25 / 04 / 2024

Mey Saat Campanola

Mey Saat Campanola

Fatih Yaman Türkiye'deki lüks tutkunlarını fark ederek Campanola'yı açtı...

Beşiktaş'ın stadyum krizi maça 24 saat kala çözüldü!

Beşiktaş'ın stadyum krizi maça 24 saat kala çözüldü. BEŞİKTAŞ'ın Ziraat Türkiye Kupasında Rizespor ile yapacağı maçın oynanacağı stat, son 24 saatte belirlendi. İşte arapsaçına dönen stadyum konusunda yaşananlar...

Enflasyon oranları 3 Aralık'ta saat 10:00'da açıklanacak!

Taşınmaz kiralamalarında kiracıya yapılacak yıllık artış, Türk Borçlar Kanunu gereğince dönemin enflasyon oranlarına göre yapılıyor. Söz konusu enflasyon oranları 3 Aralık'ta saat 10:00'da açıklanacak...

1964 yılında İstanbul'da 1 milyar kilovat saat elektrik tüketilmiş!

1965 yılında İ.E.T.T İdaresi'nden verilen bilgiye göre, İstanbul'da 1 milyar kilovat saat elektrik tüketilmiş. 1964 yılında şehirdeki elektrik abone sayısı ise 437 bin 886'ya yükselmiş.

Behçet Saatçi kimdir?

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi kimdir? Behçet Saatçi, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Behçet Saatçi, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Behçet Saatçi...

İstanbul'da 90 saat - 4 gün su kesintisi iptal mi?

İstanbul 90 saat su kesintisi iptal mi? İstanbul 4 günlük su kesintisi yapılmayacak mı? İstanbul'da 4 gün su kesintisi olmayacak mı? İstanbul 90 saat - 4 gün su kesintisinde son durum ne?

İzmir Saat Kulesi mor renge büründü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, dünya genelinde her yıl 17 Kasım günü çeşitli etkinliklerin düzenlendiği “Dünya Prematüre Günü” nedeniyle İzmir ’in simgesi Saat Kulesi’ni “mor” renge büründürdü.

Tapu öğle tatili saat kaçta?

Tapu dairesi, içinde bulunduğu ilçe sınırlarındaki taşınmaz malların işlemlerini görüyor. Peki, tapu dairesi çalışma saatleri nelerdir? Tapu öğle tatili saat kaçta? İşte tapu mesai saatleri..

Manavgat Kültür Merkezi Meydanı'na Anıtsal Saat Kulesi yapılacak!

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; Anıtsal Saat Kulesi yapım işini 28 Kasım 2014 tarihinde ihaleye çıkarıyor. Söz konusu saat kulesi yapım işi 60 gün sürecek.

Vergi dairesi saat kaçta açılıyor 2014?

Vergi borcunu, vergi dairesine giderek ödemek isteyen mükelleflerin en çok merak ettiği konular arasında vergi dairelerinin açılış ve kapanış saatleri oluyor. Peki, vergi dairesi saat kaçta açılıyor 2014?

Vergi dairesi saat kaçta kapanıyor?

Vergi mükelleflerinin, vergi borcunu zamanında ve eksiksiz bir şekilde ödemeleri gerekiyor. Vergi ödemeleri, bağlı olan vergi dairesine ödeniyor. Peki, vergi dairesi saat kaçta kapanıyor? İşte çalışma saatleri..

Aksaray Yenikapı Metro açılışı saat kaçta?

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılmıyla gerçekleştirilecek olan Aksaray Yenikapı Metro Hattı açılışının saat 9 Kasım 2014 saat 11:00'de yapılacağı duyurulmuştu. Ancak belirtilen saatte gecikme yaşandı. İşte sebebi...

İnşaat gürültüsü saat kaça kadar?

Konut bölgeleri içinde ve yakın çevresinde gerçekleştirilen şantiye faaliyetleri gündüz zaman dilimi dışında akşam ve gece zaman dilimlerinde sürdürülemiyor. Peki, inşaat gürültüsü saat kaça kadar?

1959 yılında araba vapurları 24 saat çalışacakmış!

1959 yılında mevcut araba vapurları ihtiyacı karşılamadığı için, Sirkeci-Kadıköy hattı 24 saat çalışacakmış. Bu hattan sadece kamyon ve otobüsler nakledilecekmiş. Kabataş'tan ise yalnız binek araçlar nakledilecekmiş.

Mey Saat Campanola Haberi

Mey Saat Campanola


Mey Saat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yaman Türkiye'deki lüks tutkunları için Campanola adlı mağazayı açtı. Saatsaat markasından franchise ile İstanbul'da açılan mağazada ünlü markaların ürünleri...