20 / 04 / 2024

Miele S8 serisi

Miele S8 serisi

Miele, 6 milyon süpürge ve performans testlerinden 16 ödül alan Miele S5 serisi süpürge modelinden sonra Miele S8 serisi ile daha iyi temizleme performansı ve daha fazla konfor ile geliştirilmiş enerji tasarrufu sunuyor...

Samsung Galaxy Tab S8 Mayıs 2023 güvenlik güncellemesi yayınlandı

Samsung , Galaxy Tab S8 serisi için Mayıs 2023 güvenlik güncellemesini yayınladı . Şirketin mevcut nesil üst düzey tabletleri artık Japonya'da en son güvenlik güncellemesini alıyor. Bu sadece başlangıç ​​ve diğer ülkeler önümüzdeki birkaç gün içinde güncellemeye erişebilir.

Samsung'un Galaxy Tab S8 serisi beraberinde 3 yeni hediye getirdi! Şok olacaksınız! 2022 Mart Fiyat Listesi...

Samsung'un Galaxy Tab S8 serisi ön satışa sunuldu ve beraberinde 3 büyük hediye getirdi! Duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız! Hediyeler, Galaxy Tab S8 serisi hakkında merak edilen bütün her şeyin cevabı ve 2022 Mart fiyat listesi...

VitrA’nın Ice & Smoke serisi mekanlara prestij katıyor!

VitrA’nın Ice & Smoke porselen karo serisi, buz ve duman renklerinin oluşturduğu doğal görünümü ve geometrik desenleriyle, ferah bir mekân yaratmaya olanak sağlıyor.

Çanakkale Seramik, J’adore serisi ile banyolarda şıklık sunuyor!

Seçkin mekanlar için estetik çözümler sunan Çanakkale Seramik, ilham veren, ahenkli koleksiyonu White&More’da yer alan J’adore serisi ile şıklığı ve asaleti banyolara taşıyor.

VİKO, İtalyan tarzı Thea Ultima serisi ile şıklığı yansıtıyor!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO, Thea ailesinin en gözde üyesi ULTIMA Serisi ile yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor.

Seramiksan'dan Beyoğlu serisi!

Seramik sektörünün yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken markası Seramiksan,İstanbul'un köklü semtlerinden Beyoğlu sokaklarından aldığı ilhamı, yeni serisi Beyoğlu'nun desenlerine yansıtıyor.

Kalebodur, Vintage serisi ile doğanın güzelliğini mekanlara taşıyor!

Kalebodur, doğal ahşabın özel dokusu ve sıcaklığını seramiğe taşıdığı yeni serisi ‘Vintage’ ile birbirinden şık ve kullanışlı yaşam alanları yaratıyor.

Nurus'tan yeni Ashbury Yönetici Serisi!

Türkiye’nin lider mobilya üreticilerinden Nurus’un, yenilikçi tasarımı üst düzey teknoloji çözümleri ile buluşturduğu “Ashbury Yönetici Serisi” çalışma hayatına çeşitli kolaylıklar getiriyor.

VİKO'dan ULTIMA Serisi!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO, Thea ailesinin en gözde üyesi ULTIMA Serisi ile yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor.

TSMD Türkiye Projeleri panel serisi başlıyor!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisi başlıyor. Panelin birincisi “Eğitim Yapıları” teması ile 17 Eylül 2015 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

GoldMaster'dan züccaciyede yeni İstanbul Serisi!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, dünyanın en güzel şehirlerinden İstanbul’un estetiğine yakışan tasarıma sahip, züccaciye grubundaki yeni koleksiyonu İstanbul Serisi ile sofralara bu özel şehrin yaşanmışlığını getiriyor.

İtalyan ISVEA Sott’Aqua Serisi ile huzuru banyoya taşıyor!

İtalyan ISVEA, ilhamını doğadan ve sudan aldığı Sott’Aqua Serisi ile su altı dünyasının gizemini ve huzurunu banyolara taşıyor. "Doğaya Dönüş" temalı seride, Soffice ve Marino olmak üzere her zevke hitap edecek iki farklı seçenek bulunuyor.

Danfoss yeni vana serisi ICV Flexline'ı üretti!

Dünyanın Isıtma, Soğutma ve Sürücü teknolojileri devi Danfoss, yeni vana serisi ICV Flexline™ ile kullanıcılarına sunduğu; modülerlik, daha hızlı kurulum ve daha düşük servis maliyetleri avantajlarına bir yenisini daha ekliyor.

Miele S8 serisi Haberi

Miele S8 serisi

Patentli S8 UniQ modeli LED ışıklı tutamacı ile kullanım konforunda bir çığır açıyor. S8 Uniq model süpürgelerde Dynamic Drive amortisörlü tekerlekler sayesinde süpürme sırasında süpürge sizi kolayca ve sessizce takip ediyor. Tekerleklerdeki mükemmel süspansiyon ve hareket kabiliyeti tüm zemin ve halılarda sessiz bir temizlik sağlıyor.


Yeni seri tarafından sunulan süper kolaylıklar ve çok sayıda küçük ayrıntı kendini gösteriyor. Örneğin, güç ayarlarını değiştirmek için eğilmek gerekmiyor. 'Otomatik' ayarı olan modellerde ise güç ayarı zemin tipine ve yüksekliğine göre kendiliğinden ayarlanıyor. Süpürme sırasında yapılan ufak beklemelerde motor kendiliğinden kapanıyor.

Diğer bir eşsiz özellik ise DeLux tutmaç ve kablo: 11 m kablo sayesinde yaklaşık 380 m²’lik bir alanı zahmetsizce süpürebilirsiniz. Tutmaçtaki LED lamba sayesinde süpürülen yer aydınlık oluyor. Böylece karanlık noktalar bile rahatlıkla görülüyor. 


S8...