanbul’da proje geliştiren bir şirket olarak en büyük hayallerinin İstanbul’a simge olabilecek ikonik bir bina kazandırmak olduğunu belirten Karali, “Böylelikle Empire State, Lotte Süper Tower,...