26 / 04 / 2024

metin ar

metin ar

Soyak Yapı yatırım tarihine geçecek bir başarıya imza attı. 2005'te emlak sektörü durgunken İstanbul Büyükdere Caddesi'nde Novartis'e ait araziyi 17 milyon dolara aldı. Aradan geçen sürede Zorlu ve El Maktum'un alımları bölgenin değerini katladı. Soyak'ın

Ucuz konut için ihaleye çıkılsın teklifi! Hükümetin önerisi sonrasında gündeme geldi

Hükümetin konut krizini aşmak için hazine arazilerini imarlı arsaya dönüştürme planı ortaya çıktı. Konut üretimi önünde en büyük engel yeterli arsa olmaması ve arsa fyatlarının yüksekliği olarak gösteriliyor. Sektör sorunu aşmak için çareler arıyor.

Metin Ertürk: Kuyucak'ı TOKİ ile buluşturduk!

2014 yılında Aydın Kuyucak ilçesinin başkanlık koltuğuna oturan AK Partili Metin Ertürk, görev süresi boyunca pek çok başarılı projeye imza attı. Ertürk, gelecek dönemde farklı projeler hayata geçirmeye devam edeceklerini söyledi.

Adnan Polat: 100 Günlük Eylem Planı başarılı sonuçlar verdi!

Hükümetin açıkladığı 'İlk 100 Günlük Eylem Planı'nın başarılı sonuçlar verdiğini söyleyen Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, 'İkinci 100 Günlük Eylem Planı'yla da bu başarının devamının geleceğine inandıklarını belirtti...

Akbam Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbam Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Nacar, Ahmet Kıhtır, Metin Şar, Sadi Şar ve Gökhan Yaşık ortaklığında kuruldu.

Metin Çelik: Isparta'da konuta talep var!

Isparta'da inşaat sektörünün başarılı isimlerinden Metin Çelik, sektördeki son gelişmeleri anlattı. Çelik, ''İnşaat sektörü, gerek Isparta gerekse Türkiye genelinde ekonominin yüzde 10'unu lokomotif olarak kaldırıyor'' dedi.

Metin Sığırtmaç Başarının Perde Arkası kitabını yayınladı!

Neden bazı insanlar diğerlerinden daha başarılıdır? Gayrimenkul sektöründe bu sorunun cevabını verebilecek şüphesiz en yetkin isimlerden, küresel başarı ve ödüllerin sahibi bir profesyonel olan Metin Sığırtmaç yılların tecrübesini damıttığı kitabında adım adım ‘Başarının Perde Arkası’nı anlattı.

Sinpaş HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri'ne sponsor oldu!

Bursa'nın uluslararası ödüllü tek konut projesi SİNPAŞ GYO Bursa Modern ana sponsorluğunda gerçekleşen, "HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri", Metin Uca'nın sunumu ve konuk sanatçısı Işın Karaca'nın sahnesi sahiplerini buldu.

Metin Arolat, Ayder Yaylası’nda ev arıyor!

Geçtiğimiz günlerde Karadeniz turuna çıkan sanatçı Metin Arolat, yeşilin her tonunu barındıran Ayder Yaylası’ndan çok etkilendiğini belirterek bölgede ev satın almak için araştırma yaptığını söyledi.

Metin Esin: Deprem, markalı lüks projelere ilgiyi artırdı!

Yaşanan depremlerin konut sahibi olmak isteyenleri etkilediğini belirten Metin Esin, "Türkiye'nin deprem sonrası bakış açısı tamamen değişti. Tüketici, yapılan başarılı işlerle bağlantılı olarak markalı lüks projelere yöneldi" dedi...

Metin Esin: Yaşanan depremler yatırımcıyı markalı konutlara yöneltti!

Yaşanan depremlerin konut sahibi olmak isteyenleri etkilediğini belirten Metin Esin, "Türkiye'nin deprem sonrası bakış açısı tamamen değişti. Tüketici, yapılan başarılı işlerle bağlantılı olarak markalı lüks projelere yöneldi" dedi...

Başarı Hafriyat Nakliyat İnşaat Turizm ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Hafriyat Nakliyat İnşaat Turizm ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Metin Ordu, Cemal Ordu tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da Bağcılar'da kuruldu.

Metin Kilci: Nükleer enerji santralleri enerji ithalatını azaltacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Metin Kilci, “Akkuyu ve Sinop nükleer santralleri devreye girince, Türkiye bugünkü fiyatlarla yıllık 7,2 milyar dolarlık doğalgazı ithal etmekten de kurtulacaktır...

Alantur Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alantur Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Ş. Ahmet Sedid Kurutluoğlu, Ethem Naci Başerdem, Hüsnü Akhan, Süleyman Sözen ve Sabri Metin Ar tarafından 48 milyon 850 binn TL'lik sermaye ile kuruldu

metin ar Haberi

metin ar

SOYAK Yapı, son yıllardaki en kárlı arsa alışverişine imza atmak üzere. Soyak Yapı, 2005 yılında ilaç şirketi Novartis'ten 17 milyon dolara aldığı arsayı en az 150 milyon dolara satmak üzere ihaleye çıkma kararı aldı. İETT Garajı'na komşu olan arsanın değerinin artmasındaki en önemli etken ise El Maktum'un şirketi Sama Dubai'nin İETT Garajı'na, Zorlu Grubu'nun da Karayolları arazisine rekor fiyat vermeleri oldu. Garanti Yatırım'ın danışmanlığında satışa çıkarılan arsa 11 bin 648 metrekare. Muhammen bedeli ise 150 milyon dolar olarak belirlendi. Rekor beklenen arazinin muhammen bedelle metrekaresi 12 bin 876 dolar. Sama Dubai metrekare teklifi 15 bin 246 dolar, Zorlu'nun ise 8 bin 290 dolar olmuştu.

2008