26 / 04 / 2024

meydan dükkanları satış ofisi

meydan dükkanları satış ofisi

Açık artırma ihalesi ile 225 adet dükkanın satışı yapılan Meydan Dükkanları 'nda son 13 dükkan bugün satışa açılıyor. Projenin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Peki Meydan Dükkanları Emlak Konut nerede?

Başakşehir Meydan Dükkanları satış ofisi!

Başakşehir Meydan Dükkanları satış ofisi ile 444 61 71 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile yükselen proje 332 adet dükkandan oluşuyor.

Meydan Dükkanları'nda son 13 dükkan!

Meydan Dükkanları'nda son 13 dükkan bugün saat 10:00'da satışa açılıyor. Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirilen projenin 2017 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Emlak Konut Meydan Dükkanları ödemeleri!

Emlak Konut Meydan Dükkanları ödemeleri için 3 farklı seçenek sunuluyor. Teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan projede dükkan fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Emlak Konut Meydan Dükkanları son başvuru günü!

Emlak Konut Meydan Dükkanları son başvuru günü yarın. Açık artırma ihalesi 15 Mart'ta yapılacak olan projede yer alan dükkanlar 240 bin TL'den başlayan muhammen bedeller ile satışa sunuluyor.

Başakşehir Meydan Dükkanları ödemeleri!

Başakşehir Meydan Dükkanları ödemeleri banka kredisi ile yapılabiliyor. Ticari ünitelerin büyüklükleri 40 ile 2 bin 113 metrekare arasında farklılık gösteren proje Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile inşa ediliyor.

Meydan Dükkanları satış ofisi!

Meydan Dükkanları satış ofisi telefon numarası 444 61 71 olarak belirlendi. Projede 80 tane cadde mağazası, 90 tane cadde dükkanı, 2 tane market alanı, 58 tane teras mağaza ve 102 tane teras dükkanı bulunuyor.

Emlak Konut Meydan Dükkanları projesi!

Emlak Konut Meydan Dükkanları projesi İstanbul Başakşehir'de yükseliyor. 15 Mart'ta gerçekleşecek olan açık artırma için ön talep toplayan projede başvurular 13 Mart'ta sona erecek.

Meydan Dükkanları teslimleri ne zaman?

Fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteren Meydan Dükkanları İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yükseliyor. Proje dükkan ve mağazalardan oluşuyor. Peki Meydan Dükkanları teslimleri ne zaman edilecek?

Emlak Konut Meydan Dükkanları iletişim!

Emlak Konut Meydan Dükkanları iletişim için 444 61 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile yükselen proje dükkan ve mağazalardan meydana geliyor.

Meydan Dükkanları Başakşehir fiyatları!

Meydan Dükkanları Başakşehir fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. 15 Mart'ta gerçekleşecek olan açık artırma için ön başvuru yapılan proje Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Kent Meydan Dükkanları Başakşehir iletişim!

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne de yakın bir bölgede bulunan Meydan Dükkanları Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile inşa ediliyor. İşte Kent Meydan Dükkanları Başakşehir iletişim bilgileri...

Meydan Dükkanları Başakşehir iletişim!

Meydan Dükkanları 65 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede yer alan ticari ünitelerin büyüklükleri 40 ile 2 bin 113 metrekare arasında değişiyor. İşte Meydan Dükkanları Başakşehir iletişim bilgileri...

Kent Meydanı Dükkanları Başakşehir!

Ön talep toplamaya devam eden Kent Meydanı Dükkanları Başakşehir projesi 65 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

O ilde 8 adet tripleks dükkan satılacak! Kaçırmayın!

Şanlıurfa İli Birecik Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Birecik'teki tripleks dükkanları satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 25 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

TORKAM E5 dükkanlarının yüzde 95'i satıldı!

E5 Otoyolu’nun Sefaköy - Florya aksında inşa edilen TORKAM E5 dükkanlarının yüzde 95'i satıldı...

TORKAM E5'in son dükkanları bugün satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını bugün açık artırma usulü ile satışa çıkarılıyor.

TORKAM E5'in son dükkanları yarın satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını yarın açık artırma usulü ile satışa çıkarılıyor. 

TORKAM E5'in son dükkanları 10 Temmuz'da satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını 10 Temmuz tarihinde açık artırma usulü ile satışa çıkardı.

Mavera Cadde Dükkanları açık artırmayla satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkanlar için metrekare başına 10 bin TL muhammen bedel belirlendi.

Emlak Konut GYO 13 projedeki dükkanları satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO 13 projede yer alan dükkanları yenilenen avantajlı ödeme koşulları ile satışa sundu. Satışa sunulan dükkanların fiyatları 445 bin TL'den başlıyor...

Otokent Ankara’da dükkanlarının neredeyse tamamı satıldı!

Türkiye'nin en büyük otomobil alışveriş merkezi ve yaşam merkezi olacak olan Otokent Ankara'da dükkanlarının neredeyse satıldı. İnşaat çalışmaları henüz başlamayan merkeze rekor sayıda talep geldi. 

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında hayata geçirilen TEM Avrasya Cadde dükkanları, bugün saat 15:00'da satışa çıkıyor.

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da satışta!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yükselen Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da açık artırma usulü ile satışa sunuluyor...

Palladium Cadde Küçükyalı dükkanları satışa çıkıyor!

Anadolu Yakası’nın en büyük karma kullanımlı projesi olarak İstanbul’un en nadide semtlerinden Küçükyalı’da yükselen Nidapark Küçükyalı'nın alışveriş caddesi Palladium Cadde Küçükyalı'nın dükkanları satışa çıkıyor...

Torkam E5’in cadde ve metro dükkanları 5 Nisan’da satılıyor!

Torkam ve TOKİ işbirliğiyle Sefaköy-Florya'da yükselen Torkam E5 projesinin cadde ve metro dükkanları 5 Nisan'da 470 bin TL'den başlayan fiyatlarla açık artırmayla satılıyor...

Luxera Meydan cadde dükkanları 770 bin TL'ye satışta!

Mahmutbey-Bağcılar aksında hayata geçirilen Luxera Meydan projesinin ticari üniteleri satışa çıkarıldı. Meydan dükkanları 770 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıklarıldı...

meydan dükkanları satış ofisi Haberi

meydan dükkanları satış ofisi

Makro Akyapı Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen Meydan Dükkanları 65 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor.


"Meydan Dükkanları Emlak Konut nerede?" sorusuna İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Yeni Merkez yanıtını verebilmek mümkün. Projenin 2017 yılı içerisinde tamamlanması öngörülüyor.


Başakşehir Meydan Dükkanları'nda 2 tane market alanı, 102 tane teras dükkanı, 90 tane cadde dükkanı, 8 tane teras mağaza, 80 tane cadde mağazası bulunuyor. Projede dükkanların büyüklükleri 40 ile 2 bin 113 metrekare arasında değişiyor. 


Toplam 332 adet dükkandan meydana gelen Emlak Konut Meydan Dükkanları ihalesinde alım yapan müşterilerden kredisi onaylanmayanlar için son 13 dükkan bugün saat 10:00'da yeniden satışa çıkacak.


Meydan Dükkanları Emlak Konut nerede?

Başakşehir Meydan Dükkanları İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü, tramvay, metro, binlerce araçlık otopark ve 3. Köprü bağlantı...