19 / 04 / 2024

metronet kaça satıldı

metronet kaça satıldı

Turkcell Superonline, internet, ses ve görüntü hizmetleri sunan Metronet’i satın almak üzere pay devir sözleşmesi imzaladı. Sözleşmeye göre Metronet’in satış bedeli 29 milyon lira olarak belirlendi...

İki şehirdeki imarlı 4 arsa satışa çıkarıldı! İmarlı arsa arayanlar bu tarihleri kaçırmayın!

Ankara ve Hatay'da yer alan imarlı dört arsa satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan arsalar özel eğitim alanı ve sanayi alanı imarlı olarak belirtildi.

Aralık 2023'te 138 bin 577 adet konut satıldı! En çok satış hangi şehirden?

TÜİK tarafından açıklanan Aralık 2023 konut satış istatistiklerine göre, söz konusu ayda 138 bin 577 adet konut satıldı. Aralık'ta satışlar, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 33,4 azaldı. Peki en çok konut hangi ilde satıldı? Yabancılara kaç konut satıldı? İşte merak edilen rakamlar...

İBB'ye ait Beşiktaş'taki arsa 665 milyon liraya KİPTAŞ'a satıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta yer alan arsa 665 milyon TL karşılığında KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş'ye satıldı.

Hyundai Kona Elektrik Şubat ayında kaça satılıyor? İşte herkesin merak ettiği aracın 14 şubat 2023 fiyatı!

Hyundai Kona Elektrik modelinin Şubat ayında kaça satıldığı belli oldu. İşte herkesin merak ettiği aracın özellikleri ve 14 şubat 2023 fiyatı!

Diyarbakır’da 8 konut ve ticari alan satışa çıkarıldı! 2 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ilçesi Dökmetaş mahallesinde bulunan 8 adet konut ve ticaret alanı nitelikli arsayı satışa çıkarıldı! İhale ve teklif açma tarihi 02 Şubat 2023 tarihinde saat 10.00 olarak belirlendi. İşte detaylar…

McDonalds Türkiye satıldı! Bakın yeni sahibi kimler?

Son günlerde de bu konuya ilişkin yeni bir hamle geldi ve McDonals Türkiye Katar’a satıldı. McDonalds Türkiye’nin bundan sonraki faaliyetleri Katarlı Boheme Investment şirketi altında olacak. Yapılan anlaşmada McDonalds Türkiye 54.5 milyon dolara satılmış oldu.

Ankara'da Şubat 2022'de kaç konut satıldı?

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından resmi olarak açıklanan verilere göre, Ankara'da Şubat 2022'de 8 bin 464 konut satıldı.

2021 yılının ilk 6 ayında kaç konut satıldı?

Açıklanan resmi rakamlara göre, 2021 yılının ilk 6 ayında toplamda 552 bin 810 adet konut satıldı...

Kaş'taki 10 arsa 56.3 milyon TL'ye satıldı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Antalya Kaş'ta satışa çıkardığı 14 arsadan 10'u satıldı. 10 arsa için 56 milyon 530 bin lira ödendi.  

İzmir'de Nisan ayında en çok konut hangi ilçede satıldı?

Geçtiğimiz hafta TÜİK tarafından Nisan ayı konut satış verileri açıklandı. Peki bu verilere göre İzmir'de kaç konut satıldı? İzmir'de en çok konut hangi ilçede satıldı? İşte ayrıntılar...

2019'da kaç ipotekli konut satıldı?

TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamlarına göre, 2019 yılında Türkiye genelinde 1 milyon 348 bin 729 konut satıldı. Peki 2019'da kaç ipotekli konut satıldı? Faiz indirimleri işe yaradı mı?

2019'da yabancıya kaç konut satıldı?

Türkiye İstatistik Kurumu 2019 yılına ilişkin konut satış istatistiklerini açıkladı. Türkiye genelinde toplam 1 milyon 348 bin 729 konut satıldı. Peki bu konutların ne kadarını yabancılar aldı? 2019'da yabancıya kaç konut satıldı? İşte detaylar...

İstanbul'un hangi ilçesinde kaç konut satıldı?

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, İstanbul'da Nisan ayında toplam 15 bin 481 konut satıldı. Peki İstanbul'un hangi ilçesinde kaç konut satıldı?

metronet kaça satıldı Haberi

metronet kaça satıldı


Turkcell Superonline açıklamasına göre şirket, Metronet’in hisselerinin tamamını satın almak üzere anlaştı. İmzalanan sözleşme kapsamında, düzenleyici kurumlardan gerekli onayların tamamlanmasının ardından Metronet’in tüm altyapı ve hizmetleri Turkcell Superonline bünyesine dahil olacak. Pay Devir Sözleşmesine göre, Metronet’in satış bedeli 29 milyon lira olarak belirlendi.


Turkcell Superonline, Metronet’i satın alarak ülke genelindeki fiber ağını daha da genişletecek. Metronet’in yeni illerde mevcut altyapısı ile halihazırda 12 olan ev ve işyerlerinin kapısına kadar fiber hizmet verilen illerin sayısı da artacak. Turkcell Superonline, Konya ve Diyarbakır’ı da fiber illere katacak.


2013 yılı üçüncü çeyrek sonuçlarına göre 1 milyon 570 bin ev ve işyerinin kapısına kadar fiber internet hizmeti sunan Turkcell Superonline, Metronet’in altyapı dönüşümünün tamamlanmasının ardından bu rakama 100 bin yeni noktayı dahil edecek.


- "Hizmet alanımızı...