20 / 04 / 2024

mia residence

mia residence

Teslimlerinin Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirildiği Mai Residence Fiyat Listesi 'ne göre daireler 156 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

İzmir Mia Residences'ta 700 bin liraya 4 oda 1 salon!

Gaziemir Mia Residence'ta fiyatlar 600 bin lira ile 700 bin lira arasında değişiyor, proje kapsamında yer alan konutlar banka kredisine uygun

Koç İnşaat'tan Mia Residence İnciraltı! Yeni Proje!

İzmir İl'i İnciraltı ilçesinde yükselecek olan Mia Residence İnciraltı projesinin detayları önümüzdeki günlerde netleşecek. Koç İnşaat imzasını taşıayacak olan yeni projenin inşa çalışmaları henüz başlamadı.

Mia Residence Buca'da lansmana özel fırsatlar!

İzmir Buda'da 72 konut halinde inşa edilen Mia Residence Buca'da lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Mia Residence Buca iletişim bilgileri!

Mia Residence Buca projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje toplam 4 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor. Mia Residence Buca iletişim bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Mia Residence Buca projesi 18 ay sonra teslim edilecek!

Koç İnşaat tarafından hayata geçirilen Mia Residence Buca projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Mia Residence Buca projesi 18 ay sonra teslim edilecek.

Koç İnşaat' tan İzmir' e yeni otel proje!

36 yıllık geçmişiyle gayrimenkul sektöründe faaliyetlerini başarı ile sürdüren Koç İnşaat, Mia Residence ve Doğa Park projelerinin ardından İzmir'in değer kazanan yaşam ve iş merkezi Gaziemir'de benzersiz bir otel projesine imza atıyor.

Koç İnşaat Gaziemir Otel projesi 2015 yılında teslim edilecek!

36 yıllık geçmişiyle gayrimenkul sektöründe faaliyetlerini başarı ile sürdüren KOÇ İNŞAAT, Mia Residence ve Doğa Park projelerinin ardından İzmir'in değer kazanan yaşam ve iş merkezi Gaziemir'de benzersiz bir otel projesine imza atıyor.

Koç İnşaattan 10 milyon dolarlık Ofispark projesi!

6 yıllık geçmişiyle gayrimenkul sektöründe faaliyetlerini sürdüren Koç İnşaat, Mia Residence ve Doğa Park projelerinin ardından 10 milyon dolar yatırım değerine sahip olan Ofispark projesini hayata geçiriyor.

İzmir Mia Residences'ta 700 bin liraya 4 oda 1 salon!

Gaziemir Mia Residence'ta fiyatlar 600 bin lira ile 700 bin lira arasında değişiyor, proje kapsamında yer alan konutlar banka kredisine uygun

Gaziemir Mia Residences'ta 600 bin liraya 4+1!

İzmir Mia Residence'ta fiyatlar 600 bin liradan başlıyor 700 bin liraya kadar yükseliyor, projedeki konutların 2013 sonunda teslim edilmesi planlanıyor

İzmir Mia Residence'ta 4 oda 1 salon 700 bin liraya!

Gaziemir Mia Residence'ta fiyatlar 650 bin liradan başlıyor, projedeki konutların 2013 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor

Ankara Mia Bulut Residence'ta 125 bin TL'ye!

Mia Bulut Residence'ta fiyatlar 125 bin TL ile 185 bin TL arasında değişiyor

İzmir Doruk Residence'ta 280 bin TL'ye! Hemen teslim!

İzmir Narlıdere'de inşa edilen Doruk Residence'ta konut fiyatları 280 bin TL'den başlıyor...

Elit Residence'ta kiracı olan Ebru Gündeş'e ev sahibi şoku!

Sevgilisiyle Şişli'deki Elit Residence'da karşılıklı iki dairede kirada oturan Gündeş, ev sahibinin oturdukları daireleri satmasıyla sıkıntılı günler yaşamaya başladı

mia residence Haberi

mia residence

Fer Yapı'nın Kartal'da hayata geçirdiği Mai Residence projesinde home ofis ve konut bloğu yer alıyor. Mai Residence Fiyat Listesi 'ne göre fiyatlar 156 bin liradan başlıyor. Projede teslimleri 2014 yılının Ekim ayında gerçekleşecek.


Yüzde 1 KDV fırsatının yer aldığı Mai Residence'ta sarı blokta konutlar, turuncu blokta ise home ofisler yer alıyor. Projede 60 aya 0,59 faiz oranı ile vadelendiriliyor.


Mai Residence Fiyat Listesi 'ne göre konutlar 262 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


Mai Residence Fiyat Listesi 'ne göre home ofisler 156 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


444 93 37

www.mairesidence.com

www.feryapi.com

Esra Nur...