27 / 04 / 2024

Mete Gülbaş kimdir

Mete Gülbaş kimdir

Vizyon Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Sorumlu Değerleme Uzmanı Mete Gülbaş kimdir? Mete Gülbaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mete Gülbaş'ın biyografisi..

Fikirtepe'deki projeler vaat ettiği primi yakalayamadı!

Vizyon Taşınmaz Değerleme İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesini mercek altına aldı.Vizyon Taşınmaz Değerleme Genel Müdürü Gülbaş, Fikirtepe bulunan projelerin, yatırımcısına vaat ettiği prim yakalayamadığını söyledi.

Kentsel dönüşüm kararından sonra yapılarda uygulanacak 9 madde!

Vizyon Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş Genel Müdürü Mete Gülbaş Emlakkulisi.com okurları için riskli yapılarda kentsel dönüşüm kararından sonraki süreci değerlendirdi.

Şükrü Mete Tepegöz kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Şükrü Mete Tepegöz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Şükrü Mete Tepegöz'ün biyografisi...

Mete Gülbaş kimdir?

Vizyon Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Sorumlu Değerleme Uzmanı Mete Gülbaş kimdir? Mete Gülbaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mete Gülbaş'ın biyografisi..

Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları başladı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Seğmenler Mahallesi Toki yolu üzerindeki yeni yerleşim alanında ki yeni imar yollarının asfalt çalışmalarına başladı dedi...

Mehmet Nazif Günal kimdir?

MNG Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal kimdir? Turizm ve medya sektörlerinde de boy gösteren Mehmet Nazif Günal'ın asıl mesleği nedir? İşte Mehmet Nazif Günal kimdir sorusunun cevabı...

Uçurtma Şenliği 8 Haziran'da Gölbaşı TOKİ Konutları'nda gerçekleştirilecek!

Gölbaşı TOKİ konutlarında düzenlenecek olan uçurtma şenliği, saat 12.00'de başlayacak. Şenliğe katılanlara Gölbaşı Belediyesi tarafından ücretsiz uçurtma dağıtılacak. yarışmada dereceye girenlere Gölbaşı Belediyesi tarafından çeşitli ödüller verilecek.

Eyüp Gül kimdir?

Bursa Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Eyüp Gül kimdir? Eyüp Gül, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Eyüp Gül ne zamandan beri, Bursa Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Ahmet Hamdi Güner kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürü Ahmet Hamdi Güner kimdir? Ahmet Hamdi Güner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Hamdi Güner ne zamandan beri Ulaşım Planlama Müdürü?

Erhan Mete Yılmaz kimdir?

İSKİ Su Dağıtım Kumanda Şube Müdürü Erhan Mete Yılmaz kimdir? Erhan Mete Yılmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erhan Mete Yılmaz, ne zamandan beri Su Dağıtım ve Kumanda Şube Müdürü?

Gölbaşı TOKİ Konutları uçurtma şenliğine ev sahipliği yapacak!

Genciyle ve yaşlısıyla tüm Gölbaşılıları uçurtma şenliğine davet eden Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, " Uçurtmanızı hazırlayın, Park Eymir Konutları önünde buluşalım " çağrısında bulundu

Gölbaşı Belediyesi Uçurtma Şenliği TOKİ Konutları'nda gerçekleştirilecek!

TOKİ Konutları'nda Uçurtma Şenliği GÖLBAŞI Belediyesi "Uçurtma Şenliği", 1 Haziran günü TOKİ Konutları'nda gerçekleştirecek. Saat 12.00'de başlayacak şenliğe katılanlara Gölbaşı Belediyesi tarafından ücretsiz uçurtma dağıtılacak.

Gölbaşı Belediyesi, imarlı yolların açılması için çalışmalara devam ediyor!

Gölbaşı Belediyesi, ilçedeki imarlı yolların açılması için çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Seğmenler Mahallesi TOKİ yolu üzerindeki yeni yerleşim alanındaki yeni imar yolu açılması için çalışmalara başladı.

Alp Gürkan kimdir?

Soma Holding'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan kimdir? Alp Gürkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Alp Gürkan, Soma Holding'i ne zaman kurdu? İşte Soma Holding Alp Gürkan...

Gürteks yatırım için Gölbaşı OSB'yi inceledi!

Adıyaman Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir’in girişimleri ile GÜRTEKS Şirketler Grubu Gölbaşı’na yatırım yapmak için incelemelerde bulundu. Gölbaşı İlçesi GÜRTEKS’in yatırım yapacağı ilk adres olacak...

Mete Gülbaş kimdir Haberi

Mete Gülbaş kimdir

Mete Gülbaş kimdir?

Mete Gülbaş, 09 Şubat 1973 Malatya doğumlu. 1986-1989 yılları arasında  Malatya Lisesi'nde okuyan Gülbaş, 1990 – 1995  Mimar  Sinan Üniv. Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümünde öğrenim gördü.

Vizyon Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Sorumlu Değerleme Uzmanı Mete Gülbaş'ın iş deneyimi ise şu şekilde:

17.10.2006 Vizyon Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.

(Kurucu Ortak – Yönetim Kurulu Bşk.Yrd.)

22.08.2002-17.10.2006 Vizyon İnş. Ekspertiz Ltd. Şti. 

(Kurucu Ortak – Lisanslı Değerleme Uzmanı)

İşin Konusu; Bankalar, Leasing-Factoring kuruluşları, Resmi kurumlar (Belediye,Vergi Dairesi,Mahkemeler,Sigorta md., vs..), Uluslar arası yabancı firmalar, tüzel ve özel kişilikler için, bir gayrimenkulün, gayrimenkul projesinin veya bir gayrimenkule bağlı hak ve faydaların belli bir tarihteki muhtemel değerinin bağımsız ve tarafsız olarak tespit edilmesi ve uygun yöntemle değerleme raporlarının hazırlanması

06.1997 – 04. 2002...