25 / 04 / 2024

metropark fiyatları ne kadar

metropark fiyatları ne kadar

Metropark projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. Projede yüzde 10 indirim yapılıyor. İşte Metropark daire fiyatları...

Teknik Yapı Metropark güncel fiyat listesi!

Teknik Yapı Metropark güncel fiyat listesi bilgileri haberimiz içerisinde bulabilirsiniz. İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı bölgesinde yükselen Halkalı Metropark projesi 1, 270 adet daireden oluşuyor.

Çizmeci Metropark fiyatları ne kadar?

Çizmeci Metropark projesi Çizmeci İnşaat tarafından Çekmeköy Taşdelen'de hayata geçiriliyor. Peki Çizmeci Metropark fiyatları ne kadar?

Metropark Halkalı ne zaman teslim?

Metropark Evleri daire fiyatları 271 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılan projede toplam 1.270 adet konut bulunuyor. Peki Metropark Halkalı ne zaman teslim edilecek?

Metropark Evleri fiyatları ne kadar?

Teslim tarihi 2015 yılı sonu olarak belirlenen Metropark Konutları İstanbul Halkalı'da inşa ediliyor. Proje 7 bloktan meydana geliyor. Peki Metropark Evleri fiyatları ne kadar?

Avrupa Konutları Kale satış fiyatları ne kadar?

Avrupa Konutları Kale'de 599 adet daire, 32 adet ticari birim ve 52 adet ofis bulunuyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Peki Avrupa Konutları Kale satış fiyatları ne kadar?

Batışehir Bağcılar daire fiyatları ne kadar?

Ege Yapı Group imzası ile hayata geçirilen Batışehir Konutları'nda 1+0'dan dubleks dairelere kadar farklı daire alternatiflerine yer veriliyor. Proje 3 etaptan oluşuyor. Peki Batışehir Bağcılar daire fiyatları ne kadar?

Concord İstanbul daire fiyatları ne kadar?

İlk etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanan Concord İstanbul Rezidans'ta 50 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapabilmek mümkün. Peki Concord İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Vadi İstanbul Evleri fiyatları ne kadar?

Vadi İstanbul Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks daireler bulunuyor. İşte Vadi İstanbul Evleri fiyatları ne kadar?

Kartal Manzara Adalar satış fiyatları ne kadar?

Manzara Adalar'da 975 tane daire yer alıyor. Tamamı peşin ya da banka kredisi ile ödemelerde yüzde 8 indirim yapılan Kartal Manzara Adalar satış fiyatları ne kadar?

Tema İstanbul fiyatları ne kadar?

İstanbul Halkalı - Atakent bölgesinde inşa edilen Tema İstanbul Konutları'nda banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 aya varan vade yapılabiliyor. Peki Tema İstanbul fiyatları ne kadar?

Eclipse Maslak daire fiyatları ne kadar?

Eclipse Maslak projesi 2 kule olarak yükseliyor. Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği projede 1+10'dan 4+1'e kadar tüm daireler yer alıyor. Eclipse Maslak daire fiyatları ne kadar?

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale fiyatları ne kadar?

Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edilen Avrupa Konutları Kale Evleri'nde konutların maksimum büyüklükleri 210 metrekare olarak belirlendi. Peki Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale fiyatları ne kadar?

Metropol İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Metopol İstanbul'da yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor. Peki Metropol İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Westside İstanbul Beylikdüzü fiyatları ne kadar?

Westside İstanbul projesinde 1.155 tane daire ve 166 tane dükkan bulunuyor. Teslim işlemlerinin 2017 yılının Mart ayında gerçekleşeceği Westside İstanbul Beylikdüzü fiyatları ne kadar?

metropark fiyatları ne kadar Haberi

metropark fiyatları ne kadar

Teknik Yapı imzası ile Küçükçekmece'de 213 bin 800 metrekare alan üzerinde inşa edilen Metropark projesinde satışlar devam ediyor. Metropark daire fiyatları bilgisinden önce projeden bahsedelim. 


Metropark Evleri'nde fitness center, çocuk oyun alanları, sauna, buhar odası, spor anları, yüzme havuzu, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, kapalı otopark, koşu parkuru gibi alanlar bulunuyor. 


Metropark daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede toplam 1270 tane daire bulunuyor.


Peşinat ödemesinin teslimde yapıldığı Metropark Evleri'nde yüzde 10 indirimle veya 60 ay vade farksız taksitle ödeme yapılabiliyor. Proje 1 adet home ofis bloğu, 4 adet konut bloğu ve 2 adet rezidans kulesinden meydana geliyor. 


Metropark daire fiyatları

1 oda 1 salon daire fiyatları 199 bin...