19 / 04 / 2024

Metin Çelik

Metin Çelik

Isparta'da konut fiyatları her geçen gün yükselirken, buna bağlı olarak da merkez ilçe nüfusunda da artış yaşanıyor. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı, İnşaat Mühendisi Metin Çelik, bu sorunun çözümü için önerilerde bulundu.

Şahin Door Çelik Kapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Door Çelik Kapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin ŞAhin tarafından kuruldu.

AK Parti'den dikkat çeken asgari ücrete ek zam çıkışı! Kritik toplantı sonrası Ömer Çelik açıkladı

Asgari ücrete ek zam tartışmaları hükümetin yetkili isimleri tarafından sıkça gündeme getiriliyor. Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'in son dakika asgari ücrete zam açıklamasının akabinden AK Parti sözcüsü Ömer Çelik'ten de dikkat çeken açıklamalar geldi.

A2 Çelik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

A2 Çelik Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Korkmaz ve Metin Şişmanoğlu ortaklığında kuruldu.

Sancak Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Sancak Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Sancak ve Metin Çelik ortaklığında kuruldu.

Bron Metal İnşaat Makina Ve Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bron Metal İnşaat Makina Ve Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Metin Kaya tarafından kuruldu.

Gamze Özçelik'ten Arakan’daki mültecilere 25 ev!

Umuda Koşanlar Derneği'nin kurucu Başkanı Gamze Özçelik, Arakan'da hükümetin zulmünden kaçıp Müslümanların sığındığı mülteci kampında yeni 25 adet ev yaptırdı.

Isparta'da ev fiyatlarındaki artışın nedeni arsa eksikliği!

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı, İnşaat Mühendisi Metin Çelik, konut stokunun yeterli olmamasının nedeni ve bu sorunun çözümü için önerilerde bulundu..

Dar gelirlilerin ev alabilmesi için arsa üretimi şart!

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı, İnşaat Mühendisi Metin Çelik,"Dar gelirlilerin konut sahibi olması için arsa üretimi gerekir" dedi.

Metin Çelik: Isparta'da konuta talep var!

Isparta'da inşaat sektörünün başarılı isimlerinden Metin Çelik, sektördeki son gelişmeleri anlattı. Çelik, ''İnşaat sektörü, gerek Isparta gerekse Türkiye genelinde ekonominin yüzde 10'unu lokomotif olarak kaldırıyor'' dedi.

Lodos Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Lodos Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Metin Çelik ve Barış Uyğur ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Barok Taahhüt Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Barok Taahhüt Yapı Anonim Şirketi Veli Tekdal, Metin Çelik ve Engün Ergün imzasıyla Şişli'de 510 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Isparta'da konut fiyatları artıyor!

Isparta'da konut fiyatları her geçen gün yükselirken, buna bağlı olarak da merkez ilçe nüfusunda da artış yaşanıyor. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı, İnşaat Mühendisi Metin Çelik, bu sorunun çözümü için önerilerde bulundu.

Çorum Alaca Avni Çelik MYO yeni binasına Ekim'de taşınacak!

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Alaca Avni Çelik MYO’nun yeni binasına Ekim ayında taşınacağını belirtti. Alkan Alaca Avni Çelik MYO’nun oldukça modern bir kampüse kavuşmasının memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Metin Çelik Haberi

Metin Çelik

Isparta'da konut fiyatları her geçen gün yükselirken, buna bağlı olarak da merkez ilçe nüfusunda da artış yaşanıyor. Kentteki konut stokunun yeterli olmadığını sektör temsilcileri de doğruluyor. Bunda ise en büyük etken arsa paylarının yüksek olması. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı, İnşaat Mühendisi Metin Çelik, bu sorunun çözümü için önerilerde bulundu. 


Şehirdeki arsa sıkıntısının hat safhaya ulaşması, konut fiyatlarının afaki yükselmesi hem müteahhitleri hem de vatandaşı zor durumda bırakıyor. Bu durumu çözmek için daha önce Çünür bölgesini imara açan İsparta Belediyesi, Deregümü ovasını da içine alan 100 hektarlık imar planındaki alanda 18 uygulaması yapma kararı aldı. 


Belediye Meclisinden de geçen kararın ardından sektör temsilcileri de İsparta'da yaşanan konut sıkıntısıyla ilgili önerilerde bulundu. 


Sadece İsparta'da değil, tüm ülke genelinde arsa üretme zorluğundan...