19 / 04 / 2024

Michael Douglas evini satıyor mu

Michael Douglas evini satıyor mu

Oscarlı oyuncu Michael Douglas, 30 yıl önce İspanya'nın Balear Adalar'ından aldığı evini satışa çıkardı. Alıcı bulamayan Douglas evinin reklam filmini kendi seslendirdi.

Chistopher Lloyd California'daki rıhtım evini 2,95 milyon dolara satıyor!

Başrolünü Michael J Foxx ile oynadığı ve Dr. Emmett Brown karakteri ile bilinen Chistopher Lloyd California’da 1,5 yıl önce 2.2 milyon dolara satın aldığı küçük rıhtım evini satışa çıkardı.

Michael Douglas İspanya'daki evini 32 milyon dolara satıyor!

Oscarlı oyuncu Michael Douglas, 30 yıl önce İspanya'nın Balear Adalar'ından aldığı evini satışa çıkardı. Alıcı bulamayan Douglas evinin reklam filmini kendi seslendirdi.

Catherine Zeta Jones- Michael Douglas İspanya'daki evini satıyor!

Catherine Zeta Jones ve Michael Douglas çifti iki yıl önce İspanya’nın Mayorka Adası’nda 40 milyon Euro’dan satılığa çıkarılan, ancak alıcı bulamayan malikâneleri için fiyat kırdı.

Michael Carlyle Hall, Los Feliz'deki evini 4.85 milyon dolara sattı!

Bir dönem izlenme rekorları kıran Dexter adlı dizinin yıldızı Michael C. Hall, kısa bir süre önce satışa çıkardığı gösterişli evini sattı. Hem de birçok Hollywood ünlüsünün uğradığı şanssızlık onun yanından bile geçmedi.

Michael Schumacher'in dağ evi 3 milyon dolara satıldı!

İki yıl önce geçirdiği kaza nedeniyle komaya giren Formula 1 şampiyonu Michael Schumacher'in ailesi tedaviye devam edebilmek için Norveç'teki dağ evini sattı.

Michael Douglas 11 milyon dolara malikane aldı!

Ünlü aktör Michael Douglas ve oyuncu eşi Zeta-Jones, ABD'nin Bedford kenti yakınlarında 11 milyon dolara malikâne satın aldı. Çift, Clinton ailesine de komşu oldu...

Van'da 'Evini Yapana Yardım' yöntemiyle 6 Bin 197 adet konut inşa edildi!

Van'da EYY ( Evini Yapana Yardım ) yöntemi kapsamında toplam 6 bin 197 adet konut ile 2 bin 387 adet ahır inşaatı tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildi....

Evini Yapana Yardım yöntemiyle Van'da 6 Bin 197 adet konut inşa edildi!

Van'da EYY ( Evini Yapana Yardım ) yöntemi kapsamında toplam 6 bin 197 adet konut ile 2 bin 387 adet ahır inşaatı tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildi....

Maliye Türkiye'deki evini, yazlığını kiraya veren gurbetçilerin peşine düştü!

Vergi gelirlerini artırmaya çalışan Maliye, Türkiye'deki evini, yazlığını kiraya veren gurbetçilerin de peşine düştü. Gurbetçilerin banka bilgilerine ulaşılamadığı için doğru beyan için tapu kayıtları çıkarıldı...

Yusuf Ziya Yılmaz evini kaç bin dolara aldı?

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, araplara konut fırsatlarını sunarken kendi evini kaç bin dolara aldığını söyleyerek örnek verdi. Peki Yusuf Ziya Yılmaz evini kaç bin dolara aldı?

Ajda Pekkan Arnavutköy Konutları'ndaki evini satışa çıkardı!

Evdeki hayvanlarının rahat etmesi için Bahçeköy'de villaya taşınan Ajda Pekkan, Arnavutköy Konutları'ndaki evini 12.8 milyon TL'ye satışa çıkardı. Süperstar'ın süper lüks evi için 3 aydır ciddi alıcı yok...

Evini satanlar emlak vergisi öder mi?

Evin satıldığı sene emlak vergisini kim öder? Evini satanlar sattıkları yıl emlak vergisi öder mi? İşte emlak vergisi ile ilgili merak edilen soruların yanıtı bu haberde...

Michael Purtill, Four Seasons Sultanahmet’in Genel Müdürü oldu!

Trip Advisor 2014 Travelers' Choice ödüllerinde Türkiye'nin En İyi Oteli seçilen Four Seasons Sultanahmet’in Genel Müdürlüğü görevine Mart ayı itibariyle Bangor doğumlu Michael Purtill getirildi.

Michael Douglas evini satıyor mu Haberi

Michael Douglas evini satıyor mu

Oscarlı oyuncu Michael Douglas, eski esi Catherine Zeta-Jones'la birlikte 30 yıl önce İspanya'nın Balear Adalar'ında bir malikane satın almıştı. 19 yıl önce Catherine Zeta-Jones'la evlenince eve bir daha uğramadı.

250 dönümlük arazide yer alan malikaneyi Zeta-Jones'un isteğiyle 5 yıl önce 60 milyon dolara satışa çıkardı. 10 yatak odası ve 11 banyosu bulunan eve alıcı çıkmayınca Douglas mülkün değerini 32 milyon dolara kadar düşürdü. Son çare Douglas, evi için çekilen reklamı kendi seslendirdi.