19 / 04 / 2024

migros şubeler

migros şubeler

Migros Ticaret A.Ş, 4 adet M-Jet, 2 adet Migros ve 2 adet Tansaş formatında toplam 8 adet satış mağazası Şubat ayı içerisinde hizmete açtı...

Bigbang Burger, yeni franchise şubeler açacak!

Bigbang Burger, yeni franchise şubeler açacak. Şu an beş şubeyle faaliyet gösteren marka 2019 sonuna kadar 10 şubeye ulaşmayı hedefliyor. 175 bin TL franchise giriş bedeli alınan bu iş modeli için girişimcilere yüzde 15 ile yüzde 20 arasında kâr marjı sunuluyor.

Migros, Balance Güneşli Yaşam Sokağı'nda açıldı!

A plus olarak tasarlanan Balance Güneşli’de çalışanların ve bölgede yaşayanların sosyal hayatına hareketlilik getiren ve sokak kültürünü yansıtan Yaşam Sokağı’nda Migros MJet açıldı...

Migros 1 ayda 47 satış mağazası açtı!

Migros, Haziran ayında toplam 47 satış mağazası açtı. Şirket, 29 Migros, 17 Migros Jet ve 1 5M formatında satış mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Migros 73 Makro Marketi satın aldı!

Migros, 73 adet Makro Market mağazasını kiralama ya da kira sözleşmelerinin devri yoluyla ve demirbaşlarının satın alınması suretiyle ve devralınması amacıyla sözleşme imzaladı...

Migros'tan Uyum Market açıklaması!

Migros, geçtiğimiz günlerde konkordato ilan eden Makro Marketler zincirine bağlı Uyum Marketleri satın almak için görüşmeler yaptığı yönündeki haberlere açıklık getirdi. 

Migros 2018'de 150 yeni mağaza açacak!

Migros geçen sene 512.7 milyon TL net kar açıklarken, bu yıl 150 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

İşte Migros'un peşinden koştuğu market!

Migros, Makro Market Zinciri ile masaya oturmuş. Görüşmelerin devam ettiği Makto Market bakalım kimin olacak...

Carrefoursa 11 mağazasını Migros'a devretti!

Carrefoursa Kayseri'deki 11 mağazasının toplam 6.58 milyon liraya Migros'a devri için sözleşme imzalandığını açıkladı. 

Eyüp Tekzen ve Migros'un yerine konut yapılacak!

İstanbul Eyüp İlçesi, Silahtarağa, Tekzen ve Migros'un yer aldığı 732 ada, 1 parsele ilişkin Ticaret + Konut Alanı amaçlı hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Migros, 4 yılda 2 kat büyümeyi hedefliyor!

Migros Genel Müdürü Özgür Tort, Kipa’yı satın almalarının Türkiye’ye olan güvenlerinin bir göstergesi olduğunu söyleyerek, gelecek dört yılda iki kat büyümeyi hedeflediklerini belirtti.

Tesco Kipa resmen Migros'a devredildi!

Rekabet Kurulunca, Tesco Overseas Investments Limited kontrolündeki Tesco Kipa AŞ hisselerinin belli oranının Migros tarafından devralınması işlemi uygun bulundu.

Kipa, Migros'a devredildi!

Kipa hisselerinin yüzde 95,5'nin Tesco Overseas Investments Limited'den Migros Ticaret AŞ'ye devri işlemi, Rekabet Kurumu tarafından onaylandı.

Beylikdüzü Migros yılbaşında açık mı?

Beylikdüzü Migros, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Beylikdüzü Migros yılbaşında açık mı? Beylikdüzü Migros yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Beylikdüzü Migros 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

migros şubeler Haberi

migros şubeler


Migros Ticaret A.Ş'nin açıklaması;


Şirketimizin, ekli listede belirtilen 4 adet M-Jet, 2 adet Migros ve 2 adet Tansaş formatında toplam 8 adet satış mağazası Şubat ayı içerisinde ekte belirtilen tarihlerde hizmete açılmıştır.


28 Şubat 2013 itibariyle Şirketimizin mağaza sayısı yurtiçinde 867 (849 süpermarket ve 18 hipermarket), yurtdışında iştirakleri vasıtasıyla 31 olmak üzere toplam 898'dir. 


Şube listesi