19 / 04 / 2024

Millet bahçeleri ihalesi

Millet bahçeleri ihalesi

Ankara'da yapılması planlanan millet bahçelerinin ihale süreçleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Emir, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Aksaray Sultanhanı Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Aksaray Sultanhanı Millet Bahçesi ihalesi bugün saat 14:00'te E-İhale yöntemiyle gerçekleştirilecek.

Çankırı Millet Bahçesi ihalesi bugün!

81 ilde yeni millet bahçeleri inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı Millet Bahçesi'nin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kilis Şehit Sakıp Mahallesi Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kilis Millet Bahçesi projesinin ihalesişni bugün gerçekleştirecek.

Osmangazi Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni millet bahçeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Osmangazi Millet Bahçesi ihalesini yarın gerçekleştiriyor. 

Denizli Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Denizli İli, Çivril İlçesi, Işıklı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kocaeli Millet Bahçesi ihalesi 12 Nisan'da! 

Kocaeli İli, Dilovası İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 12 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Millet bahçesi projeleri meclis gündeminde!

Millet bahçeleri projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Murat Kurum: Millet Bahçeleri depremde toplanma alanı vazifesi görecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Şu an tüm Türkiye'de 292 Millet Bahçesi projemiz var. Bu 292 Millet Bahçesi'nin yatırım değeri 7 milyar lira. Aynı zamanda bu alanlar, deprem esnasında toplanma alanı vazifesi görecek." dedi.

Viranşehir Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Sinop Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Sinop İli Kent Meydanı Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Sinop Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Sinop İli Kent Meydanı Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Bursa Gökdere Millet Bahçesi ihalesi 26 Mart'ta!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Gökdere Millet Bahçesi’nin ihalesi 26 Mart'ta gerçekleşecek. 

Muğla Yatağan Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Millet bahçeleri ihalesi Haberi

Millet bahçeleri ihalesi

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Ankara'da yapılması planlanan millet bahçelerinin ihale süreçlerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Emir, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Emir, ''Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim vaadi olarak hemen her platformda dile getirdiği "Millet Bahçeleri" projesi kapsamında, Ankara'ya 13 Millet Bahçesi yapılacağını pek ' çok kez ifade etmiştir.

Ankara'da İmrahor Vadisi 1. Etap Millet Bahçesi ihalesi, 18 Şubat 2019 tarihinde "Açık İhale" usulü ile yapılmıştır.

Diğer yandan, TOKİ'nin "AKM (Atatürk Kültür Merkezi) 1. Etap Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi" ihalesini 11 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirdiği bilgisi, kamuoyuna yansımıştır.

Haberlerde 8 ayrı firmanın katıldığı ihaleyi en düşük teklif olan 398.5 milyon TL ile Yapı ve Yapı...