25 / 04 / 2024

Metsan İnşaat kimin

Metsan İnşaat kimin

1961'den bu yana inşaat alanında faaliyet gösteren ve Kartal Nexus projesini hayata geçiren Metsan İnşaat konkordato ilan etti. 

Metsan İnşaat'ın konkordato davasında yeni gelişme!

Yaklaşık 2 sene önce İstanbul'da Nexus projesini hayata geçiren Metsan inşaat'ın konkordato ilan etmişti. Geçtiğimiz hafta şirketin konkordato süreci tamamlandı ve bankalarla uzlaşma sağlandı. Peki ne oldu? İşte detaylar...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Metsan Nexus'u sıkıntıya götüren süreç!

İstanbul'un önemli karma projelerinden Metsan Nexus projesini gerçekleştiren Metsan İnşaat konkordato için Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne müracaat etti…

Metsan İnşaat konkordato ilan etti!

1961'den bu yana inşaat alanında faaliyet gösteren ve Kartal Nexus projesini hayata geçiren Metsan İnşaat konkordato ilan etti. 

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Kartal Bölge Platformu 12 Haziran'da paten turnuvasına katılacak!

Gayrimenkul sektörünün devleri AND Gayrimenkul, DAP Yapı, DKY İnşaat, İş GYO ve Metsan İnşaat’tan oluşan Kartal Bölge Platformu 12 Haziran'da paten turnuvasına katılacak.

Kartal Bölge Platformu 5 Haziran'da paten festivali düzenliyor!

Gayrimenkul sektörünün devleri AND Gayrimenkul, DAP Yapı, DKY İnşaat, İş GYO ve Metsan İnşaat’tan oluşan Kartal Bölge Platformu’nun, İstanbul’un yatırım değeri en yüksek ilçelerinden biri olan Kartal’da etkinliklere devam ediyor.

Kartal Bölge Platformu pilates workshop etkinliği 22 Mayıs'ta!

Gayrimenkul sektörünün devleri AND Gayrimenkul, DAP Yapı, DKY İnşaat, İş GYO ve Metsan İnşaat’tan oluşan Kartal Bölge Platformu, Kartal’da pilates workshop’ı düzenliyor.

Kartal Bölge Platformu, Kartal'ı sporun ve sanatın merkezi yapacak!

AND Gayrimenkul, DAP Yapı, DKY İnşaat, İş GYO ve Metsan İnşaat’tan oluşan Kartal Bölge Platformu, İstanbul’un yatırım değeri en yüksek ilçelerinden Kartal’ı, Mayıs ve Haziran ayında kültür, sanat ve spor etkinliklerinin üssü haline getirecek.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi verilen inşaat ruhsatı gerekli belgeler ile belediyeye yapılacak başvuru sonrasında alınabiliyor. Peki, inşaat ruhsatı nasıl verilir? İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Daniel Libeskind: Kentsel dönüşümde tarihi dokular korunmalı!

Dünyanın ünlü 3 mimarından biri olan Daniel Libeskind, Metsan İnşaat'ın İstanbul Kartal projesine imza attı. İstanbul'u çok sevdiğini söyleyen ünlü mimar, "Kentsel dönüşüm yapılırken şehirdeki tarihî doku mutlaka korunmalı" dedi.

Metsan İnşaat kimin Haberi

Metsan İnşaat kimin

Sözcü gazetesinden Derin Gökçe'nin haberine göre, Kartal'daki hayata geçirdiği büyük projesi ile bilinen (Metsan Nexus) Metsan İnşaat, konkordato ilan etti. İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Makemesi’nden çıkarılan karara göre şirkete yönelik olarak 3 ay süre ile geçici mühlet verildi. Mahkeme heyeti konkordato davasına ilişkin şirkete konkordato komiseri olarak Mehmet Ali Güldal ve Mehmet Emin Öztaş’ı atadı.

DÜNYANIN EN TANINAN MİMARI TASARIMINI YAPMIŞTI

Dünyanın en ünlü mimarlarından biri olan ve ABD'de yıkılan İkiz Kuleler'in yerine inşa edilen binanın konsept tasarımını yapan Daniel Libeskind tarafından çizilen Metsan Nexus, konut, AVM, ofis ve otel gibi farklı unsurlardan meydana geliyor. Sözcü gazetesinin  ulaştığı M. Cemalettin Satoğlu sorula dönüş yapmadı.

KAMU PROJELERİNDE DE YER ALIYORDU

1961'de inşaat firması kurarak iş hayatına atılan Mehmet Satoğlu, bu firmayı 1966'da Metsan...