10 / 05 / 2024

Miller Yapı

Miller Yapı

Çanakkale'de yaptıkları lüks konut inşaatının Mart 2015'de teslim edileceğini belirten Miller Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Can Mildon, yeni yılın sürpriz kampanyasını açıkladı.

Zen Gündoğan'ın satışını Arthur ile Miller Real Estate yapıyor!

Toplam 6 bin 400 m2’lik arazi üzerinde konumlanan, 12 lüks villalık butik proje Zen Gündoğan’ın satış ve pazarlaması, Arthur&Miller Real Estate Bodrum ofisi tarafından gerçekleştiriliyor.

Miller Style projesinde daireler 160 bin TL' den başlıyor!

Miller Yapı tarafından hayata geçirilen Miller Style projesi 2 blok halinde yükseliyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Miller Style projesinde daireler

Miller Yapı'dan yeni yıla özel ev ve araba kampanyası!

Çanakkale'de yaptıkları lüks konut inşaatının Mart 2015'de teslim edileceğini belirten Miller Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Can Mildon, yeni yılın sürpriz kampanyasını açıkladı.

Miller Yapı’dan kampanya! 24 ay kira garantisi!

Miller Yapı kampanya başlattı. Projede 24 ay kira garantisi fırsatı sunuluyor. Çanakkale’de Miller Yapı tarafından hayata geçirilen Miller Style konutlarında 24 ay kira garantili kampanya başlatıldı. Örnek daire tipi 3+1 Daire olarak dizayn edildi.

Arthur&Miller yeni yapılanma modeli ile Türkiye'de!

Arthur & Miller Real Estate, markalı gayrimenkul danışmanlığı sektöründe daha önce denenmeyen "Bölge Bayiliği" modeli ile Türkiye'nin her bölgesinde ana bayilikler verecek

Hesabımızı kitabımızı yeniden yapıyoruz

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, krizin inşaat sektörünü ve TOKİ'yi ciddi şekilde etkilediğini belirtirken, "ona göre hesabımızı, kitabımızı yeniden yapıyoruz" dedi.

Düzce'ye yakıt tasarruflu konut yapılacak

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde yapımına başlanılan 72 konut yüzde 80 yakıt tasarrufu sağlayacak.

Yapı Kredi de faiz indirimine gitti

Yapı Kredi, Konut, Taşıt, Kampanyalı Taşıtve Bireysel İhtiyaç Kredisi faiz oranlarında indirim yaptı.

Yapı Kredi'nin krizde 'tarihi köşkler' planı

Kültür, sanat ve tarihi eserlere verdiği değerle tanınan Yapı Kredi Bankası, krize karşın elindeki Yeniköy Korusu, Kırmızı Köşk ve Abdülmecid Köşkü'ne sahip çıkıyor.

Kırşehir'e Adalet Sarayı yapılıyor

Kırşehir Adalet Sarayı'nın yapımına başlanacağı bildirildi.

Teknik Yapı'dan 50 milyon TL yatırım

Teknik Yapı, 50 milyon lira yatırımla UpCity projesine başladı. Konutlar 79 bin 900 ile 236 bin 200 liradan satılacak.

Yapı Kredi İstanbul şubeleri tek merkezde

Yapı Kredi Yatırım İstanbul'daki şubelerini merkezde bir araya getirme kararı aldı.

Teknik Yapı Upcity'yi satışa çıkarıyor!

Teknik Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Upcity satışa çıkıyor.

Miller Yapı Haberi

Miller Yapı

Mildon: "2015 yılını heyecanla bekliyoruz. Müşterilerimize güzel bir yeni yıl sürprizi yaşatmak istiyoruz. 2015'e evleriyle beraber yeni arabaları ile girmeleri için bir kampanya başlattık. Çanakkale Boğazında yükselen MillerStyle projemiz söz verdiğimiz gibi Mart 2015'de teslim edilmiş olacak.Havuzu, saunası,spa, çocuk parkı gibi zengin sosyal donatılara sahip konutlarımızdan 4+1, 5+1 ve 6+1 olanlardan ev alacak müşterilerimize Fiat 500 L marka otomobili hediye ediyoruz" dedi.

Lüks konutlardan sadece 12 adet kaldığını vurgulayan Mildon sözlerini şöyle tamamladı: "Çanakkale'ye yakışan kaliteli ve lüks daireleri ile Fiat marka araca birlikte sahip olacaklar. Herkesi MillerSytle'a...