18 / 04 / 2024

mika inşaat Çamlık 18

mika inşaat Çamlık 18

Ürettiği butik projelerle tanınan Mika İnşaat, son projesi için Çekmeköy'ü seçti. İstanbul Anadolu yakasının parlayan yıldızı olarak nitelendirilen bölgede yükselen projenin adına ise 'Çamlık 18' verildi.

Çamlık 18 Konutları nerede?

Mika İnşaat imzası ile hayata geçirilen Çekmeköy Çamlık 18 konut projesi DNA Mimarlık – Mimar Tümay Türkmen & Y. Mimar Bora Şahbazoğlu tarafından tasarlanıyor. Peki Çamlık 18 Konutları nerede?

Mika İnşaat Çamlık 18!

Mika İnşaat Çamlık 18 projesinde ankastre ürünler, Artema marka armatürler yer alıyor. Tek bloktan meydana gelen projede daireler ve mağazalar bulunuyor.

Mika Çekmeköy Çamlık 18 satılık!

Çamlık 18 projesinin inşaat çalışmalarına 2015 yılının Mayıs ayında başlanacak. Mika Çekmeköy Çamlık 18 satılık daire tipleri 2 oda 1 salon olarak dizayn ediliyor.

Mika İnşaat Çamlık 18 projesi Çekmeköy'de yükseliyor! İlk görseller!

Mika İnşaat Çamlık 18 projesi Çekmeköy'de Anadolu Yakası'nda inşa ediliyor. 2 oda 1 salon ve dubleks dairelerin yer aldığı proje; tek blok halinde hayata geçiriliyor...

1954'te inşaat malzemesi kıtlığı: İnşaat demiri 74 kuruştan satılmış!

1954 yılında, inşaat işleri birden hızlanmaya başlanmış. İthal malzeme bulmakta zorlanan sektörde kıtlık yaşanmaya başlanmış. 

Rize- Artvin Havalimanı inşaatı Aralık'ta tamamlanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de inşa edilen Rize-Artvin Havalimanı inşaatının Aralık ayında tamamlanacağını açıkladı. 

İstanbul Finans Merkezi’nin inşaatı Aralık'ta tamam!

Ümraniye’de inşaatı süren İstanbul Finans Merkezi’nde incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''İnşallah 2021 yılı Aralık ayı sonu itibarıyla finans merkezi inşaatını tamamlamış olacağız'' dedi.

İzmir'de yıkılan apartmanların müteahhitleri: İnşaatı o zamanın şartlarına göre yaptık!

İzmir'de 6.6 büyüklüğündeki depremde 114 kişinin ölümüne neden olan binaların müteahhitlerinin de aralarında odluğu 9 kişi adliyeye sevk edildi. Müteahhitlerin savcılıkta verdikleri ifadede, "Biz o zamanın şartlarına göre inşaat yaptık" dedi.

Batman'da kaçak inşaat yıkılıyor!

Batman Belediyesi, kaçak olduğu sebebiyle bir inşaatın yıkımına başladı. 

Rize'de inşaat halindeki köprü çöktü: 3 yaralı!

Rize'nin Güneysu ilçesine bağlı Yenicami köyünde inşaat halindeki köprü çöktü, yaşanan olayda 3 kişi yaralandı.

Afyonkarahisar'da ruhsatsız hamam inşaatı yıkıldı!

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde bulunan hamam inşaatının yıkımı ruhsatsız olduğu nedeniyle yıkıldı.

Batman'da kaçak inşaat yıkımında gerginlik!

Batman Belediyesi'nce kaçak ve riskli olduğu belirlenen inşaatın yıkımı sırasında gerginlik yaşandı. Olay sonucunda bir zabıta yaralandı.

Ordu'da dere yatağındaki 4 katlı fabrika inşaatı yıkıldı!

Ordu’da 2 yıl önce gerçekleşen 1 kişinin hayatını kaybettiği ve 9 kişinin de yaralandığı sel baskınından sonra Ünye’de kamulaştırılıp, yıkımına başlanan dere yatağındaki 4 katlı fabrika inşaatının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Bodrum'da imara aykırı rezidans ve villa inşaatı yıkılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da incelemelerde bulunduğu alanda imara aykırılığı tespit edilen rezidans ve villa inşaatının bazı bölümlerindeki yıkım işlemi sürüyor.

Saklıkent’teki kaçak inşaat yıkıldı!

Antalya'nın Saklıkent ilçesinde imar barışını fırsat bilerek inşa edilen yapılar jet hızıyla yıkılıyor. Bölgede en hakim noktada yükselen kaçak inşaatın yıkımı tamamlandı.

Datça’da sit alanındaki kaçak inşaat yıkıldı!

Datça ilçe merkezine 15 kilometre mesafedeki, imara kapalı olan Sarı Liman mevkisinde yapılan kaçak inşaat yıkıldı.

Datça'da sit alanındaki kaçak inşaat yıkıldı!

Muğla'nın Datça Belediyesi yetkilileri ve çevreciler, doğal ve arkeolojik SİT alanında yükselen inşaatın yıkımı için başlattıkları hukuk mücadelesini kazanarak sonuçlandırdılar. 

mika inşaat Çamlık 18 Haberi

mika inşaat Çamlık 18


Ürettiği butik projelerle tanınan Mika İnşaat, son projesi için Çekmeköy'ü seçti. İstanbul Anadolu yakasının parlayan yıldızı olarak nitelendirilen bölgede yükselen projenin adına ise 'Çamlık 18' verildi. Dubleks dairelerin de yer verildiği projede tüm konutlar 2 + 1 olarak tasarlandı. Mika'nın son projesi Çamlık 18'te konut teslimlerinin ise 2015 yılında tamamlanması hedefleniyor. Satışların son sürat devam ettiği projede konut sahibi olmak isteyenlere de cazip ödeme seçenekleri sunuluyor. 

Üsküdar-Çekmeköy metrosuna yakınlığı ile dikkat çeken Çamlık 18, Boğaziçi Köprüsü'ne 16 dakika, FSM Köprüsü'ne ise sadece 13 dakika mesafede...