24 / 04 / 2024

Metro Center daire fiyatları ne kadar

Metro Center daire fiyatları ne kadar

3 blokta 160 daire ve 28 dükkandan meydana gelen Bağcılar Metro Center fiyatları metrekare bazında 4 bin 800 TL’den başlayarak artıyor.

İstanbul'daki 8 metro hattında çalışmalar tam gaz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanı Doç. Dr. Pelin Alpkökin, metro hatları ile ilgili yaptığı açıklamada, ""Sekiz tane metro hattında 98.7 kilometre bilfiil çalışmalarımız sürüyor" dedi.

İBB Raylı Sistemler Daire Başkanı Alpkökin: İstanbul'da durdurulmuş bir metro hattı yok!

İBB Raylı Sistemler Daire Başkanı Doç. Dr. Pelin Alpkökin İstanbul'daki raylı sistem projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı 2022'nin sonunda açılıyor!

İBB Raylı Sistem Daire Başkanı Doç. Dr. Pelin Alpkökin, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı ile ilgili açıklamalar yaptı. Metro hattında gelinen son noktaları paylaşmak amacıyla bir basın turu düzenleyen Alpkökin, metroyu 2022'nin sonuna yetiştirmeye çalıştıklarını dile getirdi.

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı 2023'ün ilk yarısında tamamlanacak!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı'nda çalışmalar 27 Mart'ta çalışıyor. İBB Raylı Sistemler Daire Başkanı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, hattaki çalışmalara ilişkin "Yapım işlerine hızlıca başlayacağız. 2023'ün ilk yarısında İstanbul'a kazandırmak için bütün çabamızla çalışacağız" dedi.

Anadolu yakasına yeni metro hattı müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Projeler Müdürlüğü, Anadolu yakasının yeni metro hattı için düğmeye bastı.

Hastane - İmes Metro Hattı için düğmeye basıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Projeler Müdürlüğü, Ümraniye ile Sancaktepe’den geçen Hastane - İmes Metro Hattı için düğmeye bastı.

Zorlu Center'de 8 milyon TL'ye icradan satılık rezidans!

İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Ortaköy Mahallesi, 30 ada, 165 parselde kayıtlı olan Zorlu Center projesindeki 805 numaralı rezidans daire 8 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

Zorlu Center’daki iki rezidansını satan iş adamı kim?

Zorlu'daki rezidanslardan birinde ilginç bir satış gündemde. oğulları için Zorlu Center’dan iki rezidans daire satın alan bir iş adamı lüks konutları oğullarına vermekten vazgeçip satışa çıkarmış...

DKD Metro satış ofisi!

DKD Metro satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. DKD Grup imzasıyla yükselen DKD Metro projesi A blokta 18 adet 3+1 ve 27 adet 2+1, B blokta 36 adet 2+1 daire ve 7 mağazadan oluşuyor. 

DKD Metro satılık!

DKD Grup tarafından hayata geçirilen DKD Metro projesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Peki projede dairelerin fiyatları ne kadar? İşte DKD Metro satılık daire fiyatları...

ÖKİ Center fiyat!

ÖKİ Center fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Öz Kayseri İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 3 oda 1 salon daire tipleri sunuluyor. 

Vogue Trade Center fiyat listesi!

Vogue Trade Center fiyat listesi daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Proje  İstanbul Avrupa Yakası Şişli Bomonti'de Ayse Yapı tarafından yükseliyor. 

Keleş Center Airport’ta sıfır peşinat kampanyası!

Keleş Center Airport projesinde yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor. Projede sıfır peşinatla daire sahibi olmak mümkün. 

Metro Center daire fiyatları ne kadar Haberi

Metro Center daire fiyatları ne kadar

İstanbul Bağcılar’a bağlı Mahmutbey’de yükselen Metro Center Bağcılar projesi Mekan Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. 


3 blok şeklinde yükselen Metro Center Bağcılar projesinde daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. Projede daire genişlikleri 107 ila 169 metrekare arasında tasarlandı.


Toplam 160 daire ve 28 dükkandan meydana gelen Bağcılar Metro Center fiyatları metrekare bazında 4 bin 800 TL’den başlayarak artıyor.


İnşaat alanı 12 bin 564 metrekare olan Metro Center Bağcılar projesinde daire sahiplerine yüzme havuzu, sauna, spor alanları, otopark, çocuk oyun alanı gibi sosyal olanaklar sağlanıyor.


Tel : (0212) 656 70 21

Web : www.mekanyapi.com.tr

Pınar...