25 / 04 / 2024

MFM Mermer Granit Madencilik kimin 

MFM Mermer Granit Madencilik kimin 

MFM Mermer Granit Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mahmut Azizoğlu tarafından 23 Ekim'de 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Köksal Granit Mermer Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksal Granit Mermer Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köksal ve Ramazan Miraç Köksal ortaklığında kuruldu.

Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Aday Granit Mermer Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aday Granit Mermer Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Aydın tarafından kuruldu.

Lal Granit Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lal Granit Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Nadir Cengiz tarafından kuruldu.

Thassos Mermer Granit Yapı Malzemeleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thassos Mermer Granit Yapı Malzemeleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Soyuer tarafından kuruldu.

Miraç Granit Mermer İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraç Granit Mermer İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Yıldız tarafından kuruldu.

Ulusoy Granit Mermer İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulusoy Granit Mermer İnşaat Sanayi Ticaret Limited Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ulusoy tarafından kuruldu.

Haf Stone Granit Mermer İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haf Stone Granit Mermer İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Alper Topal ve Aykut Gümüş ortaklığında kuruldu.

Cvb Mermer Granit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cvb Mermer Granit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulcebbar Pulat tarafından kuruldu.

A7 Granit Mermer İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

A7 Granit Mermer İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. A7 Granit Mermer İnşaat'ın merkezi Ataşehir'e taşındı. 

Yıldız Mozaik Mermer Granit İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat İthalat İhracat San. Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Mozaik Mermer Granit İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat İthalat İhracat San. Ve Tic.Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Yıldız tarafından kuruldu. 

Sd Mermer Granit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sd Mermer Granit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 40 bin TL sermaye bedeli ile Şemsettin Sade tarafından kuruldu. 

Torunlar Granit Mermer İnşaat Otomotiv Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Torunlar Granit Mermer İnşaat Otomotiv Turizm Limited Şirketi Ümit Çelik tarafından bugün 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

MFM Mermer Granit Madencilik kimin  Haberi

MFM Mermer Granit Madencilik kimin 

MFM Mermer Granit Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mahmut Azizoğlu tarafından 23 Ekim'de kuruldu.

MFM Mermer Granit Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, işletilmesi,satın alınması ve kiraya verilmesi;b. Maden arama ruhsatnamesi almak,maden aramak, işletme hakkıtalep etmek, işletme ruhsatnamesi ve işletme imtiyazı olmak, devri kabil maden haklarını devir almak. c. İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü maden, mermer, taş, kireç, kil, kömür ocakları işletmeciliği yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


MFM Mermer Granit Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres; ÇUBUKLU MAHALLESİ VATAN CAD. NO:28/1...