16 / 04 / 2024

Milli Emlak çevre ve şehircilik

Milli Emlak çevre ve şehircilik

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne dair 1 Numaralı Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile mahalli idareler ve bunların merkezi idare ile ilişkileri Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca düzenlenecek.

Milli Emlak başkentte 115 bin 400 TL'ye arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara  ili, Gölbaşı ilçesi Karaali Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın tarihinde saat 09:30'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan 91 bin 700 TL'ye imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat  ili, Yeşilyurt ilçesi Evrenpaşa Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 4 Ağustos tarihinde saat 10:50'de gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan başkentte arsa fırsatı! İhalesi yarından sonra! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Etimesgut ilçesi Fevziye Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarından sonra saat 15:10'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak o ilde konut alanı imarlı arsa satıyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bolu ili, Gerede ilçesi Kabiller Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkarıyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:50'da gerçekleştirilecek. 

İmarlı arsa arayanlar dikkat! Milli Emlak'tan son dakika fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara, Etimesgut ilçesi Fevziye Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkarıyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 3 Ağustos tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Milli Emlak'tan başkentte arsa fırsatı! İhalesi 3 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara, Etimesgut ilçesi Fevziye Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 3 Ağustos tarihinde saat 14:10'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak 80 bin liraya imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bitlis, Merkez ilçesi Hüsrevpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 3 Ağustos tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Ankara'nın o ilçesinde arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara, Etimesgut ilçesi Fevziye Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 3 Ağustos tarihinde saat 15:10'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak başkentte 43 bin 300 TL'ye arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara, Polatlı  ilçesi Müslüm Köyü'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 8 Ağustos tarihinde saat 11:50'de gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan 44 bin liraya imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Diyarbakır, Lice ilçesi Yenişehir Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 29 Temmuz tarihinde saat 10:20'de gerçekleştirilecek.

Milli Emlak o ilde imarlı arsa satıyor! Fiyatını duyan çok şaşırıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kütahya ili, Emet ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 11:25'te yapılacak.

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak'tan 35 bin 500 TL'ye imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kütahya ili, Emet ilçesi Kapaklıca Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

Milli Emlak'tan o ilde 133 bin 600 TL'ye satılık konut fırsatı! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Isparta ili, Keçiborlu ilçesi Senir - Merkez Mahallesi'nde yer alan konutu satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak çevre ve şehircilik Haberi

Milli Emlak çevre ve şehircilik

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne dair 1 Numaralı Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi çerçevesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığının görev ve yetkileri ile teşkilat yapısı belirlendi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının görev ve yetkileri arasında yerleşmeye, çevreye ve yapılaşmaya dair imar, çevre, yapı ve yapım mevzuatını hazırlamak, uygulamaları izlemek ve denetlemek, Bakanlığın görev alanı ile ilgili mesleki hizmetlerin norm ve standartlarını hazırlamak, geliştirmek, uygulanmasını sağlamak ve ilgililerin kayıtlarını tutmak yer alıyor.

Yapılan yeni düzenlemeler ile birlikte Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğü ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlandı. Milli Emlak Genel Müdürlüğü Hazinenin özel mülkiyetindeki taşınmazlar ve devletin hüküm ve tasarrufu altındaki yerlerin yönetimine ilişkin hizmetleri, gerektiğinde diğer kamu idareleri...