19 / 04 / 2024

Metin Akdağ

Metin Akdağ

İsha İnşaat Mimarlık Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Metin Akdağ tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi, Tomurcuk Sokak'ta kuruldu.

Ahmet Metin Karadayı kimdir?

Karadayı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı hakkında, Ağır Ceza Mahkemesi’nde "nitelikli dolandırıcılık" suçundan dava açıldı. Peki, toplam 1400 yıl hapis cezası istenen Ahmet Metin Karadayı kimdir?

Metin Genç, Trabzon Ortahisar'daki projeleri anlattı!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, belediye başkanlığının ikinci yılını değerlendirmek üzere basın mensuplarıyla bir araya geldi. Genç, ele alınan ve yapımı devam eden projeler hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.

İşte Eda-Metin Özülkü çiftinin Ümraniye'deki evi!

Eda - Metin Özülkü'nün muhteşem dubleksi Eda - Metin Özülkü çifti Ümraniye'deki evlerinin kapılarını 'Ev Gezmesi' programına açtı. Bahçeye bakan odalardan biri Metin Özülkü için stüdyo haline getirilmiş.

Yozgat Akdağmadeni'ne 250 kişilik konferans salonu yapılıyor!

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, yapımı devam eden 250 kişilik konferans salonu inşaatında incelemelerde bulundu. Daştan, "250 kişilik konferans ve sinema salonunun inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.

Yozgat Akdağmadeni YHT Tüneli'nde son durum!

Ankara-Yozgat-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının 5 bin 120 metre uzunluğundaki Akdağmadeni Yüksek Hızlı Tren Tüneli, 25 Şubat 2016 tarihinde yapılacak Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın katılımı ile ışığa kavuşuyor.

Akdağmadeni Konferans Salonu'nun ihale süreci tamamlandı!

Akdağmadeni Eski Belediye Hizmet Binası yerine yapılacak olan Konferans ve Sinema salonu projesi için çalışmalar başladı. Akdağmadeni Belediyesi maliyeti 2 Milyon 800 Bin TL olan 250 kişilik çok amaçlı salon için ihale süreci tamamlandı.

Palandöken Belediyesi'nden şehit Metin Aydemir'in ailesine konut!

Palandöken Belediyesi, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Metin Aydemir'in ailesi için daire aldı. Metin Aydemir'in ailesi için satın alınan dairenin tapusu ve anahtarı teslim edildi.

Ahmet Metin Genç Ortahisar'ın 2016 projelerini anlattı!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Ortahisar’da görev yapan muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantıda 2015 sene içerisinde gerçekleştirdiği ve 2016'da gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri anlattı.

Metin Anıl: Ekonominin lokomotifi inşaat!

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, yönetim kurulu üyeleri ve Meclis Başkanı Sadık Gülerer ile birlikte İnegöl Müteahhitler Derneği'ne (İMDER) iade-i ziyarette bulundu.

Metin Bulat: Bursa'ya hala yatırım yapılabilir!

Arsa fiyatlarının yükselmesi, inşaat maliyetlerinin artması konut fiyatlarına yansırken tüketici yatırım eğiliminde sapma gözleniyor. Orta sınıfa yönelik nitelikli konut üretimiyle öne çıkan müteahhit Metin Bulat, Bursa'nın hâlâ yatırım yapılabilir seviye

Reha Metin Alkan'dan TOKİ'ye teşekkür!

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan’ı makamında ziyaret etti.

Florya'daki Metin Oktay Tesisleri Riva'daki araziye taşınacak!

Dumankaya İnşaat, kendisi veya başka şirketler aracılığıyla, Florya'daki Metin Oktay Tesisleri'nin kulübün Riva'daki arazisine taşınması ve bu iki arsanın farklı projeler geliştirilerek birlikte değerlendirilmesini önerdi.

Yozgat Akdağmadeni 50 Yataklı Devlet Hastanesi açıldı!

Bozdağ, Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde yaptırılan 50 yataklı devlet hastanesinin açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin son yıllarda sağlıkta büyük dönüşüm yaşadığını belirtti.

Metin Akdağ Haberi

Metin Akdağ

İsha İnşaat Mimarlık Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Metin Akdağ tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta kuruldu. 


İsha İnşaat Mimarlık Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel her türlü inşaat onarım tahhüt işlerini yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


İsha İnşaat Mimarlık Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Şişli, Kuştepe Mahallesi, Tomurcuk Sokak, İzmen Sitesi A2 Blok Kat:6...