23 / 04 / 2024

Michigan State izmir

Michigan State izmir

Michigan State Üniversitesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aldı. Konuk akademisyenler, araştırma yapmaları için İzmir’e öğrenci göndermek istediklerini de söyledi.

State Property Emlak Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

State Property Emlak Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedel ile Muhammed Dabbit tarafından kuruldu.

Bhive Real State Gayrimenkul Turizm E-Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bhive Real State Gayrimenkul Turizm E-Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdallah A.A. Abdelghafar tarafından kuruldu.

State Corps Sefakoy Konut Anonim Şirketi kuruldu!

State Corps Sefakoy Konut Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Asaria Real State Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asaria Real State Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de A. Sıfelısıslam Abdelrahman tarafından kuruldu.

3s Real State And Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3s Real State And Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de   200 bin TL sermaye bedeli  ile Sajaad Huseın tarafından kuruldu.

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Trump'ın Empire State Binası taslağı 16 bin dolara satıldı!

1995'te Florida'daki bir hayır kurumu için Trump tarafından yapılan Empire State Binası eskizi 16 bin dolara satıldı..

Eminem, Michigan’daki evini 2 milyon dolara satıyor!

Dünyanın en ünlü rapçisi Eminem, Michigan’da bulunan ve 6 dönüm arazi üzerine kurulu konağını satışa çıkardı. Eminem evi 14 yıl önce satın almıştı.

Yenitepe İzmir daire fiyatları!

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe izmir projesi 20 bloktan oluşuyor...

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

Katarlılar Empire State'in yüzde 10 hissesini satın aldı!

Katar Yatırım Fonu Empire State’in sahibi olan şirketin yüzde 10’unu satın aldı. New York’lu firmanın Manhattan’da dokuz ofis binası var ve bunlardan biri de, “dünyanın en tanınmış binası” unvanına sahip olan Empire State Building.

İzmir Doğanlar Stadı Temmuz'da açılacak!

İzmir yıkılan Alsancak Stadı ile yaşlı ve sorunlu Atatürk Stadı'nın yerine izmir Büyiıkşehir ve Bornova belediyeleri, Doğanlar Stadı'nı bitirdi.

İzmir Karşıyaka'da icradan 7 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü, izmir İli Çiğli İlçesi'nde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi.

Michigan State izmir Haberi

Michigan State izmir


Katip Çelebi Üniversitesi ile “Kentsel dönüşümün etkileri” konulu ortak çalışma yürüten Amerika Michigan State Üniversitesi yetkilileri, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Muhittin Selvitopu ve Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Suphi Şahin, Michigan State Üniversitesi Planlama, Tasarım ve İnşaat Bölümü Müdür Yardımcısı Prof. Mark I Wilson ve Küresel Programlama Bölümü Müdürü Kyungsik Irene Shim ile Katip Çelebi Üniversitesi’nden Doç. Dr. Mehmet Çete ve Yrd. Doç. Dr Yakup Eğercioğlu’na, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. 


İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kent genelinde yürütülen çalışmalar hakkında sunum yapan ve bilgi veren Muhittin Selvitopu, Kadifekale’nin afet yaşanmadan önlem alınan ender projelerden biri olduğunu vurgulayarak, kentin genelinde devam eden tüm kentsel dönüşüm çalışma alanlarında “sosyal dönüşümü” ön planda tuttuklarını vurguladı. 


Büyükşehir Belediyesi’nin...