24 / 04 / 2024

Mevlana Alanı Kentsel Dönüşüm

Mevlana Alanı Kentsel Dönüşüm

Mevlana Alanı Kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Karatay Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen kura çekim töreniyle 230 bin metrekarelik alanda yapımı gerçekleşecek konutların arsa sahiplerine yönelik daire yerleri belirlendi...

Mevlana alanı kentsel dönüşüm projesine start verildi!

Karatay Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen kura çekim töreniyle 230 bin metrekarelik alanda yapımı gerçekleşecek konutların arsa sahiplerine yönelik daire yerleri belirlendi. Mevlana alanı kentsel dönüşüm projesine start verildi...

Mevlana Alanı Kentsel Dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Mevlana türbesinin bitişiğinde ve Mevlana Kültür Merkezinin karşısında 230 Bin metrekare alanı kapsayan projeyi hayata geçirerek Karatay'ın yenileneceğini vurguladı

Bolu'nun o ilçesindeki kentsel dönüşüm projesi 733 milyon TL’ye mal olacak!

Gerede Demirciler Mahallesi Riskli Alan Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde çalışmalar hızlandırıldı. Projenin 733 milyon TL’ye mal olması bekleniyor.

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi Riskli Alan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşaatı başlıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre  Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Hekimoğlu Grup İnşaat A.Ş. ve Hime İnşaat A.Ş. ortak girişimi arasında sözleşme imzalandı.

Kentsel dönüşümü hızlandıracak teklif, TBMM’ye sunuldu yüzde 50+1 dönemi başlıyor! İşte yapılacak değişiklikler...

Türkiye'nin gündeminde yer alan kentsel dönüşüm projesi için yeni adım atıldı. Ak Parti tarafından hazırlanan Kentsel Dönüşüm Yasa Teklifi Meclis'e sunuldu. İşte yasa teklifinde yer alan maddeler ve detayları...

TOKİ İstanbul Esenler 4. Etap ihalesi yarın!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Esenler Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ'den İstanbul'un o ilçesine 598 yeni konut geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yatırımlarında hız kesmiyor. TOKİ Esenler'de 598 adet konut inşa edecek. TOKİ, Esenler Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3. Etap 1. Bölge 598 adet konut inşaatı projesinin ihalesi bugün yapılacak.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi 7. Etap dönüşüm ihalesi 24 Mayıs'ta!

TOKİ, Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap 644 Adet Konut ve 177 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Esenler Güney Proje Alanı altyapı inşaatı ihalesi bugün!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Esenler altyapı inşaatı ihalesi yarın!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Esenler altyapı inşaatı ihalesi 6 Nisan'da!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi 6 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

İzmir Bayraklı’da kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda Bayraklı'da  60 dönümlük bir alanı kentsel dönüşüme yönelik pilot bölge olarak ilan etmişti.  Aradan uzun zaman geçmesine rağmen alan için henüz bir çalışma yapılmadı. 

Kira yardımı ve taşınma desteği yardımı nasıl alınır?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ödemeleri arasında yer alan kentsel dönüşüm kira yardımı ödemeleri devam ediyor. Bakanlık düzenli olarak ödenen kira yardımlarına ek olarak bir defalığına taşınma desteği yardımı da yapıyor. Peki kiracılara verilen yardımdan kimler yararlanabiliyor? İşte koşullar...

TOKİ İstanbul Esenler 2. Etap 3. Bölge ihalesi bugün!

İstanbul İli Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 3. Bölge 686 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ( E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Mevlana Alanı Kentsel Dönüşüm Haberi

Mevlana Alanı Kentsel Dönüşüm

Konya Aziziye ve Çelebi Mahallelerini kapsayan Mevlâna Alanı Kentsel Dönüşüm Projesini hayata geçiren Karatay Belediyesi, çalışmalara start verdi. 


Karatay Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen kura çekim töreniyle 230 bin metrekarelik alanda yapımı gerçekleşecek konutların arsa sahiplerine yönelik daire yerleri belirlendi. Törende söz alan Başkan Mehmet Hançerli, Mevlana türbesinin bitişiğinde ve Mevlana Kültür Merkezinin karşısında hayata geçecek projeyle Karatay'ın daha da yenileneceğini vurguladı. Hançerli, 230 bin metrekarelik devasa alanda proje çalışmalarının tamamlandığını ifade...