16 / 04 / 2024

Meydan Dükkanları başvuruları ne zaman

Meydan Dükkanları başvuruları ne zaman

Meydan Dükkanları Başakşehir fiyat listesi kapsamında dükkan fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Proje Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğe sahip Başakşehir'in yeni merkezinde inşa ediliyor.

Meydan Dükkanları açık artırma ihalesi ne zaman?

Ticari ünitelerin alanları 40 ile 2 bin 113 metrekare arasında değişiklik gösteren Meydan Dükkanları projesinin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Peki Meydan Dükkanları açık artırma ihalesi ne zaman?

Meydan Dükkanları başvuruları!

Açık artırma ihalesi için ön talep toplayan Meydan Dükkanları başvuruları için son gün 13 Mart olarak belirlendi. Dükkan ve mağazaların satışa sunulduğu proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ön başvuruları için son 5 gün!

KİPTAŞ tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Meydan Evler Projesi için ön başvuru süreci son 5 gün. Başvurular 14 Haziran tarihinde sona eriyor. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ön başvuruları için son 7 gün!

KİPTAŞ tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Meydan Evler Projesi için ön başvuru süreci devam ediyor. Ön başvurular 14 Haziran saat 17:00'de sona erecek. 

Mavera Cadde Dükkanları için başvurular yarın sona eriyor! 

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkan için başvuru süreci yarın sona eriyor. 

Ailelere 600 TL nakit belediye yardım parası! Başvurular başladı!

Çankaya Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlara 600 TL nakdi destek sağladığı Çankaya Halk Kartın 8. dönem başvuruları başladı. Başvurular 25 Marta kadar sürecek.

Hatay İskenderun Düğünyurdu başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay İskenderun Düğünyurdu projesinde yer alan 30 adet konut için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Luxera Meydan cadde dükkanları 770 bin TL'ye satışta!

Mahmutbey-Bağcılar aksında hayata geçirilen Luxera Meydan projesinin ticari üniteleri satışa çıkarıldı. Meydan dükkanları 770 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıklarıldı...

İmar Barışı başvuruları ne zaman sona eriyor?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan imar barışı düzenlemesi başvuruları ve yapı kayıt belgesi bedeli ödemeleri için son tarih belirlendi.

TOKİ Hatay İskenderun Düğünyurdu başvuruları!

TOKİ Hatay İskenderun Düğünyurdu başvuruları bugün başlıyor. Orta Gelir Grubu kapsamında satışa sunulan 101 konut için 1.115,18  TL taksit ödemesi bulunuyor. 

Altın çekül ödüllerine başvurular başladı!

2017’nin en iyi yapı malzemesi seçilecek. Altın çekül ödüllerine başvurular başladı. 

25. Altın Çekül Ödülleri başvuruları başladı!

Yapı-Endüstri Merkezi’nin düzenlediği, yapı malzemesi alanında yeni ürün, teknoloji ve fikirleri desteklemek amacıyla düzenlenen 25. Altın Çekül; “Yapı Ürün Ödülü” ve “Fikir Ödülü”ne başvurular başladı.

TOKİ Düzce Camikebir başvuruları başlıyor!

TOKİ Düzce Merkez Camikebir projesi için başvurular bugün başlıyor. Projedeki konutlar için son başvuru tarihi 14 Temmuz olarak belirlendi.

TOKİ Düzce Çilimli 2017 başvuruları!

108 konutluk TOKİ Düzce Çilimli projesindeki 1 konut açık satış ile satılacak. Peki, TOKİ Düzce Çilimli 2017 başvuruları ne zaman başlıyor?

42. Cadde Konya Temaşehir dükkanları fiyat!

42. Cadde dükkanları satış fiyatları 100 bin TL'den başlıyor. Projede dükkanlar için 14 Mayıs 2017 tarihinde yapılacak ihaleye başvurular 12 Mayıs 2017 tarihine kadar kabul ediliyor...

Meydan Dükkanları başvuruları ne zaman Haberi

Meydan Dükkanları başvuruları ne zaman

Makro-Akyapı Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen Meydan Dükkanları Başakşehir'de yer alan ticari üniteler, 40 metrekare ile 2 bin 113 metrekare arasında değişen alanlara sahip. 


Meydan Dükkanları Başakşehir fiyat listesi dükkan ve mağazaların konum ve büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. 


Meydan Dükkanları İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne, 3.köprü bağlantı yoluna, tramvaya ve metroya yakın konumda bulunuyor. Proje 65 bin metrekare alan üzerine yayılıyor.


Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen Başakşehir Meydan Dükkanları 'nda yürüyüş alanları, cami, açık kapalı spor alanları, restoranlar,  kongre merkezleri, kafeler, nikah sarayı gibi sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor.


Meydan Dükkanları başvuruları için bugün son gün. Proje 58 tane teras mağaza, 2 tane market alanı, 90 tane cadde dükkanı, 80 tane cadde mağazası, 102 tane teras dükkanından...