16 / 04 / 2024

Mid Art Mimarlık İnşaat Kimin

Mid Art Mimarlık İnşaat Kimin

Mid Art Mimarlık İnşaat Dekorasyon Nakliye Tekstil Ticaret Limited Şirketi Abdurrahman Karacakurtoğlu ve Şemsi Yılmaz ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İnşaat malzemelerindeki artış iç mimarlık hizmetlerini de etkiledi!

Konut fiyatları son üç yılda bayağı yükseldi. Buna ek olarak inşaat malzemelerinin fiyatları da arttı. Bu duruma bağlı olarak iç mimarlık hizmet bedeli de yükseliyor.

Atlas Art Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Art Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Ekmekci tarafından kuruldu.

Gastro Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gastro Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Karaca ve Furkan Canseven ortaklığı tarafından kuruldu.

Gastro Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gastro Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Karaca ve Furkan Canseven tarafından kuruldu.

Kuantum Art Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Kuantum Art Mimarlık Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karabalık tarafından kuruldu.

Massimo Art And Design Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Massimo Art And Design Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İklima Nazer Varan ve Tuğba Dursun ortaklığında kuruldu.

Art Prıme Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Art Prıme Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Söylemez ve Mustafa Çelik ortaklığında kuruldu.

Matessa Art Mimarlık Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matessa Art Mimarlık Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Acar tarafından kuruldu.

Nova Art Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Art Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Okan Karabulut tarafından kuruldu.

Jove Art Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jove Art Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 milyon TL sermaye bedeli ile Beyhan Öztorun tarafından kuruldu.

Zor Art Yapı Mimarlık Ve İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zor Art Yapı Mimarlık Ve İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Zor tarafından kuruldu.

Doku Artı Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doku Artı Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Berna Kara Yılmaz tarfaından kuruldu.

Artı Seramik Mimarlık Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı Seramik Mimarlık Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Suat Dadak tarafından kuruldu.

Mid Art Mimarlık İnşaat Kimin Haberi

Mid Art Mimarlık İnşaat Kimin


Mid Art Mimarlık İnşaat Dekorasyon Nakliye Tekstil Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Abdurrahman Karacakurtoğlu ve Şemsi Yılmaz ortaklığında kuruldu. 


Mid Art Mimarlık İnşaat Dekorasyon Nakliye Tekstil Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Mid Art Mimarlık İnşaat Dekorasyon Nakliye Tekstil Ticaret Limited Şirketi Adres; Soğukpınar Mah.İlke Sk.No:22/1...