18 / 04 / 2024

mimar Banu Hatipoğlu

mimar Banu Hatipoğlu

Mimar Banu Hatipoğlu kimdir? Mimar Banu Hatipoğlu, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Banu Hatipoğlu, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Mimar Banu Hatipoğlu...

İdris Nebi Hatipoğlu Kimdir?

İdris Nebi Hatipoğlu kimdir? İdris Nebi Hatipoğlu’nun mesleği nedir? İdris Nebi Hatipoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşananlar kader mi, akılsızlık ve fırsatçılık mı? Erdoğan, ‘kader’ dedi, Nihat Hatipoğlu çok farkı konuştu!

Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketi kimileri için kader, kimileri içinse ihmalkarlık ve rant düşkünlüğü olarak ifade ediliyor. Deprem nedeniyle özel program yapan Nihat Hatipoğlu, deprem kader mi sorusuna net cevap verdi.

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti!

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti. 16.04.2022 Cumartesi günü Hakk'ın rahmetine kavuşmuşan ve Çamlıca Mezarlığı'na defnedilen İskitoğlu'nun ailesi taziye mesajı yayımladı.

Aysel Hatipoğlu kimdir? 

İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirilen Aysel Hatipoğlu kimdir? Aysel Hatipoğlu hangi görevlerde bulundu?

Aysel Hatipoğlu, İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirildi!

Aysel Hatipoğlu, 1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine atandı...

Hatipoğlu İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hatipoğlu İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Hatipoğlu tarafından kuruldu.

Ahmet Erkutoğlu: Konut satışlarında yeni rekora imza atabiliriz!

AYİDER Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, ''Yıl sonunda yeni bir konut satış rekoruna daha imza atabiliriz'' diye konuştu.

Ahmet Erkutoğlu: Konut almanın en uygun zamanı!

AYİDER Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkutoğlu, ''Yatırımlar konusunda temkinli yaklaşım var. Oysa fiyatlar açısından da en uygun zaman dilimi içerindeyiz. Satışlara baktığımız zaman banka kredilerinin düşük faiz uygulamasının kredili satışa olan ilgiyi de gösteriyor'' dedi.

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD merkezli yapı marketi kuruyor! 

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD'de 4 depoya ve 12 dağıtım merkezine sahip yapı marketi kuruyor...

Ahmet Erkutoğlu: Yabancıya konut satışı yavaşlayabilir!

TUİK 2020 Şubat ayı konut satış verilerini değerlendiren AYİDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkutoğlu, ''Korona salgını nedeniyle önümüzdeki aylarda yabancıya konut satışında bir yavaşlama söz konusu olacak'' dedi.

Yüksek Mimar Ali Hakanoğlu vefat etti!

Yüksek Mimar Ali Hakanoğlu vefat etti. Merhumun ailesi taziye ilanı yayınladı.

Dekorasyonda kış aylarına damgasını vuracak 5 renk!

EvimiTasarla.net‘in kurucuları Ebru Tamer ve Banu Hatipoğlu, 2018/2019 sonbahar ve kış dekorasyonunda öne çıkan 5 rengi açıkladı. 

Evlerde marin konsepti!

EvimiTasarla'nın kurucuları Ebru Tamer ve Banu Hatipoğlu, marin temalı evler deyince akla yazlık evlerin geldiğini, ancak ister yazlık ister kışlık olsun, marin temasını her evde dekorasyona yansıtmanın mümkün olduğunu dile getiriyor. 

mimar Banu Hatipoğlu Haberi

mimar Banu Hatipoğlu

Banu Hatipoğlu kimdir?

Banu Hatipoğlu, 1970 İstanbul doğumludur. 1987 yılında İstanbul Erkek Lisesi’ni bitirdikten sonra, 1991 senesinde İ.T.Ü. Mimarlık Fakültesinden mezun olmuş, aynı üniversitenin Bina Bilgisi Ana Bilim Dalında yüksek lisans eğitimini 1993 senesinde tamamlamıştır.


Çalışma hayatına Barbaros Sağdıç Mimarlık’ta başlamış sırasıyla Dedeman İnşaat, Reşit Soley Mimarlık ve Polinorm’da devam etmiştir. 2000 senesinden sonra serbest mimarlık yapmış ve 2008’de Pozitif Mimarlık ortaklığına dahil olmuştur.


Banu Hatipoğlu evli ve iki çocuk annesidir. Almanca ve İngilizce bilmektedir.


Pozitif Mimarlık iletişim bilgileri..

İnş. San. Tic. Ltd. Şti.

Nispetiye Cad.

Belediye Sitesi A 5 Blok 

No: 25

Ulus – İstanbul


Tel: 0212 3510221

Faks: 0212 3510231

[email protected]


Ebru Tamer...