26 / 04 / 2024

Vira İstanbul ulaşım bilgileri!

Vira İstanbul ulaşım bilgileri!

Firma: Gül Proje

Proje: Vira İstanbul

92 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek olan projede lansmana özel olarak indirim sağlanıyor. Vira İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilecek.



Sosyal alanları arasında spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları gibi olanaklar yer alan proje toplam 1.155 adet konut ve 38 adet cadde mağazadan meydana geliyor.


Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği proje toplam 92 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek.


Vira İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında Kavaklı sahiline ve Megakent'e yakın yerde yükseliyor. Proje İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilecek.


Daire fiyatlarının 220 bin liradan başlangıç gösterdiği projede ödeme planı kapsamında 30 ay sıfır faiz ya da banka kredili ödemeler yapılabiliyor. Projede metrekare birim bazında 3 bin 100 TL’den başlıyor.


Teslimlerin 2018 yılının Aralık ayında yapılması planlanan projede toplam 74 bin 500 metrekare alanında peyzaj ve rekreasyon alanları yapılacak. Projede lansmana özel olarak indirim sağlanıyor.

 

Telefon: 449 9 485

Web: www.gulproje.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön