25 / 04 / 2024

metropol istanbul ulaşım

metropol istanbul ulaşım

Metopol İstanbul'da yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor. Peki Metropol İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Metropol İstanbul tadilat yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İstanbul Anadolu Ataşehir'de inşa edilen Metropol İstanbul tadilat yapı ruhsatı aldı.

Babalar Günü'nde Metropol İstanbul ile İstanbul’u gökyüzünden keşfedin!

Babalar Günü'nde Metropol İstanbul ile İstanbul’u Gökyüzü’nden Keşfedin. 14-15 Haziran tarihlerinde Metropol İstanbul’dan konut alanlar, aileleri ile birlikte helikopter gezisinin yanı sıra Çırağan Sarayı’nda çok özel bir akşam yemeğinin keyfini yaşayacak

Metropol İstanbul ulaşım!

Metropol İstanbul ulaşım bilgilerini haberimizden inceleyebilirsiniz. Stüdyo dairelerden, loft dairelere kadar geniş konut alternatiflerine yer verilen proje Varyap ve Gap İnşaat ortak girişimi ile hayata geçirildi...

Metropol İstanbul Ataşehir daire!

Varyap ve Gap İnşaat ortak girişimi ile yükselen Metropol İstanbul Ataşehir daire fiyatları hakkındaki bilgiler için haberimizi okumanız yeterli...

Metropol İstanbul satış ofisi saat 23.00'e kadar hizmet veriyor!

Metropol İstanbul, Ramazan’da iftardan sonra satış ofisini ziyaret eden misafirlerini özel tatlı ve ikramlarla karşılıyor. Metropol İstanbul satış ofisi, Ramazan ayında 9 – 18 Temmuz 2013 tarihleri arasında 23.00’e kadar hizmet verecek...

Metropol İstanbul'da satış ofisleri 23.00'e kadar açık!

Metropol İstanbul'da 9-18 Temmuz tarihleri arasında satış ofisi saat 23.00'e kadar açık...

Metropol İstanbul örnek daire!

Metropol İstanbul örnek daire görüntüleri projeyi incelemek isteyenler için haberimizde yayınlanıyor...

Metropol İstanbul Ataşehir fiyat listesi!

Metropol İstanbul Ataşehir fiyat listesi kapsamında fiyatlar minimum 350 bin TL'den başlıyor...

Ataşehir Metropol İstanbul fiyat listesi!

Toplam 800 bin metrekare alan üzerinde 1,5 milyar lira yatırım bedeli ile inşa edilen Ataşehir Metropol İstanbul fiyat listesi kapsamında A blokta minimum fiyat 355 bin TL...

Metropol İstanbul ulaşım !

Metropol İstanbul projesi İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de Ataşehir Bulvarı'nda yer alıyor

Metropol İstanbul Ataşehir ulaşım !

Metropol İstanbul projesi İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yükseliyor. Proje, Ataşehir'de yer alıyor

Metropol İstanbul iletişim!

Lokasyon olarak İstanbul'un Anadolu Yakası'nda, Ataşehir'de hayata geçirilen Metropol İstanbul iletişim ve ulaşım bilgileri haberimizde mevcut durumda...

Metropol İstanbul telefon!

Ataşehir’de hayata geçirilen Metropol İstanbul projesi Varyap ve Gap İnşaat ortaklığı imzası taşıyor. Metropol İstanbul telefon: 444 82 92

Metropol İstanbul nerede!

Metropol İstanbul nerede , nasıl gidilir , konumu ve ulaşımı hakkındaki en güncel bilgiler Türkiyenin öncü emlak sitesi emlakkulisi.com 'da yer alıyor.

Ulaşımda zam yağmuru dinmedi! İşte 26 Nisan 2022 güncellenen Ankara ve İstanbul ulaşım fiyat listesi...

Bu sene içerisinde akaryakıta gelen zamlarla birlikte en çok zam yapılan alan ulaşım oldu! Taksi, otobüs, metro, minibüs, Marmaray... Peki, İstanbul ve Ankara'da şehir içi ulaşım ücretleri ne kadar? İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

İstanbul Ulaşımını Konuşuyor kongresi 17-18 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli sorunları arasında yer alan alan ulaşım konusunu masaya yatırıyor. ‘İstanbul Ulaşımını Konuşuyor’ temalı kongre 17-18 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak.

İstanbul ulaşım yatırımlarıyla parlayacak!

Tavşantepe Metro İstasyonu'nda Pendik'e yapılan yatırımların toplu açılışı gerçekleşti. İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul'daki ulaşım yatırımlarından bahsetti.

Özyurtlar Nlogo İstanbul ulaşım!

Ödemelere göre vade farkı alınmayan projede daire tipleri stüdyodan 3+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Özyurtlar Nlogo İstanbul ulaşım bilgisine göre Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

İntaya-EYG-İntes Adım İstanbul ulaşım!

İntaya-EYG-İntes Adım İstanbul ulaşım bilgileri doğrultusunda proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yer alıyor. Konut ve ticari ünitelerden oluşan projede 2+1 daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor.

Cevizli Ritim İstanbul ulaşım!

Cevizli Ritim İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje Maltepe Cevizli Mahallesi'nde bulunuyor. 32 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen projede yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor.

Keleşoğlu Deniz İstanbul ulaşım!

Keleşoğlu Deniz İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje Beylikdüzü, Yakuplu'da hayata geçiriliyor. Mercan etabının 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanan projede 60 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Başakşehir Adım İstanbul ulaşım!

Başakşehir Adım İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Dairelerin minimum 60 metrekare büyüklükte tasarlandığı projede satışlar devam ediyor.

Esenyurt Nlogo İstanbul ulaşım!

Esenyurt Nlogo İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje Atatürk Havaalanı’na 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. 7 blok halinde inşa edilen projede banka kredili 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Adım İstanbul ulaşım bilgileri!

Adım İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yükseliyor. Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşmesi öngörülen projede daire fiyatları 406 bin 800 TL'den başlıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ulaşım!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje, Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı üzerinde yer alıyor. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor.

Adım İstanbul ulaşım!

Adım İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası taşıyan projede 615 adet konut ve 120 adet ticari ünite bulunuyor.

Vira İstanbul ulaşım bilgileri!

92 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek olan projede lansmana özel olarak indirim sağlanıyor. Vira İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilecek.

metropol istanbul ulaşım Haberi

metropol istanbul ulaşım

"Metropol İstanbul daire fiyatları ne kadar?" sorusunun yanıtını vermeden önce projeden bahsedelim. Proje Gap İnşaat ile Varyap tarafından hayata geçiriliyor.


Ataşehir'de yükselen Metropol İstanbul projesi 800 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projede 908 adet daire yer alıyor. 


Ataşehir Metropol İstanbul'da stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 


Ataşehir Metropol İstanbul'da squash, sinema, çocuk parkları, konferans ve toplantı birimleri, spa ve fitness merkezleri, spor alanları, yeşil alanlar, alışveriş sokağı, bowling, cafe, restoranlar, açık ve kapalı yüzme havuzları, koşu parkuru bulunuyor. 


Metropol İstanbul güncel fiyat listesi!

Daireler 

1+0 daireler 427 bin TL ile 1 milyon 217 bin TL 

1+1 daireler 962 bin TL ile 1 milyon 319 bin TL 

2+1 daireler 1 milyon...