26 / 04 / 2024

mia projesi ankara

mia projesi ankara

810 milyon dolarlık MİA İskitler Projesi için ilk kazma 2003 yılında vurulmuştu. Peki 900 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek olan Mia Ankara İskitler projesi ne zaman başlayacak?

Ankara'ya yeni iş alanı geliyor

Ankara'ya yeni bir merkezi iş alanı geliyor? Bu alan nerede olacak? Ne yapılacak? Bu işten kimler kazançlı çıkacak?

Velux Ankara'da teslimler başladı! Kişiye özel ödeme seçeneklerini kaçırmayın! 

Velux Ankara projesi Ankara'da yükseliyor. Projede yer alan konutların teslimleri başladı. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu projede 1.000 konut yer alıyor. Peki Velux Ankara'da konut fiyatları ne kadar? 

Merkez Ankara güncel fiyat listesi Ekim 2022!

Merkez Ankara Projesi Ankara Yenimahalle’nin ortasında yükseliyor. Peki Merkez Ankara daire fiyatları belli oldu mu? İşte Merkez Ankara güncel fiyat listesi Ekim 2022!

Merkez Ankara fiyat listesi 2022!

Emlak Konut GYO Merkez Ankara projesi Ankara Yenimahalle'de yükseliyor. Projede yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Merkez Ankara satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Merkez Ankara fiyat listesi 2022!

Merkez Ankara projesinin değeri açıklandı! 

Emlak Konut GYO Merkez Ankara projesi, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Emniyet Mahallesi sınırlarında yer alıyor. Şirket, projenin değerini açıkladı. Peki Merkez Ankara projesinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Cubes Ankara: Ankara'nın yeni havası!

Vakıfbank ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iştiraki olan Vakıf GYO’nun başkent Ankara’da inşa ettiği Cubes Ankara projesi 'Ankara'nın yeni havası' sloganıyla satışa çıkarıldı.

Cubes Ankara'da satışlar başladı!

Vakıfbank ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iştiraki olan Vakıf GYO’nun Ankara’da hayata geçirdiği Cubes Ankara projesi “Ankara’nın yeni havası” satışa çıkarıldı. 

Ankara'ya Hyde Park kurulacak!

Çankaya’nın 750 bin metrekarelik bir yeşil alan üzerine kurulacak olan Bademlidere Kent Parkı Projesi, Ankara’nın ikinci Atatürk Orman Çiftliği olacak. 

Ankara’daki ters ev görenleri şaşkına çeviriyor!

Türkiye’nin ikinci, Ankara’nın ise ilk ters ev tasarımı olan Neşeli Köy Tepetaklak Ev projesi, Ankara Eskişehir Yolu üzerinde ziyaretçilerini bekliyor. 

Pasifik İnşaat Next Level Yıldız projesi yolda! Yeni proje!

Next Level Yıldız projesi Ankara Dikmen Vadisi'nde Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilecek. 400 bin metrekare inşaat alanına sahip projede satışlar henüz başlamadı. 

Ankara Altınbaşak Doğa ne zaman teslim?

Altınbaşak Doğa projesi Ankara’nın Pursaklar İlçesi Saray Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa ediliyor. Peki Ankara Altınbaşak Doğa ne zaman teslim?

Nokta Ankara projesi fiyatları!

21 bin 274 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen Nokta Ankara projesi Ankara'nın en değerli bölgesi Çayyolu'nda inşa ediliyor.  İşte, Nokta Ankara projesi fiyatları...

Bizim Yeşil Vadi ile Ankara'ya 235 konut geliyor! Yeni proje!

Bizim Yeşil Vadi projesi, Ankara Yenimahalle'de hayata geçiriliyor. Projenin 2019'da tamamlanması planlanıyor..

Next Level Çayyolu Ankara ne zaman teslim?

Next Level Çayyolu projesi Ankara Çayyolu'nda hayata geçiriliyor. Peki Next Level Çayyolu Ankara ne zaman teslim edilecek?

mia projesi ankara Haberi

mia projesi ankara


İskitler çevresinde 2003 yılında ilk kazması vurulan ancak sonraki yıllar boyunca ilerlemesi yavaşlayan milyon dolarlık MİA İskitler Projesi çevre esnafının tepkisini çekiyor. 900 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek olan Mia İskitler projesine na zaman başlanacak?


Mia İskitler projesi tamamına yakını ekonomik ömrünü tamamlamış veya metruk haldeki binalarla dolu olan ve bu nedenle ekonomik açıdan üretkenliğini büyük ölçüde kaybetmiş İskitler Büyük Sanayi Bölgesinde Ankara Büyükşehir Belediyesiyle ortak bir Kentsel Dönüşüm Projesi olarak hayata geçiyor. 900 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek olan Mia İskitler projesinin 640 bin metrekarelik 1. etabı Mia 1, 260 bin metrekarelik 2. etabı ise Mia 2 olarak adlandırılıyor. 


Mia 1 olarak adlandırılan kısımda merkezi iş alanları, Mia 2 olarak adlandırılan kısımda ise konut olması planlanıyor. Hafriyat çalışmalarının...