20 / 04 / 2024

Milli saraylara ziyaretçi akını

Milli saraylara ziyaretçi akını

TBMM Milli Saraylar bünyesinde bulunan tarihi saray, köşk ve kasırları 2014 yılının ilk altı ayında toplam 726 bin ziyaretçi gezdi. Milli Saraylar, gerçekleştirilen bu ziyaretlerden 12.8 milyon TL gelir elde etti.

Milli Emlak Şefliği o ilde 8 taksit ve yüzde 10 indirimle 2 arsa ve bir arazi satacak!

Milli Emlak Şefliği, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 8 taksit ve yüzde 10 indirimle 2 arsa ve bir arazi satacak. İlgili taşınmazların fiyatları açıklandı.

Turizmde 8 ayda ziyaretçi sayısı 36 milyonu geride bıraktı!

Türkiye 2023 yılının ilk 8 ayında toplam 36 milyon 754 bin 146 ziyaretçi ağırladı. Gelen ziyaretçilerin 33 milyon 426 bin 940’ı yabancılar, 3 milyon 327 bin 206’sı ise yurt dışındaki gurbetçi vatandaşlardan oluştu.

Kız Kulesi Ziyaretçi Karşılama Merkezi ve İskelesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Salacak Mahallesi, Kız Kulesi Ziyaretçi Karşılama Merkezi ve İskelesi 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı. 

Galataport İstanbul’dan 25 milyon ziyaretçi hedefi!

Doğuş Grubu ve Bilgili Holding’in hayata geçirdiği 1,7 milyar dolarlık yatırım tutarı olan Galataport İstanbul, gelecek ay 2’nci yılına giriyor. Dünyanın en önemli destinasyon projeleri arasında gösterilen Galataport İstanbul, ziyaretçi sayısını 25 milyona çıkarmayı amaçlıyor.

TEKNOFEST’e ziyaretçi akını! 3 günde 1 milyona yaklaştı!

Atatürk Havalimanı’nda 27 Nisan Perşembe günü başlayan TEKNOFEST adeta ziyaretçi akınına uğradı. Teknoloji yarışmaları ve hava gösterileriyle devam eden TEKNOFEST’e 3 gün içinde her yaştan 925 bin 437 kişi geldi.

Milli Emlak Denetmenliği Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Milli Emlak Denetmenliği Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31821 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milli Emlak Denetmenliği Yönetmeliği!

Milli Emlak Denetmenliği Yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kaş Milli Emlak Şefliği'nden 50 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Antalya Kaş Milli Emlak Şefliği, Antalya'nın Kaş ilçesi Kalkan mahallesinde bulunan 14 arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 49 milyon 908 bin TL olarak belirlendi. 

Göbeklitepe Ziyaretçi Merkezi 8 Mart'ta açılıyor!

Göbeklitepe’de inşa edilen ziyaretçi merkezi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 8 Mart'ta açılacak.

Kanal İstanbul, milli güvenliği ilgilendiren bir proje!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, Kanal İstanbul Projesi'nin, milli güvenliği ilgilendiren bir proje olduğunu belirterek, "Bunu bazen çarpıtıyorlar, 'rant projesi' diyorlar. Kanal İstanbul, bir çözümdür, ikinci bir su yoludur ve Türkiye'nin ulusal güvenlik meselesidir" dedi...

Bayburt Aydıntepe'deki gizemli yapıya ziyaretçi akını!

Bayburt'un Aydıntepe ilçesinde bir inşaat kazısı sırasında tesadüfen bulunan Aydıntepe Yer Altı Şehri ziyaretçi akınına uğruyor. Geçen yıl 15 bin 500 kişi Aydıntepe Yer Altı Şehri'nin bu güzelliğini görme şansı elde etti.

Malatya'daki tarihi konaklara ziyaretçi akını!

Malatya'nın Arapgir ilçesi'nde restore edilen tarihi konaklar ziyaretçi akınına uğruyor. Bölgedeki tarihi konaklar kamulaştırıldıktan sonra restore edildi. 

Mirage Marina Bodrum'un örnek dairelerine ziyaretçi akını!

Değirmenler Mevkii'nde yapımına geçtiğimiz yıl başlayan Mirage Marina Bodrum projesinin örnek dairesine ziyaretçi akını...

Milli saraylara ziyaretçi akını Haberi

Milli saraylara ziyaretçi akını


TBMM Milli Saraylar bünyesinde bulunan tarihi saray, köşk ve kasırları 2014 yılının ilk altı ayında yerli ve yabancı toplam 726 bin ziyaretçi gezdi. Milli Saraylar, gerçekleştirilen bu ziyaretlerden 12.8 milyon TL gelir elde etti. TBMM Milli Saraylar bünyesinde bulunan tarihi saray, köşk ve kasırlar, 2014 yılının ilk altı ayında yerli ve yabancı ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bu dönemde Milli Saraylar'a bağlı saray, köşk ve kasırlar ile müzeleri yerli ve yabancı toplam 726 bin ziyaretçi gezdi. Milli Saraylar, bu ziyaretlerden yılın ilk 6 ayı itibarıyla toplam 12.8 milyon TL gelir elde etti. 2013 yılının ilk altı ayında toplam 660 bin ziyaretçi ağırlayan Milli Saraylar, bu ziyaretlerden 11.3 milyon gelir elde etmişti. Bu verilere göre, ziyaretçi sayısında 2014 yılının ilk altı...