19 / 04 / 2024

Meydan Yönetim Sistemine katılan bölgeler

Meydan Yönetim Sistemine katılan bölgeler

İBB tarafından hazırlanan "Meydan Yönetim Sistemi" ile meydanlar daha etkin kullanılacak, reklam uygulamaları tek merkezden yönetilecek.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Meydan Şubesi bugün Pendik'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Beşiktaş Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Beşiktaş Meydan Şubesi bugün Beşiktaş'ta 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Tuzla Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Tuzla Meydan Şubesi bugün Tuzla'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Üsküdar Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Üsküdar Meydan Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedel ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Atalar şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Atalar Meydan Şubesi bugün Kartal’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. On Çeşme Meydan şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. On Çeşme Meydan Şubesi bugün Beykoz’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Güral Premier Tekirova, 7 yönetim sistemine sahip ilk otel olacak!

Halihazırda 5 yönetim sistemini uygulayan Türkiye’nin ikinci oteli olma özelliği taşıyan ‘Güral Premier Hotel Tekirova’, şimdi de Türkiye’nin 7 yönetim sistemine sahip olan tek oteli olmak üzere kolları sıvadı. Sistem, 2016’da devreye girecek.

İstanbul'a Meydan Yönetim Sistemi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce hazırlanan "Meydan Yönetim Sistemi" ile meydanlar daha etkin kullanılacak, reklam uygulamaları tek merkezden yönetilecek.

İBB'nin hazırladığı Meydan Yönetim Sistemi nedir?

İBB tarafından hazırlanan "Meydan Yönetim Sistemi" ile meydanlar daha etkin kullanılacak, reklam uygulamaları tek merkezden yönetilecek.

Sit alanları yönetim sistemi (SAYS) nedir?

Çevre ve şehircilik bakanlığı sit alanları yönetim sistemi (SAYS) nedir? Sit alanları yönetim sistemi nasıl çalışır? Sit alanı yönetim sistemine kimler giriş yapabilecek? İşte sorularınızın yanıtı..

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın: İslam'ın 6'ncı şartı şirket kurmak olsun!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, “Şirket kurmak o kadar önemli ki, eğer ‘İslam'ın 6'ncı şartı ne olsun' deseler, ben ‘Şirket kurmak' derim" dedi

Çimbeton yönetim kuruluna İlhan F. Gürel ve Taha Aksoy atanacak!

Çimbeton Hazırbeton ve Prefabrik Yapı Elemanları yönetim kuruluna bağımsız adaylar olarak İlhan F. Gürel ve Taha Aksoy'un atanması için genel kuruldan izin alınacak

Tebernüş Kireçci'nin konuğu Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Öztürk!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Öztürk'ü konuk ediyor

Meydan Yönetim Sistemine katılan bölgeler Haberi

Meydan Yönetim Sistemine katılan bölgeler

Pilot bölge olarak Eminönü ve Kadıköy'de başlatılacak çalışma, daha sonra Üsküdar, Beşiktaş, Beyazıt, Taksim, Eminönü, Küçükayasofya, Sultanahmet, Eyüp, Esenyurt, Bağcılar ve Sultanbeyli meydanlarında uygulanacak.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce hazırlanan "Meydan Yönetim Sistemi" ile meydanlar daha etkin kullanılacak, reklam uygulamaları tek merkezden yönetilecek.



Kentteki meydanlarda görsel kirliliğe neden olan reklam uygulamalarına son verilmesi ve meydanların daha etkin kullanılmasının planlandığı proje, İstanbul'un 12 büyük meydanını kapsıyor.


Proje kapsamında yaya-taşıt ulaşımı, kent mobilyası, temizlik, güvenlik, bakım-onarım, aydınlatma, otopark, peyzaj, aydınlatma, tabela, büfe, yol, duraklar, trafik-yönlendirme levhaları, otopark, tuvalet, çöp kutuları, ATM kabinleri, güvenlik, yeraltı hizmetleri, servis elemanları, kaldırım gibi mevcut meydan bileşenleri analiz edilerek sorunların tespiti yapılacak.



Proje kapsamında İstanbul'un meydanlarındaki tüm açık hava, duvar ve binalardaki uygulamalar ile elektronik reklamlar da tek merkezden yönetilecek. "Reklam Yönetim...