16 / 04 / 2024

Tube Çelik Yapı Proje Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Tube Çelik Yapı Proje Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Kama tarafından kuruldu.



Tube Çelik Yapı Proje Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Kama tarafından kuruldu.


Tube Çelik Yapı Proje Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 

1-Her türlü çelik konstrüksiyon işleri yapmak, çelikten binalar, fabrikalar, iş yeri merkezleri, tatil yerleri ve turisttik tesisler inşa etmek. Çelik konstrüksiyon, teknolojik teçhizat, vinç, galvanizli çelik konstrüksiyon imal etmek, mekanik ve ısıl işlemlerini yapmak, prefabrikten her türlü konut ve ticari yapılar yapmak. Betondan yada metalden inşaatların yapımını sağlamak. Her nevi metal işleme ile kaplama tesislerini kurup işletmek, her çeşit çelik konstrüksiyon inşaat, mühendislik, imalat ve tesis kurma işlerini yapmak ve yaptırmak.Her çeşit ham demir, çelik ve alaşımlarını, döküm, dövme ve pres mamullerini, pik döküm, çelik boru ve ek parçalarını, her çeşit hadde mamullerini, kok ve tali mahsullerini imal ve istihsal etmek. Resmi ve özel kurumların ihalelerine girmek. Faaliyetlerini sürdürebilmek için her türlü araç almak satmak ve kiralamak. Yurt içi ve yurt dışında toptan ve perakende demir çelik satışı ile ilgili iş yerleri açmak bayilikler almak ve bayilikler vermek. 2-Şirket her türlü projelerin iş akışını daha verimli hale getirmek için teknik ve ticari yapılarını güçlendirmek için projelere iştirak etmek. Her türlü resmi ve özel kuruluşların projelerine aracılık hizmetleri yapmak. Yapılmakta olan yada yapılacak olan projelerin statik, mimari ölçüm ve çizimlerini yapmak. Projelerin geliştirilmesine katkı sağlamak.


Geri Dön