26 / 04 / 2024

metrolife sancaktepe kiralık

metrolife sancaktepe kiralık

Metrolife Sancaktepe, ev sahibi olmak isteyenlere 180 ay taksitle yüzde 0.99 faiz üzerinden ödeme imkanı sunuyor. Metrolife projesi adını aldığı metronun hemen yanı başında inşa ediliyor...

En ucuz kiralık konut Sultanbeyli ve Esenyurt'ta!

İstanbul'da kiralık konutta en ucuz ortalama metrekare fiyatları 9 lirayla Esenyurt, Sultangazi, Sultanbeyli ve Sancaktepe'de görülürken, bu rakam Çekmeköy, Tuzla ve Pendik'te 10 liraya, Büyükçekmece, Beylikdüzü ve Gaziosmanpaşa'da 11 liraya çıkıyor.

Sinpaş Metrolife Sancaktepe satılık ev!

Sinpaş GYO imzasıyla yükselen Sinpaş Metrolife Sancaktepe projesi 544 daire ve 10 bin metrekare ticaret alanından oluşuyor. Sinpaş Metrolife Sancaktepe satılık ev fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Çatalca satılık ve kiralık dairede Mart'ın favorisi

Emlakjet.com'un mart ayı verilerine göre, şubat ayına kıyasla satılık ve kiralık daire aramasındaki favori ilçe Çatalca oldu. İnternetten satılık daire aramasında Çatalca'dan sonra sırayla Bahçelievler, Sancaktepe, Şile ve Kağıthane gelirken, Şile sıralamada ilk beşe girmesiyle dikkat çekti.

Ormanada kiralık portföyünü sunuyor!

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “ önce otur, sonra satın al ” dönemi başlıyor.

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor!

Yaşayan bir mahalleye dönüşen Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor.Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor.

Günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık evler hakkında yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu evler için ruhsat alınması gerekiyor. Peki, günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık ev cezası nedir?

11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu şekilde kiraya verilen evlere ruhsat şartı getirildi. Peki, ruhsatsız günlük kiralık ev cezası nedir?

Günlük kiralık ev kanunu!

İçişleri Bakanlığı gayri-resmi otelcilik hizmeti verilmesinin önüne geçmek için, günlük kiralık daireler hakkında birtakım kararlar almıştı. Peki, günlük kiralık ev kanunu esasları nelerdir? İşte yanıtı..

Kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları!

Kirada olan evin satılması halinde hem kiracının hem de yeni ev sahibinin bazı hakları oluyor. Peki, kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları nelerdir? İşte kiracı hakları...

Sancaktepe Sinpaş Köyceğiz nerede?

Sancaktepe Sinpaş Köyceğiz nerede sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Elit Grand Palas projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlandı...

Suriyeli çok, 4 ilde kiralık ev yok!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Suriyeliler kiralık ev talebini patlattı!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Kiralık konut bulmak artık daha zor!

Yaz mevsiminde kiralık konutlara yönelik talepteki artışın temel nedeni birçok kişinin evlilik, atanma/tayin ve üniversite kazanma gibi nedenler ile aynı anda kiralık konut arayışına girmesidir...

metrolife sancaktepe kiralık Haberi

metrolife sancaktepe kiralık

Metrolife projesi, yeni konut projelerinin çoğunlukla yer aldığı bölge olan Sancaktepe’de yapılıyor. Son dönemlerde ev alma oranlarının yükseldiği bölge, İstanbul’un gelişen semtlerinden biri olarak öne çıkıyor. Yapılan metro çalışmaları, markalı konut projelerinin artması ve trafik açısından daha rahat bir konumda olması gibi sebepler Sancaktepe’yi daha da tercih edilebilir hale getiriyor.

Metrolife Sancaktepe  ev almak isteyenlere 180 ay yüzde 0.99 faizle ödeme imkanı sunuyor. Metrolife Sancaktepe’de, 3+1 daiereler 768 bin lira, 2+1 daireler 488.111 lira, 1+1 daireler 340.600 lira'dan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

Metrolife projesinde, konutlara özel tahsis edilen bahçelere ek olarak projede ortak kullanım için 2000 metrekarelik bir yeşil alan ayrılmış. 

Geniş yeşil alan seçenekleri ile Metrolife, özellikle çocuklu ailelerin ve evine geldiğinde şehrin stresini atmak isteyenlerin önceliği olacak. Yapımı devam eden...