19 / 04 / 2024

Meydan Dükkanlarında son 13 dükkan

Meydan Dükkanlarında son 13 dükkan

Meydan Dükkanları'nda son 13 dükkan bugün saat 10:00'da satışa açılıyor. Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirilen projenin 2017 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Sur Yapı Antalya Suites Cadde Dükkanları yüzde 15 indirimle satışa çıktı! 

Sur Yapı'nın Antalya Suites projesinde yer alan cadde dükkanlarında satışlar bugün başladı. Antalya Suites Cadde Dükkanları için yüzde 35 peşinat ödendiğinde kalan tutar 12 ay vadeyle ödenebiliyor. 

1942 yılında Sirkeci Meydanı'ndaki dükkanlar tramvay yolundan dolayı yıkılacakmış!

1942 yılından Sirkeci'de tramvay yolu üzerinde çıkıntı teşkil eden dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

1957 yılında Aksaray civarındaki bina ve dükkanlar yıkılmış!

1957 yılında,  Aksaray civarındaki binalarla, Saraçhane ile Beyazıt arasındaki binaların ve dükkanların yıkımına karar verilmiş.

İngiltere'de konut fiyatlarında son 5 yılın en büyük düşüşü!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre İngiltere'de konut fiyatları yüzde 1,7 oranında düşüş göstererek, son 5 senenin en büyük gerilemesini yaşadı

Türkiye'de gıda alanında faaliyet gösteriyorlardı. Gıda markası iflasını verdi. Dükkanlarını boş görürseniz dikkat

Türkiye'de gıda alanında faaliyet gösteren bir marka, iflasını verdi. Dükkanlarını gidip boş görürseniz şaşırmamanız gerekiyor.

Euro ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba euro/TL kaç lira? Döviz kurlarında son dakika!

23 Ağustos Çarşamba döviz kurlarında son dakika gelişmesi yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Dolar/TL 27.21 TL seviyesi ile yükselişe geçerken euro/TL kurunun bugün ne kadar olduğu merak konusu. Euro ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba euro kaç lira? Döviz kurlarında son dakika.

Konut satışlarında son 2 yılın en sert düşüşü!

TÜİK tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanan verilere göre, ülke genelinde Haziran ayında yapılan konut satışları bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 44.4 azalarak 83 bin 636 oldu. Konut satışlarında son 2 yılın en sert düşüşü yaşandı.

Temmuz 2023 SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşında son dakika! Yeni ve zamlı emekli maaşı 2023 ne kadar oldu? Hemen bakın

Temmuz 2023 SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşında son dakika... Yeni ve zamlı emekli maaşı 2023 ne kadar oldu? Hemen bakın...

Temmuz 2023 emekli maaşlarında son dakika! En düşük emekli maaşı kaç TL oldu? 7 bin 500 TL maaş alana yeni zam var mı?

Temmuz 2023 emekli maaşlarında son dakika... En düşük emekli maaşı kaç TL oldu? 7 bin 500 TL maaş alana yeni zam var mı? Hemen peş peşe açıklanan bu detaylara bakın...

SSK, Bağ-Kur Temmuz 2023 en düşük emekli maaşı zammında son dakika! Emekliye seyyanen zam yapılacak mı?

SSK, Bağ-Kur Temmuz 2023 en düşük emekli maaşı zammında son dakika... Emekliye seyyanen zam yapılacak mı? Hemen bu detaylara bir bakın...

SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı Temmuz 2023 zammında son dakika! En düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Hemen bakın!

SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı Temmuz 2023 zammında son dakika... En düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Hemen bakın...

Yeni ve zamlı en düşük emekli maaşında son dakika! En düşük emekli maaşı kaç TL olacak?  

Yeni ve zamlı en düşük emekli maaşında son dakika... En düşük emekli maaşı kaç TL olacak? Hemen bakın...

En düşük emekli maaşı 10 bin TL mi olacak? Merakla bekleniyordu! Emekli maaşında son dakika gelişmesi!  

Asgari ücrete yapılan yüzde 34'lük zam artışının ardından tüm gözler emekli maaşına çevrildi. Emekliler yeni zamlı maaşlarını merak ediyor. Peki en düşük emekli maaşı 10 bin TL mi olacak? Merakla bekleniyordu! Emekli maaşında son dakika gelişmesi!  

Meydan Dükkanlarında son 13 dükkan Haberi

Meydan Dükkanlarında son 13 dükkan

Toplam 332 adet dükkandan oluşan Meydan Dükkanları İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor. 15 Mart 2015 tarihinde açık artırma ile satışa sunulan projede 225 adet dükkanın satışı yapıldı. 


Park Mavera projesinin ticaret alanı Meydan Dükkanları'nda son 13 dükkan ihalesinde alım yapan müşterilerden kredisi onaylanmayanlar için bugün saat 10:00'da yeniden satışa açılacak. 


Başakşehir Meydan Dükkanları'nın 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor. Projede yer alan dükkanların büyüklükleri 40 metrekare ile 2 bin 113 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Açık artırma ihalesi ile toplam 277 milyon 870 bin TL'lik satış gerçekleşen Emlak Konut Meydan Dükkanları 90 tane cadde dükkanı, 80 tane cadde mağazası, 58 tane teras mağaza, 2 tane market alanı, 102 tane teras dükkanından oluşuyor. 


Meydan Dükkanları Başakşehir konum olarak İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın bir bölgede...