29 / 03 / 2024

Metropol İstanbul AVM kime satıldı

Metropol İstanbul AVM kime satıldı

Ataşehir'de yer alan Metropol İstanbul AVM Kefeli-Dekorsel İş Ortaklığı'na 1 milyar 361 milyon 898 bin TL bedelle satıldı. Böylece Ömer Faruk Çelik ile Ahmet Kefeli ortak oldu.

Metropol İstanbul AVM 30 Ağustos'ta kapılarını açıyor!

Metropol İstanbul AVM, 30 Ağustos'ta tüm ziyaretçilerine kapılarını açıyor. AVM'nin açılışı bir festival ile kutlanacak. 

Metropol AVM Nisan'da açılacak!

Metropol İstanbul’da ofis ve konutların ardından AVM'de de yaşam başlayacak. 250 mağazanın yer aldığı alışveriş merkezinin Nisan'da açılması planlanıyor.

Metropol İstanbul AVM'yi Kefeli-Dekorsel İş Ortaklığı aldı!

Ataşehir'de yer alan Metropol İstanbul AVM Kefeli-Dekorsel İş Ortaklığı'na 1 milyar 361 milyon 898 bin TL bedelle satıldı. Böylece Ömer Faruk Çelik ile Ahmet Kefeli ortak oldu.

Metropol İstanbul AVM 1.3 milyar TL'ye satıldı!

Varyap ve GAP İnşaat ortaklığında inşa edilen Metropol İstanbul projesi Ataşehir'de  800 bin metrekare alanda hayata geçirildi. Projenin içerisinde yer alan AVM 1.3 milyar TL'ye satıldı.

Metropol İstanbul AVM 2015'te kapılarını açacak!

Ataşehir'de yaptıkları Metropol İstanbul projesiyle 'en'lere imza atacağım söyleyen Varlıbaş, inşaat maliyeti 1 milyar lira olan projede konut ofis, otel, alışveriş merkezi, alışveriş caddeleri ve yaşam alanları olacağını kaydetti.

İstanbul, AVM yatırımlarında ilk sırada yer alıyor!

Jones Lang LaSalle Türkiye’deki AVM sayısının 2016’ya kadar 336’dan 424’de çıkmasını öngörüyor. İstanbul, AVM yatırımlarında ilk sırada yer alıyor ama bunun yanında yatırımcıların küçük şehirlere olan ilgisi her geçen gün artıyor.

Metropol İstanbul ulaşım!

Metropol İstanbul ulaşım bilgilerini haberimizden inceleyebilirsiniz. Stüdyo dairelerden, loft dairelere kadar geniş konut alternatiflerine yer verilen proje Varyap ve Gap İnşaat ortak girişimi ile hayata geçirildi...

Metropol İstanbul satış ofisi!

3 bloktan meydana gelen Metropol İstanbul projesi Gap İnşaat ve Varyap imzasıyla Ataşehir'de hayata geçiriliyor. Metropol İstanbul satış ofisine 444 82 92 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz...

Metropol İstanbul resimleri!

Ataşehir Metropol İstanbul Konutlarında yer alan daireler 357 bin TL ile 1 milyon 617 bin TL arasında değişen fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Metropol İstanbul resimleri projeyi merak edenler için haberimizde yer alıyor.

Ataşehir Metropol İstanbul Residence'ın havadan yeni görüntüleri!

Varyap-Gap İnşaat tarafından Ataşehir bölgesinde hayata geçirilen Metropol İstanbul projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Metropol istanbul Ataşehir adres!

Metropol İstanbul Evleri'nde daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Metropol istanbul Ataşehir adres bilgisi haberimizde...

Metropol İstanbul daire fiyatları!

Metropol İstanbul daire fiyatları kapsamında B blok içinde yer alan 140 metrekare ila 169 metrekarelik 2 oda 1 salon konutların fiyatları 863 bin TL'den başlıyor

Metropol İstanbul resimleri!

Metropol İstanbul resimleri ve görsellerini haberimizden inceleyebilirsiniz. Varyap ve Gap İnşaat Ortaklığı ile Ataşehir'de hayata geçirilen proje 800 bin metrekarelik alan üzerinde 3 blok olarak yükseliyor...

Metropol İstanbul AVM kime satıldı Haberi

Metropol İstanbul AVM kime satıldı

İstanbul Ataşehir'de yer alan Metropol İstanbul projesinin alışveriş merkezi satıldı.


103 bin 20 metrekare brüt satılabilir alana sahip, 471 adet bağımsız bölümden meydana gelen Metropol İstanbul AVM 1 milyar 361 milyon 898 bin TL'ye Kefeli Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ile Dekorsel Yatırım Gayrimenkul Adi Ortaklığı'na satıldı. 


Ömer Faruk Çelik ile Ahmet Kefeli ortak oldu


Kefeli-Dekorsel İş Ortaklığı tarafından satın alınan AVM'ye Ahmet Kefeli ile Ömer Faruk Çelik yüzde 50-50 ortak oldu. Kefeli Gayrimenkul şirketi Ahmet Kefeli ile Mitat Aktaş tarafından 27 Mart 2017 tarihinde kuruldu. Dekorsel Yatırım Gayrimenkul şirketi ise EYG Grup İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik'e ait. 

2018'de açılacak


KDV dahil 1.3 milyar TL'ye satılan Metropol İstanbul AVM'deki satışın 587 milyon 658 bin 987 TL'si Emlak Konut...