29 / 03 / 2024

Metrekareniz eksilmesin

Metrekareniz eksilmesin

İstanbul'da 12 semtin imar planı askıya alındı. İmpo İmar Planlama kurucusu ve şehir plancısı Hüseyin Oflaz, “Değişen imar planları, metrekare ya da mülkün değer kaybına neden olabilir" dedi...

Tapunuzda metrekare eksilmesin!

İSTANBUL'da 12 semte ilişkin imar planlan askıya çıktı. Askıdaki imar planlarına mülk sahipleri 31 Ekim 2014 tarihine kadar itiraz edebilecekler. Şehir Plancısı ve İmar planlama uzmanı Hüseyin Oflaz konuyu değerlendirdi.

Tapunuzu takip edin metrekareniz eksilmesin!

İstanbul'da 12 semtin imar planı askıya alındı. Değişen imar planları, metrekare ya da mülkün değer kaybetmesine neden olabilir. Siz siz olun, takibinizi iyi yapın, itirazınızı en geç 31 Ekim'e kadar iletin.

Hüseyin Oflaz: Tapuda metrekareniz eksilmesin!

İstanbul’da 12 büyük semtin imar planları askıya çıktı. İmpo İmar Planlama kurucusu ve Şehir plancısı Hüseyin Oflaz, itiraz edilmeyen değişikliklerin kabul edilmiş sayılacağını hatırlatarak, gayrimenkul sahiplerini uyardı.

Metrekareniz eksilmesin Haberi

Metrekareniz eksilmesin



İstanbul'da 12 büyük semtin imar planları askıya çıktı. Plan; Tuzla, Ümraniye, Yukarı Dudullu, Şile, Yenibosna ve Büyükada gibi yerlerde oturanları etkileyecek. İtirazlar, 31 Ekim'e kadar ilçe belediyelerine yapılabilecek. İmpo İmar Planlama kurucusu Hüseyin Oflaz, itiraz edilmeyen değişikliklerin kabul edilmiş sayılacağını hatırlatarak, "Değişen planlar, gayrimenkulünüzün değer kaybetmesine neden olabilir' uyarısı yaptı.



İstanbul'da 12 semte ilişkin imar planları askıya çıktı. 2 Ekim 2014 tarihinde askıya çıkan imar planları, Büyükada, Kınalıada, Yenibosna, Fevzi Çakmak, Siyavuşpaşa, Soğanlı, Yenidoğan, Gaziosmanpaşa Karadeniz, Küçükçekmece Safra Mahallesi, Tuzla, Ümraniye Yukarı Dudullu ve Şile'de yer alan gayrimenkullerin sahiplerini yakından ilgilendiriyor. Sözkonusu imar planları ile konut ihtiyacı ve kentsel dönüşüm sorunlarına çözümler geliştiriliyor. Askıdaki imar planlarına mülk sahipleri 31 Ekim 2014 tarihine kadar itiraz edebilecekler.


DEĞERİ ETKİLEYEBİLİR


Şehir Plancısı ve İmar Planlama...