25 / 04 / 2024

Metrolife Sancaktepe'den 180 ay yüzde 0,99 faizle ödeme fırsatı!

Metrolife Sancaktepe'den 180 ay yüzde 0,99 faizle ödeme fırsatı!

Metrolife Sancaktepe, ev sahibi olmak isteyenlere 180 ay taksitle yüzde 0.99 faiz üzerinden ödeme imkanı sunuyor. Metrolife projesi adını aldığı metronun hemen yanı başında inşa ediliyor...



Metrolife projesi, yeni konut projelerinin çoğunlukla yer aldığı bölge olan Sancaktepe’de yapılıyor. Son dönemlerde ev alma oranlarının yükseldiği bölge, İstanbul’un gelişen semtlerinden biri olarak öne çıkıyor. Yapılan metro çalışmaları, markalı konut projelerinin artması ve trafik açısından daha rahat bir konumda olması gibi sebepler Sancaktepe’yi daha da tercih edilebilir hale getiriyor.

Metrolife Sancaktepe  ev almak isteyenlere 180 ay yüzde 0.99 faizle ödeme imkanı sunuyor. Metrolife Sancaktepe’de, 3+1 daiereler 768 bin lira, 2+1 daireler 488.111 lira, 1+1 daireler 340.600 lira'dan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

Metrolife projesinde, konutlara özel tahsis edilen bahçelere ek olarak projede ortak kullanım için 2000 metrekarelik bir yeşil alan ayrılmış. 

Geniş yeşil alan seçenekleri ile Metrolife, özellikle çocuklu ailelerin ve evine geldiğinde şehrin stresini atmak isteyenlerin önceliği olacak. Yapımı devam eden Metrolife projesinin satış ofisinde bulunan açık mutfaklı, 3+1 örnek daire oldukça ziyaretçilerini bekliyor. 3+1 örnek daire,  şık dizayn edilmiş ve kullanım alanlarının genişliğine özellikle dikkat edilerek tasarlanmış.

Metrolife projesinde 7 adet blok yer alıyor. Bu bloklardan bir tanesi yalnızca ticari alanlara ayrılmış durumda. Toplamda 554 adet konutun bulunduğu projede ticari alanlara ayrılan alan 10 Bin metrekare. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere farklı daire tipleri bulunuyor. Projedeki dairelerin metrekareleri, en küçük olarak 58 metrekare, en büyük daire ise 268 metrekare olarak tasarlanmış.

Metrolife projesinde kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna gibi sosyal alanlar olacak. Ek olarak 2 bloğun teras kısmına konumlandırılan açık gökyüzü havuzları da yer alacak. Bu havuzlardan biri site sakinlerinin ortak kullanımına açılırken diğeri VIP hizmet sunacak ve kiralanarak hizmete sunulacak

www.sinpasmetrolife.com


Geri Dön