25 / 04 / 2024

Metaş Yapı

Metaş Yapı

Metaş Yapı Anonim Şirketi Alibeyköy Şubesi, Ali Aslan Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ekim'de Eyüp, Alibeyköy Merkez Mahallesi, Nihan Sokak'ta kuruldu.

Metaş Yapı Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Metaş Yapı Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Aslan Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Eyüp, Alibeyköy Güzeltepe Mahallesi, Meraşal Fevzi Çakmak Caddesi'nde kuruldu.

Metaş Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Metaş Yapı Anonim Şirketi, Ali Aslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Aralık 2013 tarihinde Eyüp, Habipler Mahallesi, Pirinçci Köyü Yolu Sokak'ta kuruldu

Meta’dan Kahramanmaraş depremi için yardım kararı!

Teknoloji devi Meta, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde yıkıma sebep olan deprem için yapılan yardımları duyurdu. İşte detaylar…

Meta Proje Tasarım İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Meta Proje Tasarım İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Meta Proje Tasarım İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Eyüp Meta Kumtaşı Ocağı Kırma- Eleme Tesisi halk toplantısı 26 Ocak'ta!

Uğur Kartal tarafından İstanbul Eyüp'te Meta Kumtaşı Ocağı, Kırma- Eleme Tesisi ve Yıkama- Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapımı için 26 Ocak'ta saat 13:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Trabzon'da yol yapım ihalesini Meta İnşaat aldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı 2014/ 44841 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Aksaray Metaş Pomza Ocağı, Kırma-Eleme Tesisi halk toplantısı 16 Nisan'da!

Aksaray İl Merkez, İlce Taşpınar'da Metaş Mad. End. Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Pomza Ocağı, Kırma-Eleme Tesisi Kapasite Artışı, Blok Pomza (Bims) Fabrikası Ve Hazır Beton Tesisi projesi halk toplantısı 16 Nisan'da yapılacak.

Aydos House Pendik satılık!

Aydos House Pendik satılık daire fiyatları 255 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimlerinin bu yıl sonunda gerçekleşmesi planlanan proje Metaş Yapım imzası ile hayata geçiriliyor.

Pendik Aydos House iletişim!

Daire teslimlerinin 2015 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan Aydos House Pendik projesi Metaş Yapım imzası ile hayata geçiriliyor. İşte Pendik Aydos House iletişim bilgileri...

Metaş Yapım Aydos House projesi!

Tapu teslimleri Nisan sonunda başlayacak olan Metaş Yapım Aydos House projesi 8 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için vade imkanı sağlanıyor.

Metaş Konut Planlama ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metaş Konut Planlama ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Ünal Özyılmaz tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım'da Pendik, Çamçeşme Mahallesi, Şeref Sokak'ta kuruldu.

Metaş Yapı Anonim Şirketi Alibeyköy Şubesi açıldı!

Metaş Yapı Anonim Şirketi Alibeyköy Şubesi, Ali Aslan Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ekim'de Eyüp, Alibeyköy Merkez Mahallesi, Nihan Sokak'ta kuruldu.

Metaş Yapı Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Metaş Yapı Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Aslan Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Eyüp, Alibeyköy Güzeltepe Mahallesi, Meraşal Fevzi Çakmak Caddesi'nde kuruldu.

Metal Yapı Konut tahvil 2. kupon faiz ödemesini yaptı!

Meta Yapı Konut A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Yapı Konut, 20 milyar TL nominal değerli 728 gün vadeli tahvil 2. kupon faiz ödemesini yaptı.

Metaş Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Metaş Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Emin Karataş tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 24 Nisan'da Pendik, Batı Mahallesi, Çiğdem Sokak'ta kuruldu.

Metaş Yapı Haberi

Metaş Yapı
Metaş Yapı Anonim Şirketi Alibeyköy Şubesi, Ali Aslan Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de kuruldu. 


Metaş Yapı Anonim Şirketi Alibeyköy Şubesi iş konusu; 1. Prefabrik konut yapı inşaat tesisleri ve fabrikasyon tesisleri kurmak inşaat malzemeleri imalatı tesisleri kurmak inşaat malzemeleri alım satımı gerektiğinde ithalatını ihracatını yapmak 2.Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, karma bütçeli daireler,mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan, yol, altyapı, üstyapı,inşaat, hafriyat,elektrik, tesisat, doğalgaz, kanalizasyon, peyzaj, dekorasyon ve restorasyon işlerinin yeniden yapımı veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek,ihale şirkette kalırsa ihale sözleşmesi gereği işi yapmak ve teslim etmek 3.Her türlü,inşaat malzemelerinin alımını,satımını,imalatını,ithalatını yapmak.İnşaat taahhüt işleri mütaahhitlik...