25 / 04 / 2024

Meydan Dükkanları başvuru

Meydan Dükkanları başvuru

Meydan Dükkanları Başakşehir fiyat listesi kapsamında dükkan fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Proje Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğe sahip Başakşehir'in yeni merkezinde inşa ediliyor.

Başakşehir Meydan Dükkanları projesi!

Başakşehir Meydan Dükkanları projesi 65 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Başvuruları devam eden projenin açık artırma ihalesi 15 Mart Pazar günü gerçekleşecek.

Emlak Konut Meydan Dükkanları son başvuru günü!

Emlak Konut Meydan Dükkanları son başvuru günü yarın. Açık artırma ihalesi 15 Mart'ta yapılacak olan projede yer alan dükkanlar 240 bin TL'den başlayan muhammen bedeller ile satışa sunuluyor.

Meydan Dükkanları başvuruları!

Açık artırma ihalesi için ön talep toplayan Meydan Dükkanları başvuruları için son gün 13 Mart olarak belirlendi. Dükkan ve mağazaların satışa sunulduğu proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor.

Meydan Dükkanları'nda ön başvurular 13 Mart'a kadar devam edecek!

Türkiye'nin planlı ilk kent meydanında yapılacak "Meydan dükkânlarına rekor talep geldi. Muhammen bedeli 240 bin liradan başlayan dükkânlara iki günde 980 kişi başvurdu..

Emlak Konut Meydan Dükkanları satılık!

İstanbul Başakşehir'de yer alan Emlak Konut Meydan Dükkanları satılık dükkan ve mağazalardan meydana geliyor. Ön talep toplamaya devam eden projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Başakşehir Meydan Dükkanları son başvuru günü!

Konum olarak 3. Çevreyolu Bağlantı aksı üzerinde bulunan Meydan Dükkanları 15 Mart'ta gerçekleşecek açık artırma için ön talep topluyor. İşte Başakşehir Meydan Dükkanları son başvuru günü...

Meydan Dükkanları'nda son başvuru 13 Mart!

Meydan Dükkanları ihale ile satışa sunuluyor. Meydan Dükkanları son başvuru tarihi 13 Mart 2015. Başakşehir Merkez’deki Türkiye’nin ilk planlı kent meydanında inşa edilen Meydan Dükkanları, 1 milyonluk şehrin çekirdeğinde yer alıyor.

Bekçilik başvuru sonuçları açıklandı mı? Birinci dönem bekçi sınav tarihi belirlendi mi?

Çarşı ve Mahalle Bekçiliği 2023/1.Dönem başvuru sonuçları yoğun bir bekleyiş içinde. Adaylar, başvuru detaylarını ve sonuçlarını öğrenmek için heyecanla bekliyorlar.

Mavera Cadde Dükkanları için başvurular yarın sona eriyor! 

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkan için başvuru süreci yarın sona eriyor. 

TOKİ 100 bin yeni konut Ankara Güdül başvuru tarihleri!

TOKİ 100 bin yeni konut Ankara Güdül başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Güdül TOKİ projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Luxera Meydan cadde dükkanları 770 bin TL'ye satışta!

Mahmutbey-Bağcılar aksında hayata geçirilen Luxera Meydan projesinin ticari üniteleri satışa çıkarıldı. Meydan dükkanları 770 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıklarıldı...

TOKİ 50 bin konut Iğdır başvuru şartları 2019!

TOKİ 50 bin konut Iğdır başvuru şartları 2019 haberimizde yer alıyor. İşte Iğdır'da hayata geçirilecek olan 300 konut ile ilgili başvuru şartları...

Meram Aksinne Evleri’ne rekor başvuru!

Meram Belediyesi'nin öncülüğünde kurulan Aksinne Konut Yapı Kooperatifi için 30 Ekim tarihinde başlayan müracaatlarda adeta bir talep patlaması yaşandı ve rekor düzeyde başvuru gerçekleşti.

İmar barışına son başvuru 31 Ekim'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca uygulamaya alınan İmar Barışı düzenlemesinde başvuru sayısı 4 milyon 141 bin 52'ye ulaştı, vatandaşlarca 1 milyar 643 milyon lira ödeme yapıldı.

Tekirdağ Rüstempaşa Bedesteni meydan düzenlenmesi başladı!

Tekirdağ Merkez Süleymanpaşa ilçesindeki Rüstempaşa Bedesteni çevre ve meydan düzenlenmesi yapım işinin temeli düzenlenen törenle atıldı.Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Nidakule Ataşehir Dükkanları son başvuru tarihi!

Nidakule Ataşehir Dükkanları son başvuru tarihi 18 Aralık 2015 olarak belirlendi. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen projede dükkanların büyüklükleri 173 metrekareden başlıyor.

Nidakule Ataşehir Dükkanları başvuru detayları!

Nidakule Ataşehir'de 21 adet dükkan 19 Aralık 2015 Cumartesi günü satışa çıkacak. Projede fiyatlar 3 milyon 460 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Nidakule Ataşehir Dükkanları başvuru detayları...

TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı 1. Etap başvuru 2015!

Aylık 499,28 TL taksitle daire sahibi olunabilen TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı'nda 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor. İşte TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı 1. Etap başvuru 2015 detayları...

TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı başvuru dönemi!

TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı başvuru dönemi 19 Kasım 2015 tarihinde başlayacak. Ödeme planı kapsamında 180 ay vade imkanı sunan projede başvuru bedeli olarak 2 bin TL alınacak.

Küçükçekmece Sultanmurat Meydan düzenlemesi başladı!

Küçükçekmece Belediyesi, projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.Kapalı Pazar Yeri ve Yeraltı Otoparkı projesinin temel atma töreni gerçekleştiren Küçükçekmece Belediyesi Sultanmurat Meydan Düzenlemesi içinde startı verdi.

Meydan Dükkanları başvuru Haberi

Meydan Dükkanları başvuru

Makro-Akyapı Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen Meydan Dükkanları Başakşehir'de yer alan ticari üniteler, 40 metrekare ile 2 bin 113 metrekare arasında değişen alanlara sahip. 


Meydan Dükkanları Başakşehir fiyat listesi dükkan ve mağazaların konum ve büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. 


Meydan Dükkanları İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne, 3.köprü bağlantı yoluna, tramvaya ve metroya yakın konumda bulunuyor. Proje 65 bin metrekare alan üzerine yayılıyor.


Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen Başakşehir Meydan Dükkanları 'nda yürüyüş alanları, cami, açık kapalı spor alanları, restoranlar,  kongre merkezleri, kafeler, nikah sarayı gibi sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor.


Meydan Dükkanları başvuruları için bugün son gün. Proje 58 tane teras mağaza, 2 tane market alanı, 90 tane cadde dükkanı, 80 tane cadde mağazası, 102 tane teras dükkanından...