29 / 03 / 2024

milpark plus esenyurt adres

milpark plus esenyurt adres

İstanbul Anadolu Yakası ‘nda 33 bin 180 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Milpark Plus Evleri , Deire Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Milpark Plus Esenyurt nerede?

Milpark Plus Esenyurt adres!

Milpark Plus Esenyurt adres ve satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 972 adet konuttan oluşan Milpark Plus Esenyurt projesinde ilk etap bu yıl Ekim'de teslim ediliyor...

Esenyurt Milpark Plus Konutları!

Esenyurt Milpark Plus Konutları projesinde bulunan daireler 86 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede tapu teslimleri hemen yapılıyor...

T Plus Bina Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

T Plus Bina Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Torun ve Muhammet Torun ortaklığında kuruldu.

Impress Plus One Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Impress Plus One Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta İbrahim Abid, Noura Soufı ve Yacıne Cherıfı ortaklığında kuruldu.

Hf Proje Plus İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hf Proje Plus İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  150 bin TL sermaye bedeli  ile Husseın Fawzı B Al Asadı tarafından kuruldu.

Mç Plus Grup İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Mç Plus Grup İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çınar tarafından kuruldu.

İtimat Plus İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İtimat Plus İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Reza Hassani tarafından kuruldu.

Has Plus Yapı Makina İnşat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Plus Yapı Makina İnşat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza İşler tarafından kuruldu.

Anka Plus Gayrimenkul Danışmalık Limited Şirketi kuruldu!

Anka Plus Gayrimenkul Danışmalık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 120 bin TL sermaye bedeli ile Cemalettin Karger, Ghulam Yahya Rahmani ve Ruhulamın Amini ortaklığıyla kuruldu...

Em Plus Teknik Metal İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Em Plus Teknik Metal İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Yıldırım tarafından kuruldu. 

Dora Plus Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Yazılım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dora Plus Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Yazılım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Bekir Akgül tarafından 100 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

F Plus İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

F Plus İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Dere tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Ekim'de Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, 1982 Sokak'ta kuruldu.

Esenyurt Milpark projesinin iki etabı askıya alındı!

Milpark Projesi'nin fiyatlama riskiyle ilave finansman yükünü göz önünde bulundurarak, 2'nci ve 3'üncü etaplarının yapılmasından vazgeçilmiştir. Aydın Doğan'ın Esenyurt'taki projesi, imarda değişiklik yapılmasıyla bozuldu.

Deira Yapı Milpark Plus Evleri nerede?

Deira Yapı Milpark Plus Evleri 14 katlı 3 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Proje 33 bin 180 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Deira Yapı Milpark Plus Evleri nerede?

Deira Yapı Milpark projesi iletişim!

Deira Yapı imzası ile hayata geçirilen Milpark projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor.Deira Yapı Milpark projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 36 22 olarak belirlendi.

milpark plus esenyurt adres Haberi

milpark plus esenyurt adres

Milpark Plus Esenyurt nerede? sorusunu yanıtlamadan önce projenin özelliklerinden bahsedelim.


Milpark Plus Esenyurt’ta 33 bin 180 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Proje 3 blok halinde inşa ediliyor. 


Teslimlerin hemen gerçekleştiği Milpark Evleri’nde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Esenyurt Milpark projesinde tenis kortu, açık ve kapalı otopark, çocuk havuzu, basketbol sahası, 2 adet yarı olimpik havuz, fitness salonu, 24 saat güvenlik, anaokulu ve süpermarket gibi sosyal donatı alanlar bulunuyor.


Daire büyüklüklerinin 68 metrekare ile 177 metrekare arasında değiştiği Milpark Plus’ta daire fiyatları 210 bin TL’den başlangıç gösteriyor.


Milpark Plus Esenyurt nerede?

Milpark Plus  Evleri E-5 ve tem bağlantı yolunda,avm’lere yürüyüş mesafesinde yer alıyor.


Milpark Plus Evleri adres

Mehter Çeşme Mh. Mehmet...