25 / 04 / 2024

metropark ne zaman teslim

metropark ne zaman teslim

Metropark İkitelli projesinde teslimler hemen gerçekleştiriliyor. Metropark İkitelli ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor.

Küçükçekmece Metropark iletişim!

Küçükçekmece Metropark iletişim için 444 10 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 271 bin TL'den başlangıç gösteren proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Teknik Yapı Metropark adres!

Teknik Yapı Metropark adres bilgisi kapsamında proje, Atatürk Mahallesi, Şehit Er Necati Özgel Sokak'ta yer alıyor. Daire fiyatlarının 271 bin TL'den başladığı projede 36 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Metropark projesi nerede?

Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Metropark projesi 7 blok halinde yükseliyor. Projede 1.270 adet daire yer alıyor. Peki Metropark projesi nerede?

Küçükçekmece Metropark ödemeleri!

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede toplam 1.270 adet daire yer alıyor. Küçükçekmece Metropark ödemeleri kapsamında yüzde 10 peşinat yapıldığında ara ödeme seçenekleri bulunuyor.

Teknik Yapı Metropark Evleri fiyat!

Toplam 1.270 adet daireden meydana gelen projede peşin ödemelerde yüzde 12 indirim uygulanıyor. Teknik Yapı Metropark Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 276 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Metropark Halkalı teslimleri ne zaman?

Toplam 1.270 daireden oluşan Metropark Residence'de daire fiyatları 276 bin TL'den başlıyor. Projede 36 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Peki Metropark Halkalı teslimleri ne zaman?

Metropark Halkalı ev fiyatları!

Metropark Halkalı ev fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Toplam 1.270 daireden meydana gelen projede teslimlerin bu yıl sonunda yapılması planlanıyor.

Metropark Halkalı fiyat listesi!

Metropark Halkalı fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 1.270 adet konuttan meydana gelen projede 60 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Metropark güncel fiyat listesi!

Metropark projesi 213 bin 800 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Proje 1 adet home ofis bloğu, 4 adet konut bloğu ve 2 adet rezidans kulesi olarak inşa ediliyor. İşte Metropark güncel fiyat listesi...

Teknik Yapı Metropark'ta vade farksız ödeme planları!

Teslimlerinin 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen Teknik Yapı Metropark projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Halkalı Metropark ne zaman teslim edilecek?

213 bin 800 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Halkalı Metropark Konutları Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Peki Halkalı Metropark ne zaman teslim edilecek?

Metropark Halkalı ne zaman teslim?

Metropark Evleri daire fiyatları 271 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılan projede toplam 1.270 adet konut bulunuyor. Peki Metropark Halkalı ne zaman teslim edilecek?

Küçükçekmece Metropark ne zaman teslim?

Toplam 1.270 adet daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 12 indirim uygulanıyor. Peki Küçükçekmece Metropark ne zaman teslim?

Metropark Küçükçekmece ne zaman teslim?

Toplam 1.270 adet daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1' den 4+1 'e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Peki Metropark Küçükçekmece ne zaman teslim?

Metropark Halkalı teslimleri ne zaman?

Toplam 1.270 daireden oluşan Metropark Residence'de daire fiyatları 276 bin TL'den başlıyor. Projede 36 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Peki Metropark Halkalı teslimleri ne zaman?

Halkalı Metropark teslimleri ne zaman?

Teknik Yapı Metropark 1 home ofis bloğu, 4 konut bloğu ve 2 rezidans kulesi olarak hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa ediliyor. Peki Halkalı Metropark teslimleri ne zaman?

Metropark Evleri ne zaman teslim?

Teknik Yapı imzası ile inşa edilen Metropark Rezidans 'ta stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı daire tipleri yer alıyor. Peki Metropark Evleri ne zaman teslim edilecek?

Teknik Yapı Metropark teslimleri ne zaman?

Metropark Evleri 2 adet rezidans kulesi, 1 adet home ofis bloğu ve 4 adet konut bloğu şeklinde inşa ediliyor. Projede 1.270 adet daire yer alıyor. Peki Teknik Yapı Metropark teslimleri ne zaman?

Teknik Yapı Metropark ne zaman teslim?

Teknik Yapı Metropark ne zaman teslim sorusu Kasım 2015 yılı olarak yanıt buluyor. Metropark Halkalı konut fiyatları 171 bin 600 liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Halkalı Metropark ne zaman teslim?

Halkalı Metropark ne zaman teslim sorusu Kasım 2015 yılı olarak belirtiliyor. Teknik Yapı Metropark ev fiyatları 137 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Teknik Yapı Metropark ne zaman teslim?

Lansmana özel fırsatlarla satışların devam ettiği "Teknik Yapı Metropark ne zaman teslim?" sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor...

Halkalı Metropark ne zaman teslim?

Halkalı Metropark ne zaman teslim sorusunun yanıtı ay ve yıl olarak haberimizin içinde yer alıyor

Demir Romance ne zaman teslim?

Demir Romance ne zaman teslim sorusu Mayıs 2015 yılı olarak yanıt buluyor. Beylikdüzü'nde yükselen Demir Romance Rezidans'ta fiyatlar 179 bin 400 TL'den başlayarak değişiyor...

metropark ne zaman teslim Haberi

metropark ne zaman teslim

İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de inşa edilen Metropark projesinde toplamda 1.272 konut ve 30 ticari birim bulunuyor.


Teslimlerin hemen yapılacağı Metropark projesi 213 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor. 


Daire seçeneklerinin 1+0'dan 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje Teknik Yapı imzasını taşıyor. Metropark'ta fiyatlar ise 200 bin 800 TL'den başlangıç gösteriliyor.  



Metropark İkitelli ödeme bilgisi!

Yüzde 30 peşin ödeme sonrasında yüzde 10 oranında 12 ve 24. aylarda ara ödemeler sağlanıyor. Kalan bedel 100 ay sıfır faizle tamamlanıyor.


Peşin alımlarda yüzde 15 indirim sağlanan Metropark projesi konum olarak Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.



Adres : Atatürk Mah. Şehit Er Necati Özgel Sk. No:2 (Eski Bahariye Halı Fabrikası, İETT Garajı Yanı) İkitelli 34303 Küçükçekmece / İstanbul 



Tel : 444 10 08

Web : http://teknikyapimetropark.com/

Ezgi...