26 / 04 / 2024

metro köprüsü çalışmaları

metro köprüsü çalışmaları

İstanbul Metrosu’nun en önemli ayaklarından olan Haliç Metro Geçiş Köprüsü’nde sona yaklaşılıyor. Şişhane ile Unkapanı arasına kurulan köprü karaya yapılan köprüyle birleştirildi. 5.2 kilometre uzunluğunda ve dört istasyondan oluşacak...

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son çalışmalar yapılıyor!

Tamamlandığında  dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü unvanına sahip olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nde son çalışmalar yapılıyor. 

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında yeni gelişme!

18 Mart 2022'de açılacak köprüde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak köprüye ulaşımın sağlanacağı bağlantı yoluna ses bariyeri inşa edildi. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar hızlandı!

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşaatına devam edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar hızlandı. 2023 metre ile dünyanın en uzun orta açıklıklı asma köprüsü unvanına sahip olacak köprünün turizmi canlandırması bekleniyor.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında çalışmalar tam gaz!

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşaatına devam edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor.

1915 Çanakkale Köprüsü bu yıl sonunda açılabilir!

 AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, inşaatı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü çalışmalarında incelemelerde bulundu. Turan köprünün 2021'nin sonunda açılabileceğini dile getirdi. 

Pertek Köprüsü'nün etüt ve fizibilite çalışmaları mecliste!

Pertek Köprüsü'nün etüt ve fizibilite çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Şaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışma halatı montajı başladı!

Çanakkale Boğazı'nda inşa edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde geçici çalışma halatı montajı çalışmaları başladı...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaat çalışmalarında son durum!

Çanakkale Boğazı'nda inşası devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nde inşaat çalışmaları devam ediyor. Köprü, bölgenin çehresini değiştirecek...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapım çalışmalarında son durum!

Çanakkale Boğazı'nda yapımı süren 1915 Çanakkale Köprüsü'nde geçici çalışma halatı montajına başlanıyor.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaat çalışmalarında son durum ne?

Türkiye'nin dev projelerinden olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde önemli bir adım daha atılıyor. Gelecek hafta köprünün geçici çalışma halatının montajı gerçekleştirilecek. Geçici çalışma halatı ve platformu ‘kedi yolu’ olarak da isimlendiriliyor...

Haliç Köprüsü'ndeki bakım çalışmalarının 2. etabı başladı!

Haliç Köprüsü'nde ilk kısmı tamamlanan derz yenileme çalışmasının ikinci etabı saat 24.00'ten itibaren başladı.

Haliç Köprüsü'nde 18 Ağustos'a kadar bakım çalışması yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü, tarafından Haliç Köprüsü'nde bakım çalışmaları başlatıldı...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapım çalışmaları devam ediyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapım çalışmalarının iş programına uygun devam ettiğini bildirdi.

metro köprüsü çalışmaları Haberi

metro köprüsü çalışmaları

İSTANBUL Metrosu’nun en önemli ayaklarından olan Haliç Metro Geçiş Köprüsü’nde sona yaklaşılıyor. Şişhane ile Unkapanı arasına kurulan köprü karaya yapılan köprüyle birleştirildi. Köprüden geçecek olan Taksim-Yenikapı metro hattı, 5.2 kilometre uzunluğunda ve dört istasyondan oluşacak.


Köprü, Taksim’de Ayazağa metrosuyla, Yenikapı’da ise Havalimanı metro bağlantısı ve Marma- ray’la birleşecek. Tari­hi Yarımada’nın siluetini bozduğu iddialarıyla büyük tartışmalara neden olan köprünün,29 Ekim 2013’te Marmaray projesiyle birlikte hizmete girmesi planlanıyor.


Habertürk...