25 / 04 / 2024

metrobüs ücreti 2014 kaç TL

metrobüs ücreti 2014 kaç TL

İETT, 14 Haziran 2014 tarihinden itibaren zamlı tarifeyle taşıyor... Peki metrobüs ücreti 2014 yılı için kaç TL olarak belirlendi? Metrobüs aktarma ücretleri ne kadar oldu? işte metrobüs akbil, istanbulkart, bilet ücretleri 2014!

Haliç Köprüsü metrobüs yolu bakım çalışmaları ertelendi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü metrobüs yolu bakım çalışmalarının ertelendiğini bildirdi. Açıklamada, hava şartlarının düzelmesi durumunda yeni çalışma planının kamuoyuyla paylaşılacağı kaydedildi.

Haliç Köprüsü Metrobüs Yolu bakıma alınacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü metrobüs yolunda bakım-onarım çalışmasına başlıyor. İki gün sürecek çalışmalar boyunca Metrobüs trafiği ana köprüden sağlanacak. Araç trafiği yan köprüye aktarılacak.

Haliç Köprüsü metrobüs yolu bakıma alınıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü metrobüs yolunu bu gece bakıma alacak. İki gün sürmesi beklenen çalışmalar, 21 Ağustos Cuma günü 23.45’te başlayacak ve trafiğin en az yaşandığı 01.00-06.00'da gerçekleştirilecek.

Haliç Köprüsü metrobüs yolu bakıma alınacak!

İki gün sürecek çalışmalar boyunca metrobüs trafiği ana köprüden sağlanacakİstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü metrobüs yolunu yarın gece bakıma alacak.

Metrobüs yolu yenileme çalışmaları devam ediyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, seyir konforunun artırılması ve daha rahat sürüş sağlanması için metrobüs hattı asfaltını yenileme çalışmalarına başladı.

İBB, metrobüs hattı asfaltını yenileme çalışmalarına başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, seyir konforunun artırılması ve daha rahat sürüş sağlanması için metrobüs hattı asfaltını yenileme çalışmalarına başladı.

Metrobüs yolu yenileme çalışması 90 gün sürecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Metrobüs hattında seyir konforunun artırılması ve daha rahat sürüş sağlanması amacıyla başlatılan asfalt yenileme çalışmalarına devam ediliyor.

Metrobüs yolu 90 günde yenilenecek!

Metrobüs hattında seyir konforunun artırılması ve daha rahat sürüş sağlanması amacıyla başlatılan asfalt yenileme çalışmalarına devam ediliyor.300 kişilik ekip tarafından yapılan yenileme çalışmalar, 90 gün sürecek.

Metrobüs yolunu yenileme çalışmaları 26 Temmuz'da başlayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, seyir konforunun artırılması ve daha rahat sürüş sağlanması için metrobüs asfaltını değiştiriyor. Dört aşamada gerçekleşecek yenileme çalışmaları 26 Temmuz Pazar gecesi saat 23.59'da başlayacak

Metrobüs yolunda yenileme çalışması başlayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 26 Temmuz Pazar gecesi başlatılacak çalışmayla, 52 kilometrelik asfalt değiştirilecek.Seyir konforunun artırılması ve daha rahat sürüş sağlanması için metrobüs asfaltını değiştirilecek.

Metrobüs yolunun asfaltı yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, seyir konforunun artırılması ve daha rahat sürüş sağlanması için metrobüs asfaltını değiştiriyor. Dört aşamada gerçekleşecek yenileme çalışmaları 26 Temmuz Pazar gecesi saat 23.59'da başlayacak.

Metrobüs yolu yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), seyir konforunun artırılması ve daha rahat sürüş sağlanması için metrobüs hattındaki asfaltı yenileyecek.

Metrobüs yolunda asfalt çalışması yapılacak!

Metrobüs hattının asfaltı yenileniyor. Dört aşamada gerçekleşecek yenileme çalışmaları 26 Temmuz Pazar gecesi saat 23.59'da başlayacak.

metrobüs ücreti 2014 kaç TL Haberi

metrobüs ücreti 2014 kaç TL

Metrobüs ücreti 2014 yılında kaç TL oldu?


İETT'ten yapılan açıklamaya göre UKOME kararıyla belirlenen yeni tarifeye göre;


İstanbulkart ilk biniş ücretleri:


Tam 1,95 TL’den 2,15 TL’ye, 

Öğrenci 1,00 TL’den 1,10 TL’ye, 

Sosyal Kart 1,35 TL’den 1,50 TL’ye



Aktarmalı biniş ücretleri; 

Tam 1,25 TL’den 1,45 TL’ye,

Öğrenci 0,40 TL’den 0,45 TL’ye, 

Sosyal Kart 0,75 TL’den 0,85 TL’ye yükseltildi.

Aktarmalar ise; kategorisine göre, vatandaş lehine azalan bir şekilde düzenlendi.


Aylık Mavi Kart 

Tam 155 TL’den 170 TL’ye, 

Öğrenci 70 TL’den 77 TL’ye 

Sosyal Kart 90 TL’den 100 TL’ye yükseltildi.


Metrobüs ücretleri 2014!


İETT otobüs ücretleri 2014'te kaç TL...