18 / 04 / 2024

Metro 34 ulaşım

Metro 34 ulaşım

Metro 34'te talebe göre 120 metrekareden 900 metrekarelik ofis katlarına kadar alternatifler yer alıyor. İkitelli'de TEM otoyolunun kuzeyinde yer alan ticari proje metro istasyonuna da komşu konumda olmasıyla öne çıkıyor.

İkitelli Metro 34 fiyatları!

3. Köprü bağlantı yolu ve 3. Havalimanına yakın mesafede bulunan projede 80 adet ofis yer alıyor. İkitelli Metro 34 fiyatları metrekare birim bazında 5 bin TL'den başlıyor.

Bayramda otobüsler bedava mı 2023? Kurban Bayramı'nda metro, metrobüs ve marmaray ulaşımı ücretsiz mi?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala vatandaşlar bayramda ulaşımın ücretsiz olup olmayacağını sorguluyor. Peki, bayramda otobüsler bedava mı 2023? Otobüs, metro, metrobüs ve marmaray ulaşımı ücretsiz mi? İşte detaylar...

29 Ekim otobüsler bedava mı? 29 Ekim İstanbul’da ulaşım ücretsiz mi?

29 Ekim’de metro, metrobüs, otobüs, tramvay ücretsiz mi, 29 Ekim’de ulaşım bedava mı? soruları 29 Ekim’e sayılı saatler kala merakla araştırılmaktadır. İşte detaylar!

İETT toplu taşıma ulaşım ücretleri tarifesinde son durum ne? İşte 31 Ağustos 2022 fiyat listesi…

İstanbul trafiğinde her gün kullandığımız otobüs, metrobüs, metro, marmaray, gemi gibi ulaşım araçlarının ücret tarifesi herkesin gündeminde. Yakın zamanda açıklacak olan okullarla birlikte gözler bilet fiyatlarında. İşte, 31 Ağustos 2022 fiyat listesi

Ulaşımda zam yağmuru dinmedi! İşte 26 Nisan 2022 güncellenen Ankara ve İstanbul ulaşım fiyat listesi...

Bu sene içerisinde akaryakıta gelen zamlarla birlikte en çok zam yapılan alan ulaşım oldu! Taksi, otobüs, metro, minibüs, Marmaray... Peki, İstanbul ve Ankara'da şehir içi ulaşım ücretleri ne kadar? İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak!

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinin ihalesinin de gerçekleştirildiğini belirtti.

2038 Ankara Ulaşım Ana Planı hazırlanıyor!

2013’te başlanan “2038 Ankara Ulaşım Ana Planı” üzerine çalışmalar tamamlanıyor. Mansur Yavaş 15 Mayıs’ta attığı tweette ''4 Haziran’daki metro proje ihalesi için kolları sıvadık'' ifadelerini kullandı.

Hüseyin Keskin: Sultanbeyli'nin ulaşım sorununu çözeceğiz!

Sultanbeyli Belediye Başkanı Keskin, "Sultanbeyli, akıllı şehircilik uygulamalarıyla yaşam kalitesini artıracak. Yenidoğan, Devlet Hastanesi, Çeşme Durağı arasında yeni metro hattını ilçemize kazandırarak ulaşım sorununu köklü bir şekilde çözmeye devam edeceğiz." dedi...

Beylikdüzü'ne metro ve tramvay müjdesi!

''Şehrin tüm ulaşım ihtiyacını ortadan kaldıracak projelerle geliyoruz'' diye konuşan AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzü'ne metro müjdesi verdi.

İstanbullu 750 metre sonra metro istasyonuna ulaşacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "İstanbullu evinden çıktığında 750 metre sonra metro istasyonuna ulaşacak. Ben bunu vaadediyorum" diye konuştu.

Bursa'nın ulaşım sorununa metrobüs önerisi!

Bursa gibi büyüyen kentler için toplu ulaşımın omurgası olarak raylı sistem en önemli çözüm yolu olarak görülüyor. Ulaşım sorunu için metro ve metrobüs önerisinde bulunuldu.

Antalya Konyaaltı'na metro müjdesi!

Antalya’da metro ile ulaşım dönemi başlayacağını söyleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Liman’dan başlayıp Ermenek’e kadar uzanacak yer altı metrosu yapılacağının müjdesini verdi.

ÇamlıYaka Konakları'na ulaşım dopingi!

ÇamlıYaka Konakları projesi, tüm etapları tamamlanarak hizmete açılan Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy Metro Hattı ile birlikte kolay ulaşım ve erişilebilirlik sunan alternatiflerine bir yenisini daha ekledi.

Raylı ulaşım sistemlerine ilişkin harcamalar belediyelerden tahsil edilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan teleferik, füniküler, monoray, metro ve şehir içi raylı ulaşım sistemlerine ilişkin harcamalar ilgili belediyelerden tahsil edilecek...

Metro 34 ulaşım Haberi

Metro 34 ulaşım

İkitelli'de TEM otoyolunun kuzeyinde yer alan ticari proje metro istasyonuna da komşu konumda olmasıyla öne çıkıyor. Metro 34'te talebe göre 120 metrekareden 900 metrekarelik ofis katlarına kadar alternatifler yer alıyor. Projeden yer beğenenler metrekare başına ortalama 5.000 lira ödüyor. Aynı bölgede bulunan Mail Of İstanbul'da 90 metrekarelik ofislerin kiraları 2.000 ile 3.000 lira arasında değişirken Metro 34 projesinde kiraların minimum bu seviyelerden başlaması bekleniyor. 


TÜM AYRINTILAR DÜŞÜNÜLDÜ 

14 katlı tek kuleden meydana gelen Metro 34'te 32 adet cadde mağazası ve 80 adet ofis alanı bulunuyor. Ofislerin büyüklükleri 120 metrekareden başlayıp 900 metrekareye kadar çıkıyor. Açık ve kapalı otopark imkânının sunulduğu projede asansör, jeneratör, su deposu gibi donatılar da mevcut. İkitelli Organize Sanayi Bölgesi (İOSB); yatırım değeri, üretimi, ihracatı ve ekonomiye olan...